keš 770 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cerada iz Lidla, spolja kao guma, iznutra platno kao neki filc, ima prozorce za tablicu. Staje Honda komplet ispod. Trenutno pada kisa a motorce ispod uziva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 1069 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 452 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 33 minutes ago, keš said: Cerada iz Lidla, spolja kao guma, iznutra platno kao neki filc, ima prozorce za tablicu. Staje Honda komplet ispod. Trenutno pada kisa a motorce ispod uziva. Daj link za ceradu sa Temu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 770 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Cerada je iz Lidla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1649 Napisano Mart 28 Drug član, 563 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ne staje na motor ako ima kofer?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vule20 2 Napisano Mart 28 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, planiram kupiti hondu cbf 1000 f. interesuju me iskustva kako ste zadovoljni sa udobnoscu… da li ima bolova u vratu, ledjima, kolenima… posle sat, sat i po voznje visok sam 181cm i tezak 72kg hvala vam unapred 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 4193 Napisano Mart 28 Drug član, 2068 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: ̶K̶a̶w̶a̶s̶a̶k̶i̶ ̶E̶R̶-̶5̶, ̶H̶o̶n̶d̶a̶ ̶C̶B̶F̶ ̶1̶0̶0̶0̶, Peda Sniper, Voge SR3, Yamaha FZ6 Fazer S2 Prijavi odgovor kao problematičan Prošle godine do Herceg Novog u junu i do Trebinja u avgustu, put osetio nisam, topla preporuka.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 770 Napisano Mart 28 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Pedja Ča said: Jel ne staje na motor ako ima kofer?? Nisam probao, ali probacu cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1649 Napisano Mart 29 Drug član, 563 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, keš je napisao: Nisam probao, ali probacu cu. Ja sam je bio kupio kada sam vozio Yamahu...i nije moglo da mi stane kada je kofer na motoru. Kada sam kupio od Zlatka sa foruma Hondu...menjali smo se. On mi je dao ovu sto imam sad od koju staje kofer a ja njemu takvu. Al da je dobra,dobra je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 121 Napisano Ponedeljak u 18:06 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je za pomoc ja imam iz lidla najvecu i navucem je preko sva tri kofera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1649 Napisano Utorak u 05:51 Drug član, 563 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega,da to nije ona za auto 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 121 Napisano Utorak u 08:11 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan Hahah nije kolega 2 ili 3xl koja je bila najveca tu sam uzeo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 554 Napisano Utorak u 08:41 Svrati ponekad, 321 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan On 3/28/2026 at 7:54 PM, vule20 said: Pozdrav, planiram kupiti hondu cbf 1000 f. interesuju me iskustva kako ste zadovoljni sa udobnoscu… da li ima bolova u vratu, ledjima, kolenima… posle sat, sat i po voznje visok sam 181cm i tezak 72kg hvala vam unapred Tvoje sam visine i prelazio sam redovno preko 500km u danu, vise dana zaredom, bez ikakvih problema. Sediste ima 3 polozaja i koristio sam najnizi kad se vozikam po BG a najvisi kad vozim duze ture. Ne znam dal postoji bolji kompromis "skutera" za grad i ozbiljne masine za duza putovanja. Sigurno ne u ovom cenovnom rangu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1649 Napisano Utorak u 09:41 Drug član, 563 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2026. at 19:54, vule20 je napisao: Pozdrav, planiram kupiti hondu cbf 1000 f. interesuju me iskustva kako ste zadovoljni sa udobnoscu… da li ima bolova u vratu, ledjima, kolenima… posle sat, sat i po voznje visok sam 