sargeras 554 Napisano Maj 22, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je situacija za prakticni deo? Kod mene prognoza i dalje kaze da ce biti kisa u 10, a od kisne opreme jos nista nemam, pa da se raspitam, za svaki slucaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cadu 1 Napisano Maj 23, 2015 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Narode sorry, dvojica manje, duty calls Igor i Dusan Uzivajte, vidimo se drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Maj 23, 2015 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, Nesa, Vadja, Darko, Bata i Ivan nece doci. Frka na poslu, jbg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Maj 23, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend izgleda svima neko ludilo. Ja isto ne mogu od posla da stignem na teoriju, ali sam teoriju slusao prosli put, tako da slobodno neko moze umesto mene na ovaj deo kursa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1941 Napisano Maj 23, 2015 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zvanična informacija glasi - kurs je otkazan (teorija i praksa) zbog malog broja polaznika koji se pojavio na teoriji danas. Od samo 6 učesnika mi ne možemo da pokrijemo ni 1h staze, pa smo zbog toga bili primorani da otkažemo kurs. Dosta ljudi je otkazalo učešće na kursu danas, tj. na sam dan održavanja teorije. Moram da vam skrenem pažnju da je to stvarno nekolegijalan postupak najpre prema ljudima koji su došli danas, a nije fer ni prema nama koji organizujemo ovaj kurs potpuno neprofitabilno i iz čistog entuzijazma. Bilo je ljudi koji su mogli da dođu, ali nisu jer je zvanično do danas bio popunjen broj polaznika. Ovako praktično nije bilo šanse da neko dodatno uskoči i popuni mesto. U svakom slučaju, pokušaćemo da kurs održimo krajem naredne nedelje. Plan je da teorija bude u Petak 29. Maja od 17:30, a poligon u Subotu 30. Maja od 9h - 12h. Uslovi za prijavljivanje ostaju još ovaj put isti - iznos kotizacije je 2000 dinara. Molim da počnete sa prijavljivanjem tako što ćete se dodati na spisak dole. 1. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Maj 24, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Zaista je velika steta sto je ovako ispalo. Kurs je veoma edukativan i u teoretskom i u prakticnom delu. Siguran sam da bi se mnogo vise ljudi pojavilo na poligonu ali organizacija ne moze da rizikuje. Posto znam da se u nekim klubovima organizuje slicna obuka uz novcanu nadoknadu od 100 i vise € ne treba da naglasavam koliko, a ne samo u finansijskom smislu, nam ovi ljudi izlaze u susret. Posto sam teoriju odslusao, prepustam svoje mesto nekome ko ce ceniti izuzetan trud nekolicine dobronamernih kolega, pa se necu stavljati na spisak, a vrlo rado cu doci na sledeci praktican deo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi ljudi bili svesni koliko ne znaju i koliko bi im značio ovaj kurs siguran sam da bi bili popunjeni termini do kraja godine. Sutra idem na kurs vožnje sa autom iako vozim već 20 i kusur godina i imam pređenih gomilu i gomilu km. I na sve to, kao klupski organizovano slično kao i tu, mene košta 200 i kusur eura. Nadam se da će se ubuduće povećati broj prijava i odaziva i da će ljudi prioritete pravilno određivati. Da ne bude zabune, ne osuđujem nikoga i razumem da je posao bitna stvar u životu ali nekako imam osećaj da se vožnja motorom olako shvata. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Maj 24, 2015 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Zato parice unapred kao za TD na Navaku pa i nisu u obavezi da se pojave, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 24, 2015 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Zato parice unapred kao za TD na Navaku pa i nisu u obavezi da se pojave, Tako ce i biti ubuduce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17587 Napisano Maj 24, 2015 Integrisan, 8347 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Mikulanac Tako nekako će biti. Za juče, verujem da nije u pitanju ništa zlonamerno, prosto su se ljudi poplašili vremenske prognoze i to je razumljivo. A, pri tome prosto ne razmišljalju kakve probleme prema ostalima odustajanje na dan kursa proizvodi. Ipak, iako ne zlonamerno, to jeste bilo nekolegijalno, prvenstveno prema onima koji su došli, pa i prema onima koji bi došli, da su mislili da ima mesta i onda se organizovali za taj dan. Ovako, zbog "histerije" oko kiše, koju proizvede prvi koji (ironično, iz najbolje namere) okači besmislene vremenske prognoze, izgubili smo rezervisan termin u učionici i savršeno jutro i rezervisan termnin na stazi. Šta da se radi... Nego, termin koji je Pablo najavio za petak je ujedno i poslednji kurs do jeseni (novih termina neće biti do tada), pa ko želi da učestvuje - neka iskoristi priliku. Teorija - Petak 29. Maj od 17:30 (VIR) Poligon - Subota 30. Maj od 9h - 12h (Ada Huja). Još ovaj put kotizacija po starom, drugarskom principu bez uplate unapred. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Zakazali su mi ispit za subotu u 9 ujutru, tako da uz mogucnost da prisustvujem samo polovini teorijskog dela, bicu primoran da prepustim svoje mesto nekom kolegi koji ce moci da se uklopi u ovaj termin.Izvinjavam se jos jednom organizatorima i petorici kolega sa kojima je postignut dogovor za ove termine. Nadam se da se vidimo i pre prvog sledeceg kursa, ako ne, onda svakako tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1264 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se prijavljujem prvi 1. KILEbg P.S. A tebi kolega srecno na ispitu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11663 Napisano Maj 24, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga bas sve bezveze,ja dok sam video temu vec su bile i razerve popunjene a ovaj vikend slobodan skroz mogao sam lagano uskociti samo da sam znao da je bilo mesta i sat vremena pre pocetka a za sledeci vikend nista ne znam jebiga valjda tako mora-i najbolje je da se placa unapred i nema vracanja para onda smo svi na cistom i organizatori i mi ucesnici. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlaki 0 Napisano Maj 24, 2015 U prolazu, 3 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER5 Prijavi odgovor kao problematičan 1. KILEbg 2. Zlaki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Maj 24, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan 1. KILEbg 2. Zlaki 3. Totomoto 4. Totomoto 2 (moj brat, ne znam mu nick na forumu, skoro se prijavio) nas dvojica smo bili i u subotu, eto uskačemo i u ovaj termin kog će nadam se biti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuybT 290 Napisano Maj 24, 2015 Zainteresovan, 546 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600 Prijavi odgovor kao problematičan 1. KILEbg 2. Zlaki 3. Totomoto 4. Totomoto 2 5. GuybT Ja sam bio na teoriji na prvom kursu, tako da se prijavljujem za praktični deo. Kotizaciju koju sam platio za prvi kurs kontam potrošenu za sokiće, tako da ću dati pun iznos kotizacije za ovaj kurs. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky George 420 Napisano Maj 25, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 593 postova Lokacija: Beograd, Vidikovac Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan 1. KILEbg 2. Zlaki 3. Totomoto 4. Totomoto 2 5. GuybT 6. Lucky George Takođe kao kolega #GuybT . . .ali doći ću ponovo I na teoriju I plaćam punu kotizaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan . KILEbg 2. Zlaki 3. Totomoto 4. Totomoto 2 5. GuybT 6. Lucky George 7. tatkonadzeja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja se prijavljujem prvi 1. KILEbg P.S. A tebi kolega srecno na ispitu Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 25, 2015 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom na situaciju ne grize me savest da se prijavim i dodjem iako sam bio 1 KILEbg 2. Zlaki 3. Totomoto 4. Totomoto 2 5. GuybT 6. Lucky George 7. tatkonadzeja 8. Marko07 Ako stvarno bude full popunjen termin i neko bude hteo, sigurno, da dodje ko nije ranije bio ja cu se odreci svog mesta - u suprotnom se vidimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Maj 27, 2015 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Javljajte se za Kurs, sledeći je tek u septembru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Maj 27, 2015 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan O cemu se radi,zasto sada ovako mali odziv? Najavljuju bas lepo vreme Da li i dalje stoji predlog da ako nas ostane ovako malo, a ostali se sloze, ipak bude odrzan kurs uz povecanje kotizacije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Maj 27, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Da li i dalje stoji predlog da ako nas ostane ovako malo, a ostali se sloze, ipak bude odrzan kurs uz povecanje kotizacije? To je, u suštini, najbolji mogući scenario za grupu ljudi koji se se prijavili. Žao mi je što putujem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Maj 27, 2015 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Naravno da ostaje. Naravno svi prijavljeni bi trebalo da se sloze. treba racunati otprilike da bi sa grupom od desetak ljudi kotizacija bila oko 3000 rsd. Cilj je pokriti samo troskove staze. Mi smo svakako voljni da kurs odrzimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Totomoto 102 Napisano Maj 28, 2015 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Yamaha FZ1-SA, BMW R1200GS, Piaggio Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što smo dogovorili, ostajem na spisku i uz uvećanu kotizaciju. Isto važi i za brata. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...