Nemanja_91 0 Napisano Novembar 21, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo je moja 999RS. da li se nedje moze naci ista ovakva kaciga ,posto vidim da je u louisu nema da li je ima u toj radnji u novom sadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan da li se nedje moze naci ista ovakva kaciga ,posto vidim da je u louisu nema da li je ima u toj radnji u novom sadu Ima u Louisu samo nx,koja tezi 1300g,meni juce stigla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan a na koju foru si uzeo kad su na respostenu,jel ti to sekula donio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja_91 0 Napisano Novembar 22, 2009 U prolazu, 62 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://www.louis.de/_30dc50005d2a772af30ae83fbfb8815bb7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=504755 i recite mi ova bijela kaciga na ovom linku jeli iste boje kao ova sto sam naveo u prvom postu,mislim ova mi nesto vuce na sivo. a razmisljam se izmedju ove i ove ikusa isto bijele samo sa sarama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 22, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan a na koju foru si uzeo kad su na respostenu,jel ti to sekula donio http://www.louis.de/_30dc50005d2a772af30ae83fbfb8815bb7/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=837&list_total=9&anzeige=0&artnr_gr=504755 i recite mi ova bijela kaciga na ovom linku jeli iste boje kao ova sto sam naveo u prvom postu,mislim ova mi nesto vuce na sivo. a razmisljam se izmedju ove i ove ikusa isto bijele samo sa sarama Sekula mi je doneo,a imas i sivu i belu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Novembar 24, 2009 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan i proshle godine bio popust 30% kao i ove roba dolazi u februaru kao i proshle godine , ko kupi do kraja januara kupio , od februara nove cene i za ono shto je ostalo i za novo shto stigne a stize sigurno poshto sam ja naruchio neke rezerne delove za moju staru kacigu , poshto hvala bogu moze da naruchish shta god ti treba od dugmica do vizira full profi rade ljudi svoj posao i ja sam zadovoljan sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan da li se nedje moze naci ista ovakva kaciga ,posto vidim da je u louisu nema da li je ima u toj radnji u novom sadu Ima u Louisu samo nx,koja tezi 1300g,meni juce stigla Ove bele mislim da nema u N.S a ni u Louisu. Model 999NX je isto odlican, tj kalup je isti samo je tezina nesto manja na RS modelu(bela). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Nesto mi pade na pamet.....2007' god kada sam kupio u Hrvatskoj Marushin 888 Shivan Dragon i postavio ovde kao predlog za dobru kupovinu u odnosu cena-kvalitet.....mnogi su bili skepticni i omalovazavali ovu firmu....ne iz licnog iskustva (to je za mnogo stvari postalo normalno na ovom forumu) vec zbog neobavestenosti i cene..... Eto proslo je toliko vremena u medjuvremenu se prodaju i kod nas i vidim da su ljudi zadovoljni sto mi je izuzetno drago.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gale.. NBG 0 Napisano Novembar 26, 2009 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Novi Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jel zna neko kako se zove onaj model marushin kaciga koji postoji u vise boja, full face je i i ma kostursku glavu odmah iza kacenja vizira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Marushin x-moto, ako je ova. Ja pitah poodavno vlasnike iste (ako ih ima) imaju li kakvih hvala il' zamerki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Danas testirao 999nx prvi utisci...nista posebno, najveca zamerka da deo na koji naleze uho,umesto da je zatvoren,tj da prijanja na uvo cime bi se automatski smanjila buka,na tom delu nema sudjer vec samo postava preko stiropora i ulazi vetar i pravi sumove. Interesuje mi iskustvo drugih sa identicnom kacigom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan ulazi vetar i pravi sumove. Interesuje mi iskustvo drugih sa identicnom kacigom? Mozda je probusena...