jboban 412 Napisano Avgust 31, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Molim za preporuku nekog poznatog, sa poznatom istorijom održavanja jer sam novi u svemu i ne mogu sam odabrati. Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djox88 14 Napisano Septembar 5, 2015 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Burgman 400 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav , ja imam u planu da prodam bugija kupljenog prosle godine takodje od clana sa ovog foruma . Trenutno sam u inostranstvu a nisam pravio nikakvu pripremu za prodaju pa evo ti link oglasa prethodnog vlasnika cisto da vidis o cemu se radi. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/102430-suzuki-burgman-400-2004-godiste/ Od toga sto vidis napisano u oglasu , kilometraza je otisla gore za 3000km , ugradjene su daytona rucice sa grejacima sa 4 nivoa jacine , vizir je sredjen, sve plastike su utegnute I zabice koje su bile ostecene su zamenjene novim. I da, nema kofera ovog sto vidis na slikama , ja sam kupio bez kofera. Razlog prodaje je prelazak na stroma. Ako imas interesovanja za ovako nesto baci poruku ja se za 20ak dana vracam u ns pa da pricamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 5, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ok, nastavljamo u PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MotoRider 0 Napisano Septembar 6, 2015 U prolazu, 0 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Druze, ja vozim Burgmana 400, 2006. godiste. Prodajem ga zbog kupovine drugog modela. Javi se ako si zainteresovan u vezi detalja. Inace, bugi me sluzi odlicno, kao i ja njega. Treca godina kako s njim idem na more, i pravim fine ture po Srbiji. Evo ti neka fotkica... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 6, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Lepo izgleda i on. Detalje ćemo u PP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Протомајстор 212 Napisano Septembar 6, 2015 Svrati ponekad, 294 postova Lokacija: Београд Motocikl: R 1200 GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i ovaj mozda ti je interesantan... http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/110278-suzuki-burgman/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Septembar 6, 2015 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, pogledaću i njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...