drmilan_ 6048 Napisano pre 12 sati Drug član, 2563 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, N.F.S. said: Ima i naziv prespor rebound, "pakovanje"! Vise uzastopnih neravnina spakuju amortizaciju na skroz sabijeno posto se ne stigne vratiti od prethodnog sabijanja. U ponedeljak opet sediste ide na doradu, gel koji sam stvio do rezervoara ide van, sedalni seo da se poravna a (videti sliku, to sam i Ivici poslao) i po sredini odvadi materijala pa postavi nesto ultra mekoooo! Zeza me repni deo kicme jbg, reci cu majstoru da prepravku uslika pre navlacenja mebla. Brate svaka ti čast odakle crpis snage za sva ova cimanja oko svakog motora 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1479 Napisano pre 12 sati Drug član, 1232 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @malitomic Zanimljivo. Ali zar se ne bi voda skupljala ovde? Inače sedište koje je Neša uradio za ovog Versysa kod mene je izuzetno. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2318 Napisano pre 11 sati Drug član, 1372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Da verovatno bi se skupljala voda, ali kapiram da 99% vremena provedenog na tom sedistu bi bilo u suvim uslovima putovanja. Kod mene na Versysu je fabrički preradjeno sediste, 20mm niže, toliko i šire i sa umetnutim gelom. Jedino je presvlaka klasicna i pomalo kliznim. Vozio sam vec celodnevne ture bez da sam imao problema sa njim. @Alekre postavi kontakt ako ti nije cimanje. Ja cu sačekati da neki od naših majstora probije led ui pocne da ih radi, za sad je sve ok sa ovim i nije frka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lukaimasa 136 Napisano pre 11 sati U prolazu, 87 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 300s, QJ SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan 7 hours ago, malitomic said: Ja maštam o ovako nekakvom sedistu koje bi mi rasteretilo pritisak na medjunozju i prostati. Nisam video da neko to ovde radi, a bas je retko i preko. Alkantara protiv klizanja i ovaj kanal po sredini i Bog da me vidi Low land u Zrenjaninu radi ovaj kanal, samo ostaje ispod presvlake, barem je meni radio. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20784 Napisano pre 9 sati Integrisan, 6438 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, malitomic said: Ja maštam o ovako nekakvom sedistu koje bi mi rasteretilo pritisak na medjunozju i prostati. Nisam video da neko to ovde radi, a bas je retko i preko. Alkantara protiv klizanja i ovaj kanal po sredini i Bog da me vidi Ovako nesto cu mozda i ja morati raditi. Samo ne znam da li da odmah radim ili prvo da probam obicnu preradu pa onda ovako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2099 Napisano pre 7 sati Drug član, 1308 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist tebi treba drugi materijal da ne klizis, i da ti podigne prednji deo sedista a spusti zadnji. Ako stavis gel i dalje ne prepravljas, ne dobijes nista sto se tice klizanja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20784 Napisano pre 5 sati Integrisan, 6438 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zarkela said: @Motorcyclist tebi treba drugi materijal da ne klizis, i da ti podigne prednji deo sedista a spusti zadnji. Ako stavis gel i dalje ne prepravljas, ne dobijes nista sto se tice klizanja Nece biti gel a bice neklizajuci materijal gore. Kontam sam da napravim skroz ravno i malo siri sedeci deo. Mislis da bi trebao spustiti zadnji deo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15198 Napisano pre 1 sat Integrisan, 8046 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, malitomic said: Da verovatno bi se skupljala voda, ali kapiram da 99% vremena provedenog na tom sedistu bi bilo u suvim uslovima putovanja. Kod mene na Versysu je fabrički preradjeno sediste, 20mm niže, toliko i šire i sa umetnutim gelom. Jedino je presvlaka klasicna i pomalo kliznim. Vozio sam vec celodnevne ture bez da sam imao problema sa njim. @Alekre postavi kontakt ako ti nije cimanje. Ja cu sačekati da neki od naših majstora probije led ui pocne da ih radi, za sad je sve ok sa ovim i nije frka Facebook WWW.FACEBOOK.COM Evo pa kome treba nek ima i ta opcija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
malitomic 2318 Napisano pre 46 minuta Drug član, 1372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lanac, kaiš, kardan Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, ovi su bas specijalizurali anti- prostatitis sedista. Odlicno izgledaju radovi, bas bih voleo da probam to na motoru, Na biciklu odavno imam takvo ali to je ipak druga prica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2099 Napisano pre 24 minuta Drug član, 1308 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist spustis deo gde ti je sedalni deo trtice, da te malo zavali. Ali to moras sam da mu objasnis kako ti pase. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...