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan ima sam model 777 i zamenio je posle 1 voznje. sasvim dobro mi je prijanjala uz lice i usi i zastita od spoljasnje buke je bila vise nego sjajna, ali vec pri 40 km/h se unutar kacige javljalo jako zvizdanje od strujanja vazduha koji je ulazio u kacigu ispod brade Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan ima sam model 777 i zamenio je posle 1 voznje. sasvim dobro mi je prijanjala uz lice i usi i zastita od spoljasnje buke je bila vise nego sjajna, ali vec pri 40 km/h se unutar kacige javljalo jako zvizdanje od strujanja vazduha koji je ulazio u kacigu ispod brade Ovo me bas cudi jer je kod modela 777 oblik takav da je upravo zakosen ka unutra tako da ne bi trebao vazduh da ulazi. Osim ako ne gledas u nebo . Da ti nije mozda mala. Meni je npr model 888 u L velicini plitak, jedva da mi pokrije bradu, ali zato mi je L 999 odlicna. Mozda ti model nije odgovarao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan probao sam da gledam u rezervoar dok vozim, ali opet je zvizdalo prvo sam mislio da su oni spojleri krivi spolja, pa mozda otvori za ventilaciju, ali nisu. nije zvizdala jedino kad bih stavio shaku ispod brade nemam pojma, verovatno oblik nije odgovarao, za velicinu sam prilicno siguran da je bila taman. steta, bilo mi je jako zao sto moram da je vratim. nastavio sam da vozim sa starom AGV GP-1 koja mi je dosta komotnija u odnosu na Marusin 777 i nemam nikakvih problema sa zvizdanjem unutar kacige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Uz taj model si trebao da dobijes i jedan dodatak koji se stavlja sa donje strane ispod brade zbog ulazenja vazduha...inace koliko ja znam sve kacige imaju tendenciju da ubacuju vazduh ispod brade...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan ulazi vetar i pravi sumove. Interesuje mi iskustvo drugih sa identicnom kacigom? Mozda je probusena...... Gde probusena? ??? probao sam da gledam u rezervoar dok vozim, ali opet je zvizdalo prvo sam mislio da su oni spojleri krivi spolja, pa mozda otvori za ventilaciju, ali nisu. nije zvizdala jedino kad bih stavio shaku ispod brade nemam pojma, verovatno oblik nije odgovarao, za velicinu sam prilicno siguran da je bila taman. steta, bilo mi je jako zao sto moram da je vratim. nastavio sam da vozim sa starom AGV GP-1 koja mi je dosta komotnija u odnosu na Marusin 777 i nemam nikakvih problema sa zvizdanjem unutar kacige. Nazalost,koliko sam zamrzeo moju agv k serije zbog nekih sitnica, sad vidim da je imala ono sto ovde ne postoji. Da nemaju dadatni sundjeri sto se naknadno kupuju i ugradjuju u kacigu,kao shoei npr? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da nadjes gde prave kacige po meri i po spec.zahtevima i onda ces verovatno biti zadovoljan....ovako ne samo ti nego i svi mi mozemo naci mane i Shoei i Arai i svim drugim kacigama..... ali u odnosu cena=kvalitet tesko da ces naci bolji izbor..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Najbolje je da nadjes gde prave kacige po meri i po spec.zahtevima i onda ces verovatno biti zadovoljan....ovako ne samo ti nego i svi mi mozemo naci mane i Shoei i Arai i svim drugim kacigama..... ali u odnosu cena=kvalitet tesko da ces naci bolji izbor..... Tu si u pravu potpuno,nego koliko se secam na agv-u nije bilo tih sumova,i to samo oko usiju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Uz taj model si trebao da dobijes i jedan dodatak koji se stavlja sa donje strane ispod brade zbog ulazenja vazduha...inace koliko ja znam sve kacige imaju tendenciju da ubacuju vazduh ispod brade...... mozda sam trebao da kupim portiklu i cepove za usi Najbolje je da nadjes gde prave kacige po meri i po spec.zahtevima i onda ces verovatno biti zadovoljan....ovako ne samo ti nego i svi mi mozemo