181cm i tezak 72kg hvala vam unapred Kolega u predhodnom postu ti je sazeto odgovorio. Motor je prilicno udoban za putovanje. Ja sam malo nizi a malo tezi od tebe,i mozda bi mi za nijansu bio udobniji blizi korman od fabrickog. Nemam nameru da ga menjam jer u duzoj voznji zauzmem polozaj blize rezervoaru. Sa tvojom visinom bi trebalo i to da ti bude taman. Neces imati nikakvih tegoba,ako inace vec nemas nekih tegoba sa kicmom. Sa druge strane motor se u gradu vozi kao bicikla,da ne kazem skuter jer nisam skuter vozio nikada a i nemam zelju. Motor je linearan,veliki obrtni moment,snage ima dovoljno i vise od toga...ali nije trkalica... Cbf je motor koji ja subjektivno volim i ako se odlucim za zamenu a to ne bude nova masina...izvesno da cu kupiti samo noviji. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 427 Napisano Utorak u 09:53 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 16 sati, vojakis je napisao: Ako je za pomoc ja imam iz lidla najvecu i navucem je preko sva tri kofera Kofere pokrije, ali pola gume na suncu bude, tako kod mene bar. Lidl ima dve, crnu i srebrnu. Crna je deblja, teža i samim tim verovatno i kvalitetnija. Ja kupujem ove srebrne, koristim ih prvenstveno kad putujem da prekrijem motor i tada je uvek sa koferima. Neko je davno na ovom forumu napisao kako motor privlači pažnju i kako ga zato pokriva. Imalo mi je to smisla, pa sam usvojio. Jedina mana je što se i macama dopada da se odomaće na sedištu. Srebrna lidlovska cerada nije neki kvalitet, rašiva se, cepa se, ne traje dugo, ali može da se upakuje na baš mali format, recimo da bude manje od polovine one vrećice u kojoj se dobije kada je kupite. Ako je veliki kofer na motoru onda ide do pola točka otprilike, širina je dobra, bočni koferi mogu da ostanu. Zez je što ja ne skidam skoro nikad top case. Dodao sam jedan šrafić dole da skidanje dotičnog bude teže, jednom se sam otkačio, pa da ne reskiram jer nisam otkrio razlog. Promenio Utorak u 10:23 član Kiza Pirat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiza Pirat 427 Napisano Utorak u 10:17 (promenjeno) Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Belgrade Motocikl: Honda CBF 1000 FA Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2026. at 19:54, vule20 je napisao: Pozdrav, planiram kupiti hondu cbf 1000 f. interesuju me iskustva kako ste zadovoljni sa udobnoscu… da li ima bolova u vratu, ledjima, kolenima… posle sat, sat i po voznje visok sam 181cm i tezak 72kg hvala vam unapred Imam 185 i 92-102kg, veličina je totalno ok, a za bolove je važnije koja si godina proizvodnje. Dimenzije jesu bitne, ali... Mene boli vrat, trne mi ruka, kolena škripaju samo tako, u stvari levo klapara a desno škripi, leđa umeju da bole ali ne zbog motora nego što skinem pojas na vetru pa me sredi promaja... Što se tiče kolena, Hondica fino greje, pa ako je hladno prilepiš ih uz motor. Ako je jako vruće, duva na desno koleno, peče nekada. Inače fino se ponaša na velikim vrućinama, ne pregreva se, bar neće da prizna tako nešto. Ja sve te išialgije i zglobobolje lečim u banji u Segedinu, jedna noć brčkanja dovoljna za sve sem za klaparanje u levom kolenu. Meni je to prvi i jedini motor koji sam imao i obožavam je. Moja je ona SC64 i hvala joj na tome, čuva mi glavu samo tako. Motor jeste za preporuku i jeste za put oko sveta. Što se tiče kilometraže u danu, zavisi od tebe, meni je ok da pređem nešto preko 300 dnevno, ljudi prelaze i preko 500. Zameram joj jedino dupobolju. Fabričko sedište bi trebalo da bude bolje, oće boluckaju gluteusi, što mi uopšte nije jasno jer u odnosu na bicikl, ovo sedište je kao fotelja, a bicikl sam vozio oko 8 sati dnevno, pa tako danima... Očekivao sam da na motoru sa ovolikim sedištem nema šanse da imam problema, ali eto imam. Neko kaže da je CBF 1000 dosadan motor, ima dosta njutnmetara pa ga "krknu u petu" i voze kao automatik... Njihove reči, nisu moje, ja je obožavam. I mislim da treba napraviti razliku između SC58 