deejay 3 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je glupo pitanje a i mozda sam promasio mesto za temu Planiram da putujem ove godine motorom na more i da u jednom trenutku predjem trajektom na ostrvo. E ono sto me interesuje, obzirom da nemam centralni stender, da li je neko imao iskustva sa trajektom i drzanje motora na copavoj )))) ono cisto da znam da li to moze da predstavlja problem, da ne bude iznenadjenja na kraju putovanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10639 Napisano Jun 16, 2015 Hronični Motociklopata, 7384 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Tasos a? Nemas brige, ja sam isao nekoliko puta trajektom i ostavio motor na copavoj i nije ni mrdnuo, naravno, ostavio sam ga u brzini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Tasos a? Nemas brige, ja sam isao nekoliko puta trajektom i ostavio motor na copavoj i nije ni mrdnuo, naravno, ostavio sam ga u brzini e to to, dobro je sve sam isplanirao samo taj "mali" detalj da motor moze da padne mi nije pao ni na kraj pameti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Na svakih pola metra celom duzinom trajekta su oni ankeri za vezivanje. Mozes da vezeš nekim kanapčetom na dva mesta čisto ta budeš sto posto miran hm...da, dobra ideja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1906 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za trajekt je motor stabilniji na ćopavoj nego na centralnoj.Sa centralne se ljuljanjem može oboriti,sa ćopave ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Za trajekt je motor stabilniji na ćopavoj nego na centralnoj.Sa centralne se ljuljanjem može oboriti,sa ćopave ne. vozio sam se sto puta ali nikada mi to nije palo napamet, malopre razmisljam i reko jbt da se ne obori Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nik_sa015 1816 Napisano Jun 16, 2015 Zainteresovan, 713 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW R1200GS LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Stavis malo deblje novine ili duks, jaknu itd... na sediste, zakacis spaner (ima na brodu) za desni suvozacev fuzaster, prebacis preko sedista i vezes u tacku za vezivanje na brodu, nece da mrdne milimetra... Ostavi ga u brzini naravno Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ws_woolf 181 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: ST XTZ 750 Aprilia Atlantic 250 Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Druze moj nikakva panika...xtz 750 vozio po koje kakvim skelama i cudima,stavis ga na copavu lepo razgledas okolo slikas i uzivas uvoznji na vodi...kada vidis da se kopno priblizava na nekih 20 tak,30 tak metara jednostavno sednes na motor i to je kraj cele price Nikakvi lanci i katanci...samo je bitno to stajanje da ne sleti a i to su veoma male sanse tako da opusti se i uzivaj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4802 Napisano Jun 16, 2015 Ne silazi, 5562 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Motor se na otvorenom moru obavezno vezuje, u slucaju bure i sl. Ali to vec uobicajeno zna posada, a vrlo cesto oni i vezuju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Jun 16, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Motor se na otvorenom moru obavezno vezuje, u slucaju bure i sl. Ali to vec uobicajeno zna posada, a vrlo cesto oni i vezuju. Bas tako, a i moraces da nabavis one trake za uzemljenje iz sedamdesetih/osamdesetih, koje su vozaci kacili na zadnje branike automobila. Za svaki slucaj, ako u motocikl udari grom dok je na trajektu... "Vozio sam se sto puta ali nikada mi to nije palo napamet, malopre razmisljam i reko jbt da se ne dogodi ". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProjectLord 55 Napisano Jun 16, 2015 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBRF4i, KLX650, TT600S Prijavi odgovor kao problematičan Prosle nedelje bio na Tasosu, na putu tamo trajektom, bili solidni talasi, trajekt se posteno njihao da vam kazem. I bas sam gledao dal se mrda sa copave...ma ni centimetar... Kola se njihala, al motocikl - ne. Mada je bio pod "tovarom" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan nista, sta da vazem ljudovi hvala u svakom slucaju na savetima....ako ispadne neko sranje fotka cu ))))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Jun 16, 2015 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Povuces rucnu i ostavis ga u rikverc !! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Jun 16, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Povuces rucnu i ostavis ga u rikverc !! otisla mi sajla od rucne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano Jun 16, 2015 Andragog, 5028 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ponesi plasticnu vezicu. Ukoci prednjom i stavi vezicu !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 214 Napisano Jun 17, 2015 Svrati ponekad, 335 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekoliko tema na forumu koje se bave ovim pitanjem. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/44716-motocikli-i-trajekt/ Zaključak: 1. Motor treba ubaciti u prvu brzinu, gurnuti ga skroz napred i postaviti na ćopavu. 2. Staviti nešto preko sedišta i fiksirati motor trakom za zatezanje (španer) za ankere koji se nalaze svuda po trajektu. 3. Po mogućstvu, stegnuti prednju kočnicu i vezati je nečim. Moja iskustva su sledeća: Split - Brač - Vezivali su motor momci sa trajekta njihovim trakama. Split - Vis - Niko nije ništa pitao niti sam ja vezivao motor Keremoti - Tasos - Momci sa trajekta vezali motor samo za nosač kofera. Kanenari - Lepetane - Niko ništa nije pitao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Jun 26, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan http://i.imgur.com/CgC0iAZ.jpg samo da se javim 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2635 Napisano Jun 26, 2015 Drug član, 1632 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan http://i.imgur.com/CgC0iAZ.jpg samo da se javim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bornslippy 51 Napisano Jun 27, 2015 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pitam posto je slicna tema. Koja je cena trajekta za motocikl? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Jun 27, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pitam posto je slicna tema. Koja je cena trajekta za motocikl? Pozdrav u pitanju je skijatos, povratna za otvorenim datumom za povratak, anes kompanija je u pitanju, dve osobe plus bajk 93eur...biju ko nece Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deejay 3 Napisano Jul 4, 2015 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700XA Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da pitam posto je slicna tema. Koja je cena trajekta za motocikl? Pozdrav 93eur, motor plus dve osobe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano Jul 6, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikada nisam svoj motor stavljao na trajekt, ali prosle godine sam video lika sa KTM Duke 1290. Samo ga parkirao na copavu i sve je proslo bez problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...