Vojkan 181 Napisano Januar 24, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Jesi li probao u faru ove sijalice koje preporucujem za poslednjih 5 motora? Meni su preporodile voznju, uvek sam se nocu preko Zlatibora cimao, sada vozim kao po dnevnom svetlu... P.S. Ovo vazi ako je reflektor u faru zdrav a sam far lepo podesen. Sočivo je ko novo i podešen je fino ali sijalice k'o sveće, koje su to koje preporučuješ, daj da pogledam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Januar 24, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uuu pa ja sam prezadovoljan! Jeftine, dugo traju, dobra garancija i ono sto je bitno, svetle junacki! Bolje isijavaju od halogenih koje kolega preporucuje. (Dugo sam vozio osram NB i philips extreme vision)Sijalice sa slike kupujem u wobi hausu, opisao sam ih bar 10x Sent from my M2003J15SC using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Januar 24, 2023 (promenjeno) Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Da, sad se sećam...jel mora nešto da se budži pošto imaju ovaj hladnjak? Promenio Januar 24, 2023 član Vojkan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Januar 25, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se prosece guma na faru, prasinarka, pojma nemam jesam li pokazao i u ovoj temi pravo da ti kazem Ako zelis zadrzati originalne, kupis gume od nekog auta koje dimenzijom odgovaraju pa odradis... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Купи се универзална гума на фару, ако нећеш да сечеш оригинал. Имају ове гуме, квалитетне су и нису скупе. Guma za zaštitu fara za LED sijalice C6 - AUTO OPREMA AUTOOPREMA.NET Guma za zaštitu fara za LED sijalice C6 Извињавам се за оф. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Januar 25, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kakav off, pa razgovaramo na temu! "de ces bitnije od kocnica i osvetljenja, to su univerzalne price. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, N.F.S. je napisao: Kakav off, pa razgovaramo na temu! "de ces bitnije od kocnica i osvetljenja, to su univerzalne price. Ја планирам исте сијалице да ставим на кола, само мало да отопли, мрзи ме да чачкам по хладноћи. Да потврдим да се боље сијалице за мање пара, са две године гаранције, тешко могу наћи. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Januar 25, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su pozicije/orjentacija sijalica kod mene, nocu se parkira ispred nekog zida a sijalice rotiraju u krug dok se ne nadje pozicija koja odgovara socivu... Neko sedi na motoru i drzi ga uspravno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobre informacije H7 je, kapiram? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Januar 25, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da, H7 u oba fara... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuleta 839 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 872 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Imam komplet h7 na poklon ko hoce, kupio za auto, ali posto dolaze bez adaptera, brzo sam digao ruke od montaze. @Marko05Gardiansima preče pravo 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Vuleta je napisao: Imam komplet h7 na poklon ko hoce, kupio za auto, ali posto dolaze bez adaptera, brzo sam digao ruke od montaze. @Marko05Gardiansima preče pravo Aхахахаха, хвала брате. Прихватам поклон, али морам некако да се одужим. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2584 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 1511 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 37 minuta, N.F.S. je napisao: Ovo su pozicije/orjentacija sijalica kod mene, nocu se parkira ispred nekog zida a sijalice rotiraju u krug dok se ne nadje pozicija koja odgovara socivu... Neko sedi na motoru i drzi ga uspravno. E, sad si me zbunio... Ja po tvojoj preporuci, kupih ove sijalice. Mogu reci da sam odusevljen. Msm da vec puna godina kako ih imam. Ali sto ih obrces u osi? Msm, da ne deluje malu "vrljavo" ovako? Koju god sam sliku na netu gledao, koji god klip, sijalica im stoji "uzduzno"... Malo sam zbunjen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Januar 25, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, i meni ta asimetrija smeta ali! Snop fokusiraniji i jaci je imperativ, reflektori/lece su konstruisani za izvor svetlosti koji zraci pun krug, ove LED imaju senku zbog tela na koje su nalemljene. Zakretanjem je dovedemo u polozaj koji odgovara reflektoru. Bez da kenj@m nesto, svetle one kako god da ih stavis ali zasto da ne ako moze bolje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan A jel ima u wobyju i adapteri? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Januar 25, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan C! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Januar 25, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Svaka tema u koju uleti Neša! Svaka cast! Trebalo bi jednom mesecno da menjas motore! Promenio Januar 25, 2023 član lestra 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5558 Napisano Januar 25, 2023 Drug član, 1391 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, lestra je napisao: Svaka tema u koju uleti Neša! Svaka cast! Trebalo bi jednom mesecno da menjas motore! Да 'оће узети Versys-a... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih ga ipak što duže zadržao na CBF temi 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam po preporuci probao ove i odusevljen sam kako svetle, jesu malo skuplje ali nisam se pokajao. Nista nisam morao da secem guma se nalegla kako treba. Cena je bila negde oko 50evra par u Bear H7 SET LUMILED ZES chip 8000LM ATOM 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano Januar 25, 2023 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ha! Pa hvala sta da kazem, evo ako moze i za malu pomoc bih zamolio... Da se na Gileta izvrsi pritisak, auspuhe da mi proda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 181 Napisano Januar 25, 2023 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan @Gile_Extremeboynemo' se svađamo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2322 Napisano Januar 25, 2023 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, N.F.S. said: Ha! Pa hvala sta da kazem, evo ako moze i za malu pomoc bih zamolio... Da se na Gileta izvrsi pritisak, auspuhe da mi proda! Posalji njegovoj zeni temu "devojka dana" da vidi ko je najaktivniji i reseno ti je sve! 1 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...