živke 7985 Napisano pre 3 sati Drug član, 2693 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @marinko981 vrlo si nekulturan. Prvo se predstavi, ja sam taj i taj odatle i odatle, pa onda prozivaj i provociraj ljude po forumu. Ovako je malo ... licemerno ( da ne uptrebim neku težu reč). 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 595 Napisano pre 3 sati Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Tomos Automatik 50, Peugeot Ludix 50, piaggio fly 150, Honda SW 400, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Volim ovaj forum, najvise pratim teme koje i N.F.S komentarise. Covek je nekako pun pozitivne energije. Tema Honda cbf 1000 bice prazna bez Nese. Dosta toga sam naucuo iz Nesinih postova. Ne kazem da nema vise clanova ovde od kojih mogu dosata nauciti, ali N.F.S je poseban. Nadam se da ce da se predomisli. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Elmilorad 276 Napisano pre 2 sati Svrati ponekad, 223 postova Lokacija: Niš Motocikl: Honda CBF 1000A Prijavi odgovor kao problematičan Prenesite pozdrave i podršku @N.F.S. stvarno je bezveze da zbog nekog "padobranca"(da ne upotrebim težu reč) napusti forum.Bezveze... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1293 Napisano pre 2 sati BJB Maxi scooter club, 1706 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Marinko mislim da je vreme da 'ukocis...' Nema potrebe za nastavljanjem sa ostalim forumasima. Nesu ne znam licno,ali znam da sam redovan 'citaoc' njegovih pisanja. Satelis i on su suvo zlato ovog foruma i osobe koje zasluzuju da im se svi lepo obracaju. Nesebicno prenose znanje kroz tekstove i slike. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 9053 Napisano pre 1 sat BJB Maxi Scooter Club, 6512 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Još jednom molim i apelujem da se držimo teme a to je motocikl Honda CBF 1000. Neša je otišao, reče da se ne vraća. Nadam se, želim i verujem kao i skoro svi ovde da će ga vremenom proći i da će se vratiti na ove stranice. Treba poštovati njegovu odluku, mi koji ostajemo ovde treba da forum činimo kvalitetnim a to je samo i isključivo ako se držimo teme kao što je to i Neša radio sa svakom temom kad je kupio motor iz naslova. Nema potrebe da niko proziva nikog, svako svojim činjenjem i nečinjenjem gradi svoje ime i rejting ovde. Prema tome će biti i tretiran. Hvala. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 863 Napisano pre 32 minuta Zainteresovan, 386 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Za pocetak nastavka teme evo jedne sa Rudnika...Da se vratimo temi i voznji... Inace stigli su mi chrash barovi od @Baniša...nisam jos otpakovao...kad montiram uslikacu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjazz 863 Napisano upravo sada Zainteresovan, 386 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ostaje moja potraznja za bocnim koferima i nosacima za Cbf-ku. Ako neko naleti na informaciju responzibilan sam za kupovinu istih...ako je razumna cena. Do proleca sam u potrazi,ako ne iskrsnu onda cu kupiti nove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...