Blaza 11850 Napisano Mart 31 Ne silazi, 2742 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan @Zlatko LA Čisto informativno, koja bi bila cena ? Samo bočni nosači i koferi, ili sva tri ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2318 Napisano Mart 31 Drug član, 1127 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam Blažo ako mi veruješ, lako bi se dogovorili ako si zainteresovan. Može sve a može i samo bočni koferi i nosači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master_of_disaster 16 Napisano Mart 31 U prolazu, 16 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Baotian BT49QT-12, TOMOS T14M, HONDA CBF 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da li odgovaraju bočni nosači i bočni koferi za CBF500? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2318 Napisano Mart 31 Drug član, 1127 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 99,9 % odgovaraju. Mislim da nose isti rep. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Master_of_disaster 16 Napisano April 1 U prolazu, 16 postova Lokacija: Aranđelovac Motocikl: Baotian BT49QT-12, TOMOS T14M, HONDA CBF 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, da si bar malo bliže, pa da probamo dal čuče. Misli da si u pravu, deluje sve isto na repu. Ja imam top case isti kao tvoj originalni samo sivi (posto je i motor te boje), na originalnom Honda nosaču za isti. A voleo bi da imam i bočne kofere sa bočnim nosačima iz originala da kompletiram. Još samo kad bi znao koliko okvirno ceniš, da bi razmislio dal da se upustim u trošak. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 6034 Napisano April 1 Drug član, 1479 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Не волим ништа што је златно, али ова боја на овој Хонди убија. Honda cbf 1000 WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda cbf 1000, 2010. godište, Touring, vozilo prešlo 34000 km, Kragujevac. Cena 5.650 € - Motori -... @N.F.S. да ниси ишао да бациш поглед? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23671 Napisano April 1 Integrisan, 9956 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ali deluje vrh! Ona crvena sto ode u Cacak je po mom misljenju bila prava kupovina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 11850 Napisano April 1 Ne silazi, 2742 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vidim da od 2009.god hiljadarke imaju jedan auspuh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23671 Napisano April 1 Integrisan, 9956 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedan ali ruzan za 3! Farovi od cbr600, lep i ostar repic, stopaljka koja prati liniju.... I cunak iz praistorije P.S. Od 2010 je model cbf1000f. (SC64 model) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vojkan 230 Napisano April 1 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: BG-Vozdovac Motocikl: CF MOTO 700 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ima i kod mene jedan (levi) bočni kofer u sivoj boji, oriđiđi, ako nekome zatreba raspar2 ključaПослато са 23124RA7EO помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2318 Napisano April 1 Drug član, 1127 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas zamenjeni ulje i filter, i antifriz. Stari antifriz je bio iznenadjujuče čist tako da ispiranje sistema vodom je bila samo formalnost. Zanimljivo je to da je ukupno stalo oko 2,5l (fabrika kaže 3l). Nakon odzračivanja kad se motor ohladio dolio sam vrlo malo. Gore je puno do čepa, ekspanziona posuda tačno na maksimum. Ponovo sam proverio da li je dobro odzračeno ali mehurića više nije bilo, čak je jednom uključio ventilator. Novo ulje je stalo odprilike 3.3l do maksimuma na prozorčiću, kakav rad ima sa ovim uljem. Definitivno primećujem malu razliku, agregat je tiši. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 8 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3fke 17 Napisano April 1 U prolazu, 19 postova Lokacija: Smed.Palanka Motocikl: Honda CB500X (1/2) , Beverly 125 (1/2) Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. Ajmooo kupite versysaaaa da se na krilcetu vozaaaam Kupio bih ja motor , ali kada imam pare onda trebaju meni , a kada nemam pare , ja bih kupio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23671 Napisano April 1 Integrisan, 9956 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma Trifke vidis da ta CBF ispade koska... Vozicu ja kawicu duze izgleda! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2318 Napisano Četvrtak u 18:55 Drug član, 1127 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nema naznaka da će kiša prestati, šta drugo nego da ga još više usijam. Koristim set za poliranje alumijuma iz Woby Hausa, sutra ću uzeti nov set za spoljni deo izduva, da bude što je moguće lepše. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 236 Napisano Četvrtak u 19:04 Svrati ponekad, 185 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam Purol pastu,da li je taj set iz Woby h. bolji? p.s ako je pasta za aluminijum kako će na hrom,on je tvrđi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2318 Napisano Četvrtak u 19:09 Drug član, 1127 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Nije ovo hrom, bar koliko ja znam. Ovaj set se stavlja na bušilicu, ima dve krede i dva diska za poliranje. Amaterski je totalno, ali daje sasvim zadovoljavajući efekat. Mnogo bolje od Purol paste. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2318 Napisano Četvrtak u 20:17 Drug član, 1127 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan I da, toliko me nervira što je levi izduv malo 'izbačeniji' od desnog da je to neverovatno! Moram to da ispravim, naravno ne dolazi u obzir nikakva prepravka. Predpostavljam da su u Hondi hteli da nam olakšaju održavanje lanca, bolje da imam modrice na rukama nego da mi bude ovako, čini mi se da me vuče u levo. Tako je i kod ostalih koliko sam video, jel da? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23671 Napisano Petak u 06:00 Integrisan, 9956 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan U milimetar isto stoje, tacno ga ne bih vozio da je asimetricno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23671 Napisano Petak u 06:00 Integrisan, 9956 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2318 Napisano Petak u 06:09 Drug član, 1127 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sve tvoje klipove sam odlegdao milion puta, tebi nosac desnog izduva stoji sa spoljne strane fuzastera, kod mene je unutra. Mozda u tom zecu lezi grm. Svakako ce nakon tretmana stojati pravo, kao sto me je nervirala sirena od Bandita pa je ispravljena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23671 Napisano Petak u 06:09 Integrisan, 9956 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo i crvena kada sam je sa prikolice skinuo Vidi se na pocetku snimka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 23671 Napisano Petak u 06:12 Integrisan, 9956 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...ovi su mi od crne pa uporedi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2318 Napisano Petak u 06:15 Drug član, 1127 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Sve to imam skinuto u telefonu. Potrudicu se maksimalno da i moji takvi budu. Super što je loše vreme. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2318 Napisano Petak u 20:09 (promenjeno) Drug član, 1127 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ja to polako, dok ne završim ne stajem. Rezultat pre i posle je više nego očigledan. Sutra montaža i rešenje asimetričnosti izduva. Sent from my SM-S901B using Tapatalk Promenio Petak u 20:10 član Zlatko LA 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 2318 Napisano Subota u 16:10 Drug član, 1127 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 1000, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Izduvi su jednako odvojeni, stavio sam trenutno podloške dok ne budem odradio kod metalostrugara odstojnik. Zamenio sam s prijateljem kofere, uzeo sam V46 a dao mu Hondin. To mi se posebno svidja. Odoh da ga uglancam dok je sunčano vreme. Sent from my SM-S901B using Tapatalk 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...