i SC64, ova druga ima više elektronike, možda je nešto bezbednija ako fali znanja i iskustva u vožnji. Ne znam da li sam pomogao Promenio Utorak u 10:19 član Kiza Pirat 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vojakis 121 Napisano Utorak u 10:20 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: KRAGUJEVAC Motocikl: Kavasaki EN450A Yamaha Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan @Kiza Pirat Tacno tako ne moze da se navuce skroz do zemlje kao bez kofera,ali bolje i tako nego da kisne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pedja Ča 1649 Napisano Utorak u 11:35 Drug član, 563 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Kiza Pirat je napisao: Imam 185 i 92-102kg, veličina je totalno ok, a za bolove je važnije koja si godina proizvodnje. Dimenzije jesu bitne, ali... Mene boli vrat, trne mi ruka, kolena škripaju samo tako, u stvari levo klapara a desno škripi, leđa umeju da bole ali ne zbog motora nego što skinem pojas na vetru pa me sredi promaja... Što se tiče kolena, Hondica fino greje, pa ako je hladno prilepiš ih uz motor. Ako je jako vruće, duva na desno koleno, peče nekada. Inače fino se ponaša na velikim vrućinama, ne pregreva se, bar neće da prizna tako nešto. Ja sve te išialgije i zglobobolje lečim u banji u Segedinu, jedna noć brčkanja dovoljna za sve sem za klaparanje u levom kolenu. Meni je to prvi i jedini motor koji sam imao i obožavam je. Moja je ona SC64 i hvala joj na tome, čuva mi glavu samo tako. Motor jeste za preporuku i jeste za put oko sveta. Što se tiče kilometraže u danu, zavisi od tebe, meni je ok da pređem nešto preko 300 dnevno, ljudi prelaze i preko 500. Zameram joj jedino dupobolju. Fabričko sedište bi trebalo da bude bolje, oće boluckaju gluteusi, što mi uopšte nije jasno jer u odnosu na bicikl, ovo sedište je kao fotelja, a bicikl sam vozio oko 8 sati dnevno, pa tako danima... Očekivao sam da na motoru sa ovolikim sedištem nema šanse da imam problema, ali eto imam. Neko kaže da je CBF 1000 dosadan motor, ima dosta njutnmetara pa ga "krknu u petu" i voze kao automatik... Njihove reči, nisu moje, ja je obožavam. I mislim da treba napraviti razliku između SC58 i SC64, ova druga ima više elektronike, možda je nešto bezbednija ako fali znanja i iskustva u vožnji. Ne znam da li sam pomogao Nisam siguran ,posto imam tu sivu tanku da ona i ne prokisnjava. Ja pokrivam motor u zatvorenom zbog prasine i retko kad mi bude napolju zbog vlage nocu ili sunca danju. Za macke potpisujem. Sve ovo ostalo sto se tice krckanja i skripanja u kolenima nije do saobracajne no do krstenice. Dupobolju sam resio prepravljenim sedistem...sto bi rekli dragacevci "dai's drukče"...Tako par sitnijih prepravki i dobija se upotrebljiv motor koji se vozi sa zadovoljstvom. (na slici se vidi sediste posle hirurgije) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 298 Napisano Utorak u 12:05 (promenjeno) Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan On 28. 3. 2026. at 19:54, vule20 je napisao: Pozdrav, planiram kupiti hondu cbf 1000 f. interesuju me iskustva kako ste zadovoljni sa udobnoscu… da li ima bolova u vratu, ledjima, kolenima… posle sat, sat i po voznje visok sam 181cm i tezak 72kg hvala vam unapred Kolege su iznad sve objasnile,ja samo mogu da dodam da japanski motor iz zlatnog perioda kvaliteta i pouzdanosti,prelazi preko 250000km,1000ccm,100ks, 4 cilindra,2 topa,ABS,EFI...za 3700€ koliko ja tražim za moj(koji ima i centralni kofer,crash bar,Givi povišeni vizir,centalni štender,punjač...) je najbolji odnos cene i kvaliteta.Oglas je na PA,izvoli u Niš. 063/7774590 Miki Honda CBF 1000 ABS WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda CBF 1000 ABS, 2006. godište, Touring, vozilo prešlo 59500 km, Niš. Cena 3.700 € -... Promenio Utorak u 12:14 član Elmilorad 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 770 Napisano Utorak u 13:06 (promenjeno) Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice nekog