Pedja Ča 1281 Napisano Sreda u 19:12 Zainteresovan, 497 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, keš je napisao: Danas (11.02.2026) malo da istegnemo tockove, jeste hladnucavo ali samo kratka voznjica da se upisemo i u februaru. Lep je osecaj posle duze pauze. Malo po gradu i koji kilometar van grada cisto da izmenjam sve brzine. Tako se to radi Ja nisam stigao,a bilo je sunca. Ne znam kako ostali ali kad vidim ova dva auspuha nista mi lepse nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 679 Napisano Sreda u 19:36 Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Spremam se za sutra, kazu da ce minimum biti kao danas a verovatno i par stepeni vise, pa reko greota ne dati malo sebi oduska, a i masini ce prijati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 679 Napisano pre 12 sati Svrati ponekad, 408 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Danas bas lep dan, mami na voznju. Evo par fotografija od danas(12.02.2026) Na jednoj se vidi crkva prekopita dunava u Hrvatskoj u Iloku. Sad pijem kafu i pisem ovo, motor nervozno ceka, sav napet 9 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...