keš 509 Napisano Jun 26 (promenjeno) Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Пре 8 сати, Djeronimo је рекао: Немојте да вас плаши тезина ЦБФа, мислио сам да ће ми бити проблем, а већ у првом возном од продавца до куће сам се провукао по граду као скутером. Седиште има 3 положаја, тако да мислим да може да буде ок од 170 до 190, ако занемаримо везир. Сто се тезине ту немам проблем, навикао сам с обзиром да сам возио макси скутер исте тезине. А да ми треба привикавање на све остало што стоји. Висок сам 182-3 и тезак 100кг. Навикао сам на макси скутер (Хонда св 400) где је заштита од ветра више него одлична. Овде на цбф дува као попи...ело . Визио до стоцке и даље ух, све као да ће ме одувати са мотора . Само управљање, возња, заустављање, сољење, све то лепо иде, али ветар уби. Promenio Jun 26 član keš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1990 Napisano Jun 26 Drug član, 1251 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Probaj naked 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexandra995 5353 Napisano Jun 26 Drug član, 1308 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Yamaha Fazer FZ6 S2 ABS '08 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Djeronimo je napisao: Nemojte da vas plasi tezina CBFa, mislio sam da ce mi biti problem, al vec u prvoj voznji od prodavca do kuce sam se provlacio po gradu kao skuterom. Sediste ima 3 polozaja, tako da mislim da moze da bude ok od 170 do 190, ako zanemarimo vizir. Nije problem težina u vožnji, vozi se kao bicikla, ja sam ga vozila bez problema. Žurka počinje kad treba da se preparkira. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 268 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Polirao sam grane Purol pastom,međutim počele da žute i dobijaju braonkastu boju.Da li neko ima preporuku za drugo stedstvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3518 Napisano Jun 26 Drug član, 1746 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nema tome spasa, samo treba redovno da ih prebrišeš. Ima neka tečnost za inoks posuđe, lako spere to žutilo.Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12858 Napisano Jun 26 (promenjeno) Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 48 minuta, Elmilorad je napisao: Polirao sam grane Purol pastom,međutim počele da žute i dobijaju braonkastu boju.Da li neko ima preporuku za drugo stedstvo? Proverena stvar, uklanja braonkastu boju 100%! Promenio Jun 26 član bajker71 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 12858 Napisano Jun 26 (promenjeno) Drug član, 1738 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dugo već nisam tretirao iduvne cevi Autosol-om a blistaju. Primetio sam da vodena šmirgla 2000 efikasnije skida one fleke koje se pojavljuju posle dužih vožnji, od insekata, smole sa asfalta... Imam neki presavijeni komad vodene šmirgle u garaži, toliko potrošen da izgleda kao komad papira. Nakvasim je i skida mrlje u dva poteza! Par minuta mi treba da sve četiri cevi blistaju. Doduše, nema tako beli sjaj kao posle Autosol-a, ali meni to ne smeta. Naravno sve to ako su cevi prohromske... p.s. Autosol isto efikasno daje "beli sjaj" i titanijumskim cevima koje su takođe sklone da požute od temperature. Promenio Jun 26 član bajker71 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 681 Napisano Jun 26 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Alexandra995 je napisao: Nije problem težina u vožnji, vozi se kao bicikla, ja sam ga vozila bez problema. Žurka počinje kad treba da se preparkira. Nadam se da cu uskoro na tu zurku 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2475 Napisano Jun 27 Drug član, 1160 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ne štedi se ventilator, već sam se navikao na njega. Srećom veoma malo imam gradsku vožnju, skoro uopšte. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 850 Napisano Jun 28 (promenjeno) Zainteresovan, 798 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas mi motor pao na parkingu u Kotoru. Otpao je lijevi retrovizor. Došao sam do Trebinja a sutra vozim kući. Opasno i jako nezgodno voziti bez lijevog retrovizora. Imate li ideju gdje da nabavim lijevi ili oba retrovizira sa nosačima? U pitanju je SC64. Promenio Jun 28 član Guliver Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2475 Napisano Jun 29 Drug član, 1160 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih previše širio priču, oglasio sam motor na prodaju. Ako je neko zainteresovan od kolega, prijatelja itd. Motor je za preporuku stvarno. Ima ga na PA lako ce te ga prepoznati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 31 Napisano Jun 29 U prolazu, 36 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan @Guliver , Kornel P Kula Honda cbf 1000 2006-2009 retrovizori Honda cbf 1000 2006-2009 retrovizori. . . original sa homologacijom i E oznakom. . prodaja u paru. . . U ponudi jos dosta delova za navedeni model. . za vise informacija poziv na broj telefona. . . +381 62 403 085 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 31 Napisano Jun 29 U prolazu, 36 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA , zasto sada takva odluka ? Sve je odradjeno , namunjeno , i u prodaju .....??