kawazoki 5846 Napisano Septembar 13, 2015 Zainteresovan, 654 postova Lokacija: CACAK Motocikl: SUZUKI DR650se `96g Prijavi odgovor kao problematičan I.... 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 13, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan auf.... extra... drago mi je da ste super prošli... a sada, dajte još slika i klipova :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2604 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Odlično Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan I ja stigoh pre sat-dva... Utisci su fenomenalni! Od sada trebalo bi svaka enduro tura da traje bar 3 dana. Veliko hvala kapetanu za osmišljenu turu. Elem, evo par fotki od mene za početak. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Septembar 13, 2015 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Bravissimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svestenik 193 Napisano Septembar 13, 2015 Zbunjen, 888 postova Lokacija: Banjaluka, Republika Srpska Motocikl: XRV 650 RD03, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli smo i mi kuci, uredno. Sretni i prezadovoljni. Ekipa, tereni, druzenje, sve je bila cista desetka. Pokusavam da mozak vratim u realnost, al nesto ne ide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markulja 386 Napisano Septembar 13, 2015 Enduro, 569 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Husaberg TE250 2013 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se zadrzao u Ivanjici pa tek malo pre stigao kuci. Ovo mi je bio drugi put na off-u i moram priznati da mi se svidja Samo, losa nam hrana bila, posebno na Romaniji, ostadosmo gladni A evo i par slika: 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 13, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan nema se tu puno čega komentarisati . Za početak, a ostalo će uskoro 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan KG 34 Napisano Septembar 13, 2015 U prolazu, 84 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast svima. Prava avantura. Rado bih sa vama sl. godine ako budete organizovali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PRIB 13 Napisano Septembar 14, 2015 U prolazu, 52 postova Lokacija: aleksandrovac Motocikl: honda transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast momci,zavidim vam! ja sam se potrudio ali nisam uspeo da se iskombinujem ovaj put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 14, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan NIsam sumnjao ni jednog trenutka, da ce to biti najbolja offroad voznja sezone......kao i uvek. Zavidim vam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ogi bl 42 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW F650GS DAKAR Prijavi odgovor kao problematičan Pijem kafu i ne mogu da vjerujem da se ne spremam za novi dan,novu voznju nego moram na ...... posao,svaka cast momci. Koja slija i od mene... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orla 157 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: Bmw f800 Gs Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast momci na pređenim kilometrima, trebalo je to odvesti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Za mene definitivno najbolja vožnja ove godine. Sve što enduro vožnja može da pruži sabijeno u 4 dana. Sve vrste vremenskih uslova, svi tipovi terena i podloga, raznolikost predela i sve savladano sa minimalnim brojem povreda i kvarova. Ekipa fenomenalna. Posebni zahvalnost dugujem Velju čiji rekord u zamani zadnje gume na mojoj Africi od 7 minuta teško može da obori i neko u vulkanizerskoj radnji sa najsavremenijom opremom fotka by markulja 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fruskogor@c 19 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel da da nisam nista propustio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Jel da da nisam nista propustio? Nisi k´o ni ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AnteK 605 Napisano Septembar 14, 2015 Drug član, 1366 postova Lokacija: okolica Osijeka, RH Motocikl: Tuareg 660 Prijavi odgovor kao problematičan Jel da da nisam nista propustio? Nisi k´o ni ja A ja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fritz 59 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Raška Motocikl: yamaha xt600 Prijavi odgovor kao problematičan Jel da da nisam nista propustio? Nisi k´o ni ja A ja? Ima jos jedan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
profesorkosmosic 323 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 177 postova Lokacija: Kosjerić Motocikl: Enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jel to krećete sa spiskom za sledeću godinu. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 14, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jel da da nisam nista propustio? Nisi k´o ni ja A ja? Ima jos jedan... I ja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zuna89 193 Napisano Septembar 14, 2015 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Srbija,Uzice Motocikl: XRV 650 AFRICA TWIN RD03...KTM 950 ADV LC8 Prijavi odgovor kao problematičan Jel da da nisam nista propustio? Nisi k´o ni ja A ja? Ima jos jedan... I ja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankoR 471 Napisano Septembar 14, 2015 Zainteresovan, 707 postova Lokacija: podgorica,mne Motocikl: uvijek prljava Honda xr650r Prijavi odgovor kao problematičan Eh a meni su kroz dvoriste prosli Kuku obrukah se za vazda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Septembar 14, 2015 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ja ko da nisam bio,evo željan već Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4789 Napisano Septembar 14, 2015 Ne silazi, 5560 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Septembar 14, 2015 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ja ko da nisam bio,evo željan već 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...