naci mane i Shoei i Arai i svim drugim kacigama..... ali u odnosu cena=kvalitet tesko da ces naci bolji izbor..... ovi problemi nemaju previse veze sa odnosom cena-kvalitet interesuje me koliko bi ti terao sa kacigom koja ti pishti u uvo, ili nekom od koje bi navukao zapaljenje uha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Uz taj model si trebao da dobijes i jedan dodatak koji se stavlja sa donje strane ispod brade zbog ulazenja vazduha...inace koliko ja znam sve kacige imaju tendenciju da ubacuju vazduh ispod brade...... mozda sam trebao da kupim portiklu i cepove za usi Najbolje je da nadjes gde prave kacige po meri i po spec.zahtevima i onda ces verovatno biti zadovoljan....ovako ne samo ti nego i svi mi mozemo naci mane i Shoei i Arai i svim drugim kacigama..... ali u odnosu cena=kvalitet tesko da ces naci bolji izbor..... ovi problemi nemaju previse veze sa odnosom cena-kvalitet interesuje me koliko bi ti terao sa kacigom koja ti pishti u uvo, ili nekom od koje bi navukao zapaljenje uha... Taj dodatak se ne dobija samo uz Marushin kacige kao prvo kao drugo i ja i sin imamo Marushin kacige 888 i 777 i nemamo takve probleme...... Kao trece pogledaj da nisi kupio kinesku kopiju a ako nije nista od navedenog onda poseti lekara mozda on nadje uzrok.....i kao zadnje niko nije pisao na nacin na koji ti to radis pa povedi ubuduce racuna o pristojnosti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan charuga, kako hoces, stariji si, i ja ako nista drugo to postujem. vidim da bockas, a nisi spreman da prihvatis bockanje. nego ostavimo se sada internet igrarija, nisam dobio taj dodatak za ispod brade, vec samo ''masku''. nemam razloga da mislim da je kineska kopija. kao sto sam rekao, verovatno oblik nije odgovarao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Mozda smo svi malo naspanovani a meni se ucinilo da se zezas.....pogledaj dali ste vizir montirali kako treba ali pazljivo ....meni se jednom desilo posto ih cesto menjam da nije kako treba stavljen i eto ti promaje.....sad neznam dali moze da bude problem zbog oblika glave ako je neko imao takav problem mozde ce napisati nesto da podeli iskustva sa nama..... To "zvizdi" me najvise buni jel to nije normalno....zato sam i pomislio da nije neka kopija kojih ima najvise u Francuskoj.....ako si je kupio kod nas (a u medjuvremenu) i nisi resio problem ...trazi da ti zamene jel ta kaciga koliko ja znam nema tih problema..... Prvenstveno proveri vizir sa strane gde ulaze oni zubci za brzo menjanje....sve treba da nalegne tu idealno da se vizir nebi krivio i pustao vazduh..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1100 Napisano Novembar 26, 2009 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan probao i proverio sve sto mi je palo na pamet i sa rezervnim viziriom i opet isto. skoro 100% sam siguran da problem nije nigde ''spolja'', zvizdalo je dok god ne bih rukom sprecio strujanje vazduha ispod brade. vizir je savrseno dihtovao i znacajno smanjivao spoljasnju buku. mozda je problem zbog strujanja vazduha preko kaiseva za vezivanje sad kje gotovo, kaciga je kupljena kod nas i dobio sam pare nazad - bez ikakvih pitanja i problema, vrlo pohvalno za prodavca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Novembar 27, 2009 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan probao i proverio sve sto mi je palo na pamet i sa rezervnim viziriom i opet isto. skoro 100% sam siguran da problem nije nigde ''spolja'', zvizdalo je dok god ne bih rukom sprecio strujanje vazduha ispod brade. vizir je savrseno dihtovao i znacajno smanjivao spoljasnju buku. mozda je problem zbog strujanja vazduha preko kaiseva za vezivanje sad kje gotovo, kaciga je kupljena kod nas i dobio sam pare nazad - bez ikakvih pitanja i problema, vrlo pohvalno za prodavca i moja uvlaci vetar odozdo,to je mana vecine kaciga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...