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2475 Napisano Jun 29 Drug član, 1160 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan To je jače od mene, šta ću. Lepo si napisao, namunjeno! Čekam odgovor iz CH pa ćemo videti, za to vreme nek bude u priči za prodaju. Lako ću se predomisliti. Registrovao sam ga pre dve nedelje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3518 Napisano Jun 29 Drug član, 1746 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Došlo leto, spržila se intimna regija, Honda u oglase :-D Ja moju prodajem a ne prodajem, pitao me kolega pre neki dan da je kupi, a ja mu kažem da nije motor za njega. Jak sam prodavac :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20153 Napisano Jun 29 Integrisan, 6301 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 27 minutes ago, Gordak985 said: Došlo leto, spržila se intimna regija, Honda u oglase Ja moju prodajem a ne prodajem, pitao me kolega pre neki dan da je kupi, a ja mu kažem da nije motor za njega. Jak sam prodavac Sent from my 2107113SG using Tapatalk ??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1990 Napisano Jun 29 Drug član, 1251 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Motorcyclist je napisao: ??? Hoce da kaze da Honda pogreva 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2475 Napisano Jun 29 Drug član, 1160 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Automatik A3 S, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Neeeee, naprotiv. Ovoga puta ispunjavam želje lepše polovine. Neću pričati ništa jer nije sigurno još uvek. Čekamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 268 Napisano Jun 29 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Zarkela je napisao: Hoce da kaze da Honda pogreva Nije strašno,i nisu oba cojones,samo desni 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 509 Napisano Jul 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan greska Promenio Jul 3 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 509 Napisano Jul 3 (promenjeno) Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Мој утиsci после око недељне дана коришћења су добри. Лепо иде, све ради...Потросио сам тек 1 резервоар горива. Потросња не знам колико је, возило се све некако крени-стани, пробање коцница, пуно је било салтања да се привикнем. Мени је удобан и таман ми је. Опрезно сам испробао могућности кочнице, не само да видим да ли је све исправно већ да се прилагодим. АБС је полозио, ту ме је било мало страх да закочим толико да се АБС укључи, али све је прошло добро. После замене уља(Цастрол Повер1) лаксе и лепсе улазе у брзину. За викенд цу га провозати мало даље пацу видети да ли сам задовољан. За сада смо се лепо уклопили. Фарови би требали бити бољи. Не знам да ли је неко од форумаша нешто радио по том питању, ако јесте, ту сам да слушам како би могло да се појави. Sta se desava sa tekstom, izlaze reci koje nisam napisao, nekakav program me ispravlja i sve ispadne nepovezano. Kada pokusam ispraviti napisank ono ispadne jos gore Promenio Jul 3 član keš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3518 Napisano Jul 5 Drug član, 1746 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam se pohvalio :-) Juče u jutranjem ludilu zaboravih da okinem kad je trebalo.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13071 Napisano Jul 5 Ne silazi, 2982 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Teraj ga u rikverc ! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zdravkoco 45 Napisano Jul 7 U prolazu, 34 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Honda CBF 1000 SC58 Prijavi odgovor kao problematičan On 7/5/2025 at 10:33 AM, Gordak985 said: Nisam se pohvalio Juče u jutranjem ludilu zaboravih da okinem kad je trebalo. Još toliko pa opereš lanac i teraj dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 3518 Napisano Jul 7 Drug član, 1746 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Još toliko pa opereš lanac i teraj dalje Nenene, na 3 punjenja Scotoilera sa SAE90, ide jedno punjenje testerolom, znaš kako sija lanac. Posle perem felnu, viljušku, lancobran sa gornje strane, celo podguzje motora, pantalone, jaknu... :-DSent from my 2107113SG using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...