Dutchman 114 Napisano Maj 26, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan nema u luisu nazalost , narucio bih od bere odmah ali imaju samo ono za dah , al to sam dobio uz kacigu , vizir i plastiku za kachenje vizira al za drugi model i shraf za taj deo ... a meni trebaju ventilacioni otvori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TeaTwix 14 Napisano Jun 1, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Peugeot speedfight Prijavi odgovor kao problematičan Dobro .... i ae sad,citam ovo i bas ste me naprzili!!! Ali na kraju nisam skapirala na koji nacin da dodjem do kacige??? Dakle ??? Pomoc prijatelja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 2, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan a pa zovi uvoznika od skoro ponovo kod na na telefon 0600788810 nadam se da admini nece zameriti p.s. za sve one koje zanima kod uvoznika imaju i monohromatski viziri , ili ti shto bi nashe babe rekle fotogreJ , na suncu taman a nocu providan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jun 11, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan e da kazem samo da sam dobio za 7 dana ventilacione otvore josh po ceni koja je tamo ili ti 4eura+ DHL 6eura i sad je kaciga kao nova sreca sreca radost , usput video nove modele i mogu reci da su extra share , a izbor vizira zlo i naopako ima ih 10tak razlichitih nijansi i naravno ima i shto bi nashe babe rekle Fotogrey fizir , danju zatamnjen a nocu providan i da napomenem najbolji antifog ikad , pogotovu ovih dana kad rokne kisha , a vozim sa burazerom koji vozi AGV kacigu koja se zamagli na prvi dah ... a moja nema tachku magle jao jao jao - dodushe mora da slikam sa perverzno dobrim zlatnim vizirom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Jun 24, 2011 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, čiji je ovo broj telefona naveden u poruci? Neka radnja ili privatno lice? Treba mi tamni vizir za Marushin 888, pa da ne bih jurio iz Zagreba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Jul 7, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan to je uvoznik Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Avgust 2, 2011 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ako nekog interesuje crni vizir!!! http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/69408-crni-vizir-za-marushin/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aco.paun 60 Napisano Avgust 3, 2011 U prolazu, 45 postova Lokacija: Teočin, Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha yz125 2003 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio sam pre neki dan Marushin 888rs za mene i 999rs za devojku. Utisci si odlični, moja kaciga je veoma udobna, nije mnogo bučna ( negde sam čitao da se žale na buku, izgleda da je kaciga pravljena za moj oblik glave), dobro je provetrena a i mnogo lepo izgleda kaciga. Jedino što sam uzeo onaj photogray vizir i on mi nekih 3-4mm pri dnu kacige magli, ne smeta mi to u vožnji, jedino kad pogledam u instrument tablu moram malo da spustim glavu. To me je malo začudilo da vizir od 60+ evra može da magli. Ali svaka preporuka za kacigu, sledeća kaciga će opet biti Marushin, mislim da oni imaju najbolji odnos cena/kvalitet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 22, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan da li neko uvozi marushin kacige? potreban mi je vizir...kada se zatvorila radnja u Glosvortijevoj ulici u Bg koja je uvozila marushin, pojavio se neki tip koji je radio marushin kacige, zna li neko nesto o tome? neki kontakt? ili nesto trece? Unapred hvala. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 22, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan i mene zanima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Jul 23, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan "Alarmi Gile", Zemun, Sremska (ili je možda prva paralelna sa njom, a ka Novom Sadu?). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan "Alarmi Gile", Zemun, Sremska (ili je možda prva paralelna sa njom, a ka Novom Sadu?). Ultra, mega, giga nadrkan i "vazan" tip. Bio jednom i dosta. Sto se tice Marusina, verujem da su to neki restlovi iz Luisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6718 Napisano Jul 23, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan E jeste i moj prvi utisak bio takav. Sticajem nekih okolnosti, imao sam priliku da ga malo bolje upoznam i sasvim sam promenio mišljenje o čoveku. Lik potpuno ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 23, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim marushin kacigu, a nov vizir sam uzeo kod čoveka na Novom Beogradu, ustvari mislim da njegova zgrada pripada Zemunu. Prodavao je puno modela marushin kaciga, a i vizire posebno. Bio je tada u otvaranju svoje radnje, a sve je držao u stanu. Sve kacige su bile samo marushin. E sad, ne znam zvaničnu adresu, telefon možda negde imam, ali znam gde stanuje. Mogu ovih dana da prođem pored zgrade pa da pročitam adresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Jul 23, 2013 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan "Alarmi Gile", Zemun, Sremska (ili je možda prva paralelna sa njom, a ka Novom Sadu?). Ultra, mega, giga nadrkan i "vazan" tip. Bio jednom i dosta. Sto se tice Marusina, verujem da su to neki restlovi iz Luisa. Ja bio čak 2 puta !!! Hvala i zbogom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1949 Napisano Jul 23, 2013 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nosim marushin kacigu, a nov vizir sam uzeo kod čoveka na Novom Beogradu, ustvari mislim da njegova zgrada pripada Zemunu. Prodavao je puno modela marushin kaciga, a i vizire posebno. Bio je tada u otvaranju svoje radnje, a sve je držao u stanu. Sve kacige su bile samo marushin. E sad, ne znam zvaničnu adresu, telefon možda negde imam, ali znam gde stanuje. Mogu ovih dana da prođem pored zgrade pa da pročitam adresu... Da, da secam se da je bio neki lik mislim u Retenziji i da je prodavao iz stana. Hajde nadji broj, da se informisemo sta ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 23, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan na tog tipa sto je prodavao sa gajbe sam mislio...ako neko ima broj neka podeli? hvala za odgovore, poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Владимир 137 Napisano Jul 24, 2013 Walter Sobchak, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio X9 Evolution 500 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, pogledaj ovde - 0600788810. Mada, mislim da je ovo sajt prodavnice iz Golsvortijeve. U svakom slucaju, mozes da pozoves da proveris. Ultra, mega, giga nadrkan i "vazan" tip. Bio jednom i dosta. Imao sam priliku da popricam sa nekim ko se javio na telefon tog servisa, tj. da pokusam da popricam. Ne znam kako bih se izrazio, kao da sam pricao sa osobom koja je na samrti. Sve u svemu, posle nekoliko recenica smo zavrsili razgovor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Jul 29, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene zovi na 065-8444 334 Dejan za Marushin kacige. Pozdrav ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1766 Napisano Jul 29, 2013 Lovely jubbly, 896 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Imas ih u Louis-u: http://www.louis.de/_3035e430e2e1be6c70efa859a945e06449/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20013850 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FritzTheCat 42 Napisano Avgust 1, 2013 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Eto mene zovi na 065-8444 334 Dejan za Marushin kacige. Pozdrav ! To je taj decko sto prodaje kacige, njega zovi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikuntopola 96 Napisano Avgust 7, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jel postoji distributer za ovu marku kacige u Srbiji??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Postojao je dečko koji je to od kuće prodavao, ne znam da li i dalje radi. Pripremao se tada da otvori radnju, pa je napravio i sajt, ima tamo telefon. http://www.svetmotora.com/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
banconi 243 Napisano Avgust 8, 2013 Svrati ponekad, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSX-R 1000 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ima kakav-takav stariji vizir za Marushin, svetli ili tamni - sve jedno,i želi da ga proda, pokloni ili trampi za neko pivo, neka mi se javi. Imam kacigu 888 RS, moja stara, izgrebana ali cela, nemam vizir, a mogla bi da služi za rezervu i pozajmljivanje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dekialfa 40 Napisano Octobar 13, 2013 U prolazu, 49 postova Lokacija: Zemun Motocikl: BMW F 650 GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Prvo pozdrav svima, imam vizire za Marushin u 4-5 boja, juce su mi stigli. Smoke, Dark Smoke, Clear, Krypton, Iridium i Silver Naravno ima i kaciga tel. 065-8444-334 Pozdrav, Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...