Немања 2362 Napisano juče u 06:37 Drug član, 871 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ето видиш, као да сам знао.. Ја сам тада наручио танк пресвлаку за тдм-а, него сам тражио како се мени свиђа па сам чекао можда две недеље. Све ме изашло око 80е, наравно, припремио сам се за царину али изгледа да је у смени био колега бајкер, царина 0е 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25983 Napisano juče u 07:41 Integrisan, 10612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... i jos jedna jutarnja informacija a u vezi cbf1000f modela, ukoliko se, dok je motor upaljen (startovan, ne da gori ) ukljuce sva 4 zmigavca, posle gasenja motora oni ce ostati da rade, koristim to cesto kada se parkiram kraj puta da nesto zavrsim ili dok Marinu cekam npr. ( ono kada sidje na 15 sekundi a ja posle 8 min razmisljam dal" da odem odatle ) . Korisna stvar, vecina je motocikala ima, neki poseduju i auto-gasenje kada prodje logici zadato vreme, kod Honde ce da svickaju dok (malecki) akumulator ne istrose pa obratite paznju. P.S. Nisam siguran hoce li u beskonacno svickati, u mom slucaju nikada nisu preko 10min radili u tom modu i svaki sam put rucno iskljucivao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5450 Napisano juče u 08:42 Drug član, 2646 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene rade samo kad je kontakt sto je bas glupo, znaci da hoces 4 moras ostavis kljuc u bravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25983 Napisano juče u 08:49 Integrisan, 10612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Probaj Ranko dok motor radi da ih ukljucis (sva 4) pa onda okreni kljuc.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5450 Napisano juče u 11:22 Drug član, 2646 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Probao i nista, gasi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 946 Napisano juče u 11:40 Zainteresovan, 472 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda CBF600SA / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Na nekim motorima kljuc treba da okrenes kao kad hoces da zakljucas korman, pa ga stisnes i izvuces ili tako neka zajebancija. Trebalo bi da ima nacrtan trouglic na bravi ako ima tu opciju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5450 Napisano juče u 12:59 Drug član, 2646 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aj probam zakljucanog, znam da sam gledao i odustao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 5450 Napisano pre 23 sati Drug član, 2646 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ma jok, kako okrenem kljuc sve gasi. Bas glupo napravljeno. Koja onda svrha sva 4 ako moram ostavim ključ tj kontakt. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25983 Napisano pre 23 sati Integrisan, 10612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Na prethodnoj verziji nc-a koju sam vozio (2017) radila su sva 4 ako ih ukljucim pre gasenja motora, koristio sam to... Sent from my EML-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13404 Napisano pre 14 sati (promenjeno) Ne silazi, 3045 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, N.F.S. je napisao: Sent from my EML-L29 using Tapatalk , Promenio pre 14 sati član Blaza pogrešan citat člana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 13404 Napisano pre 14 sati Ne silazi, 3045 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125, Scarabeo 400i, Kawa ER5, trenutno Honda CBF 600 SA Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, RankoBg87 je napisao: Ma jok, kako okrenem kljuc sve gasi. Bas glupo napravljeno. Koja onda svrha sva 4 ako moram ostavim ključ tj kontakt. Imaš fabričku grešku. Možda bude opoziv ... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25983 Napisano pre 8 sati Integrisan, 10612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se ne lazemo, nije sto je moja ali ovo je kao sa postera! (15min kasnije je cela usrana posto se u Kg ulice peru, farba signalizacija horizontalna... U saobracajnom spicu!) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 7854 Napisano pre 8 sati (promenjeno) Drug član, 2631 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ja hteo da izđem da napravim krug, ali vidim pala neka kišica, i odustanem - žao mi da prljam nov lanac! Hahaha, to mi se prvi put u životu desilo p.s: Lep dan za fotografisanje. Promenio pre 8 sati član živke 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25983 Napisano pre 1 sat Integrisan, 10612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta je ovo (da se igramo malo ). Deo je inace poslednje generacuje velikog cbf-a... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2320 Napisano pre 52 minuta Drug član, 1373 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je neka pločevina, ali nikad ne bih rekao da je to što jeste. Ps.iscito na Googlu naravno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25983 Napisano pre 49 minuta Integrisan, 10612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bravoo Kontra teg sa leve donje strane rama (iza bocnog stendera usrafljeno) , u paru sa duplim tegom iza suvozacevog levog nogostupa a sve to da se ubalansira sa auspuhom preko puta 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25983 Napisano pre 39 minuta Integrisan, 10612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kada smo kod kontra tegova, ovo je ustrojeni SC57 agregat (na ovom se modelu zove SC64, na prvoj generaciji je SC58) i kao takav, uz kasetni tip menjacke kutije (citaj, sve se moze povaditi kroz deklu) ima i balansirajuci teg na radilici koji ako se za zub omasi pri montazi ume da unisti voznju. Takodje kada nekima agregat mnogo "zvizdi" to je znak da je pretegnut, kada se cuje klaparanje- previse labav! Bivsi clan foruma je tako kupio "prolupalu" cbr1000r za male novce, cim sam je cuo zvuk sam poznao (i sredio za 15 sekundi :D). Pogoni ga direktno radilica preko zupcanika (vrti se u kontra stranu) i jedina vibracija koju ovaj agregat ima je ona koja se (samo) u leru oseca, sve preko je sterilna, kao elektro motor. (pisao sam o stelovanju sada daleke 2008 ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15227 Napisano pre 16 minuta Integrisan, 8055 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Honde ubedljivo imaju, ajde da nazovem tako, najlepšu kulturu rada. Uvek su težili da im motocikli budu maksimalno uglađeni pre nego da budu najbrži. VFR, ST1100, GL, 1000F... To je umirujući zvuk. Skoro prođe pored mene Honda Spacy 125, to je stari 4T skuter... Radi kao fen, nema oštar zvuk nigde da čuješ a staro 30 godina. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 25983 Napisano pre 10 minuta Integrisan, 10612 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ... jedino je startovanje kod sc57 i derivata nesto duze, jos nisam provalio zasto! Upali ona uvek ali taster se drzi 1sekundu (okrene 2 kruga radilicu mozda), nema ono BUM i upali tog trena, evo tu mi je crossrunner, on tako odmah startuje, cbf i prva i druga verzija zavrte 2 kruga, cbr takodje. Pisao sam negde u nazad, onu crnu smo kacili na osciloskop, svecice okidaju ali brizgaljke ravna linija skoro sekundu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...