trnjenja u sakama, nije do motora, do vas je, dupebolja isto nije do sedista vec do vas samih, godina proizvodnje...vozaca. Ja ne mogu dugo da vozim auto, zaustavi mi cirkulaciju i boli me desna noga, na motoru tih problema nemam, dok me voznja bicikla preporodi, sve je individualno. Za mladice je druga sema. Nemoj da su ti ruke ravno od ramena do sake, ne stiskaj rucke jako, drzi ih nezno, labavo, opusti se...nema trnjenja. Promenio Utorak u 13:07 član keš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1776 Napisano Utorak u 13:14 (promenjeno) prisutan, 1324 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam baš, ti to sa sigurnošću tvrdiš??! Evo promjenio motor koji ima drugačije uglove volana i puno imam manje bolova u zglobovima i trnjenja ruku! Imam dijagnozu "teniskog lakta" , nije da nemam , al sad na TRKU manje trnu, i manje me i koljena bole.. To je kod mene slučaj. Mislim, vozim 19 godina, znam kako se drži volan, guvernala, kako god ih zoveš.. Volan na CBF-u me baš nabijao po dlanovima.. I masu sam CBF-ova vidjeo sa promjenjenim volanima, stavljani ravniji, nije to bez razloga.. Meni se jednostavno nije prepravljalo.. Naravno ima ljudi kojima ništa ne smeta, i to je super. Promenio Utorak u 13:15 član mali_zmaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 770 Napisano Utorak u 13:45 (promenjeno) Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Znam to, ni meni ne odgovara korman na CBF, trebalo mi je vremena da se uklopim. Da imam par komada da probam to bi bila prava stvar. Vec razmisljam da porucim onaj podizac, malo ga podigne i primakne, nije neka cena pa bar da probam. Promenio Utorak u 13:45 član keš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrej. 3841 Napisano Utorak u 13:50 BJB Maxi Scooter Club, 1240 postova Lokacija: Žabalj Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, keš je napisao: Sto se tice nekog trnjenja u sakama, nije do motora, do vas je, dupebolja isto nije do sedista vec do vas samih, godina proizvodnje...vozaca. Ja ne mogu dugo da vozim auto, zaustavi mi cirkulaciju i boli me desna noga, na motoru tih problema nemam, dok me voznja bicikla preporodi, sve je individualno. Za mladice je druga sema. Nemoj da su ti ruke ravno od ramena do sake, ne stiskaj rucke jako, drzi ih nezno, labavo, opusti se...nema trnjenja. Ne mogu se složiti nikako, barem za dupebolju, sa šakama nisam imao problem nikad. Slika 1: ledja ubiše posle sat vremena, sve preko 2-3h dnevno dupe ubija, par dana vezana tako smrt. Veliko sedište, gel.. Slika 2: Pauze kad nestane goriva, bilo i po 700km dnevno, 1500-2000 u par dana. Daska obična, više punjenja ima sic na solidnom biciklu. Položaj sedenja skroz drugačiji, ledja ravno, ruke ispruženije. Godine proizvodnje ne bih rekao da su problem, malo ih je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1776 Napisano Utorak u 13:50 (promenjeno) prisutan, 1324 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan @keš Pazi svaki prepravljeni je bio ravniji, kao na enduro motociklima.. i plus podizači, jer su oni u praksi i plići.. šteta što je N.F.S otišao sa foruma, on je bio potkovan tim korisnim prepravkama i savjetima. Promenio Utorak u 13:51 član mali_zmaj 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 298 Napisano Utorak u 13:51 Svrati ponekad, 245 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Širina kormana na cbf je oko 68cm.Ja sam našao istog oblika,viši 3 cm i širine 74cm.Da li je neko od vas menjao ili znate nekog i da li je potrebno menjati sajle kvačila,gasa,kočnice...ili sve pasuje bez tih zamena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 770 Napisano Utorak u 13:56 Zainteresovan, 470 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan To me najvise i brine, da se nesto ne zategne ili da ne dohvati, pa da ne valja posao, narocita kociona creva, ona su na cbf komplikovana, ne moze jedno crevce da se zameni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...