Flesh 13 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem GSX650F, VSTROM 650 ili sličan motor, za vožnje od 200-300km max. Poželjno je da je kupljen u Srbiji i da ima regularnu servisnu istoriju, godište 2008+. Budžet je 4000€, ako neko ima neki drugi predlog osim pomenuta 2 neka napiše. 064/11-852-77, Ivica fleshsd@gmail.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Jun 3, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Honda CBF600S 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 1484 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z 750s??? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 13 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Honda CBF600S Ne svidja mi se kako izgleda, verujem da je dobar motor. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 13 Napisano Jun 3, 2015 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kawasaki Z 750s??? Imao sam Z750, treba mi promena, hvala. Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 3, 2015 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5075 Napisano Jun 3, 2015 Drug član, 1869 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Mozda Honda CBF600SNe svidja mi se kako izgleda, verujem da je dobar motor. Sent from my iPhone using Tap I izgled je važan, ali je važnije kakav je u vožnji, ja bih bez razmišljanja uzeo Hondu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 13 Napisano Jun 4, 2015 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan TDM 900 Razmišljao sam i o njemu. Šta misliš o ovom, mada su slike očajne: http://www.mojauto.rs/polovni-motori/1640841_Yamaha_2664_TDM900ABS_2007_god Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4761 Napisano Jun 4, 2015 Ne silazi, 5555 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Iako su slike lose, na slikama deluje OK. Ali to ne mora nista da znaci...idi pogledaj ili ako imas nekoga da ode da baci pogled, pa ako mu deluje solidno onda idi. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13949 Napisano Jun 4, 2015 Ne silazi, 6038 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znam i TDM-a i vlasnika. Sve je na motoru kao novo i ne vozi se puno. Bar je bilo tako prosle sezone Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 13 Napisano Jun 5, 2015 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za info. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 13 Napisano Jun 5, 2015 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama! Kako da prepoznam V-Strom koji je 2007. godište, jer može da bude proizveden 2006. godine a prodat 2007? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlacjani 195 Napisano Jun 6, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Rakovac Motocikl: zrx1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ima 2 svecice po cilindru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Jun 6, 2015 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na lepim željama! Kako da prepoznam V-Strom koji je 2007. godište, jer može da bude proizveden 2006. godine a prodat 2007? Kao što reče Zlacjani noviji ima 2 sveće po cilindru,ima ABS (ne svaki),dužu viljušku i još par detalja.Da dodam da je stariji malo brži Najlakše ti je da ih razlikuješ po prekidačima na levoj i desnoj strani kormana.Stariji ima kockastije,a noviji malo lepše i oblije prekidače. Stari tip Novi tip 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Flesh 13 Napisano Jun 9, 2015 U prolazu, 21 postova Prijavi odgovor kao problematičan Milanezi hvala! Sviđa mi se ovaj žuti, da nije na prodaju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2551 Napisano Jun 9, 2015 Drug član, 1613 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Nije još uvek,možda bude na kraju ove sezone ili sledeće Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...