Arsa 475 Napisano Maj 16, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Postovane koleze molim za predlog gde i sta obici, a u okviru ove rute... Vazna odredista su postavljena na ruti a vi predlozite sta naokolo obici i ne propustiti... Predvidjeno nocenje u Donjem Milanovcu Fala vi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 17, 2015 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan Odseko si veliki deo Đerdapske magistrale. Ako se već noći ja bih terao do Kladova pa tu noćio. A onda se spustio na Negotin, Bor i ono što si hteo... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Maj 17, 2015 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan Manastir Vratna nije baš na ruti ali vredi i Lazarev kanjon Zlot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12796 Napisano Maj 17, 2015 Ne silazi, 7389 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegama. Kada si planirao da ides, mozda bih i ja ako si za drustvo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arsa 475 Napisano Maj 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 324 postova Lokacija: Karaburma - Kanarevo Motocikl: X8-400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na sugestiji... Prihvaceno nocenje u Kladovu ili Tekiji Plan je da sa curom odvozam vikend 30. nocenje i povratak 31. maj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
matori351 290 Napisano Maj 17, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA CTX700 DCT Prijavi odgovor kao problematičan Možeš i u piMnicama da noćiš ... bilo Rogljevačkim bilo Rajačkim ... putevi su ok i možeš od Kladova do jednih ili drugih laganica da dođeš al' ako ti je mnogo za ovaj put onda ostavi za neki drugi put kad i ja budem išao na tu stranu da ugovorim noćenje ... i klopu ... i vinoooo ... Manastir Vratna je ok i prerasti na Vratni su 'must see' ... nema puno da se pešači do njih a ispred manastira je i kafanica i radnjica i veeliki parking na kome slobodno možeš da ostaviš motor. Felix R. takođe ne treba zaobići ... baš je ... jaka priča ... lepo se provedite gde god i kako god ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rohirrim 187 Napisano Maj 18, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 342 postova Lokacija: Beograd-filmski grad Motocikl: PIAGGIO-X9 500cc evo Prijavi odgovor kao problematičan za predah(kafa,sok) ti je moj savet kapetan misin breg mi smo bili pre par nedelja i pogled je nestvaran ispred donjeg milanovca kada ides iz golubca ka njemu baci pogled na fotke od prosle voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Maj 18, 2015 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Za KM breg se slažem ali ne uzimajte klopu kod njih, nas su ošašavili 1000din. po osobi za neki nazovi domaćinski ručak ili nešto se slično vikaše, koji po meni nije vredeo ni 500 kinti. Pogled i ambijent extra ali samo tu svraćam na piće od tog dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 426 Napisano Maj 18, 2015 Svrati ponekad, 267 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan i vec kad prolazis kroz jagodinu, ti se javni, mi smo ovde gostoprimljiv svet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Black Adder 223 Napisano Maj 18, 2015 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Beograd Republika Miljakovac Motocikl: Kawasaki ZZR600E Prijavi odgovor kao problematičan Produzi do Kladova, najlepsi deo magistrale je od D. Milanovca do Kladova. Lepenski vir obavezno, obrati pažnju na vidikovac iza Kazana, nestvarno je prelepo. Posle do Prahova i Negotina, Dunav se širi kao more ispred Đerdapa II, sledi Zajecar, Felix Romuliana, Gamzigrad, Rajac i kafana Balašević i gibanica od 100 kora. put do Paraćina je nestvarno dobar, pazi se samo niz Čestobrodicu ima dosta jakih serpentina, posle peglaj za svoju dušu. Prošao turu za 1. Maj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...