Pablo 1938 Napisano Mart 30, 2015 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Pokrenuli smo Severian i ja nešto novo u našoj moto zajednici - BJB Podcast! Za one koji ne znaju puno o tome - to je audio emisija koju ćemo snimati jednom nedeljno, a u kojoj ćemo obrađivati teme interesantne nama i nadamo se i vama. Detaljno ćemo pričati o svakoj temi i potrudićemo se da dovedemo i interesantne goste! Pred vama je prva epizoda! Mi nismo profesionalni voditelji, pa nemojte biti previše strogi. Svakako ćemo se potruditi da napredujemo kroz epizode i budemo sve zanimljiviji za slušanje. Evo linkova do najavljenih akcija i vožnji: Kurs bezbedne vožnje - http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108174-kursevi-bezbedne-vožnje-2015/ Zimsko veče putovanja #5 - http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/106244-zimske-večeri-putovanja-svake-prve-subote-u-mesecu-u-19h/page-9#entry1726355 Uskršnja akcija - http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108207-vaskršnja-akcija-sremčica-1242015/ Moto Track Day na NAVAK-u - http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/107991-navak-dan-na-stazi-26-april-2015/ Uživajte! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Mart 30, 2015 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Hahahhahahah, svaka čast momci 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
StefanTzr 17 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Yamaha tzr 50 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicni ste voditelji.Profesionalci bi vam pozavideli Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4763 Napisano Mart 30, 2015 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dobra! Tema za neku od sledecih emisija: -travelers tips...prica o temama koje se podrazumevaju, pa na to niko ne obraca paznju. Pojedini detalji: obezbedjivanje motocikla u velikim gradovima, pronalazenje i vrste smestaja, priprema hrane u prirodi, oprema za kampovanje, nacin pakovanja motora, nacin odabira puteva........ 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wiggin 940 Napisano Mart 30, 2015 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd/Zug Motocikl: Stokke Prijavi odgovor kao problematičan Super, konačno da imam nešto da slušam dok se smaram na četiri točka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VukiTA 274 Napisano Mart 30, 2015 Non stop u gradu, 188 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Transalp XLV 600 Prijavi odgovor kao problematičan Auuu BJB zajednica je ozbiljnija nego sto covek moze i da zamisli!!! SVAKA CAST! Samo napred, uzivanje je imati ovoliko informacija na jednom mestu, a sad i podcast! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VPetar 147 Napisano Mart 30, 2015 Svrati ponekad, 291 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja(vrvtno i mnogo drugih) bih vas jako zamolio da nam okacite snimak sa teoretskog dela kursa bezbedne voznje..puno bi mi znacilo, ponavljanje je majka mudrosti 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANUBIS S. 24 Napisano Mart 31, 2015 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: beograd Motocikl: yamaha FJ1200 Prijavi odgovor kao problematičan bravo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Mart 31, 2015 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moram da prijavim da kada se logujem preko telefona (sto je vecinom slucajeva) uopste nemam ovaj plejer. Ako je bitno u pitanju je iOS Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano Mart 31, 2015 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Moram da prijavim da kada se logujem preko telefona (sto je vecinom slucajeva) uopste nemam ovaj plejer. Ako je bitno u pitanju je iOS Hajde probaj opet, pa javi rezultat. Promenio sam plejer, pa je umesto forumskog flash plejera sada html5 plejer hosting servisa koga koristimo za podcast. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13984 Napisano Mart 31, 2015 Ne silazi, 6040 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad radi, hvala. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 946 Napisano Mart 31, 2015 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Extra odradjena emisija Puno korisnih informacija. Ovo treba slusati svaki put pred pocetak sezone. Da se NE ZABORAVI! Svaka cast Pablu i Sevetu, koji se zaista trude da sto vise pomognu i olaksaju mladim vozacima. Vidimo se u subotu 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vićsa 57 Napisano Mart 31, 2015 RR rookie, 172 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Tačna izreka glasi: "Statistika je kao bikini. Sve otkriva, a ništa ne pokazuje" Podržao bih doktorov predlog. Imate dosta ljudi koji su putovali i pisali o tome. Pozovite nekog od njih (pretpostavka je da možda neće svi, naći će se neko) u emisiju i napravite specijal isključivo o tom putovanju sa korisnim informacijama za sve, generalno. Generalno, to ste već napomenuli, samo dodajem ideju specijala U pravu ste. U medijama stalno neka statistika i hvaljenje novim zakonima od strane ministarstva unutrašnjih poslova, ali je činjenica da je manje udesa isključivo zbog toga što se manje vozi nego pre. Svaka čast za ovakav projekat. Za kraj... ako vam treba jednosezonski početnik pun entuzijazma sa novim motorom, kao gost, možete da računate na mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 31, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred, odlicna stvar. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Mart 31, 2015 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno..mozda uvaliti nekoj radio stanici da pusti par puta? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17552 Napisano Mart 31, 2015 Integrisan, 8339 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tema za neku od sledecih emisija: -travelers tips...prica o temama koje se podrazumevaju, pa na to niko ne obraca paznju. Pojedini detalji: obezbedjivanje motocikla u velikim gradovima, pronalazenje i vrste smestaja, priprema hrane u prirodi, oprema za kampovanje, nacin pakovanja motora, nacin odabira puteva........ Upravo ovo je tema na ZVP#5 u subotu. Pa, izvol'te na ćaskanje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano April 1, 2015 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Super vam je ideja. I ja bih voleo ovako nesto da slušam na radiju. Imam jedno pitanje. Koja je pesma u špici (ako nije tajna)? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano April 1, 2015 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano April 1, 2015 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedno pitanje. Koja je pesma u špici (ako nije tajna)? Nije tajna. Pazarili smo tu melodiju na audio jungle sajtu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 14, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Meni na lindzi nece da pusti. Ima li neki drugi izvor? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1938 Napisano April 14, 2015 Vlasnik sajta, 5372 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Probaj direktno da skineš fajl (mp3, ~60Mb). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 14, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan To naravno hoce Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugsy 380 Napisano April 14, 2015 Zainteresovan, 791 postova Lokacija: Beograd, Palilula Motocikl: Honda CBR1000RR 2005, Honda CBR600F4 1999, KTM 950SMR 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Strasno je to sto je prosla godina bila bas losa po pitanju lepih dana za voznju i da ima toliko udesa i nastradalih. Ja znam da sam prosle godine bar pet puta manje kilometara napravio od cega sam 90% tih napravljenih kilometara presao u 2 dana. Ideja o zutoj traci je super. Mislim da nam to nikada nece dozvoliti. Ako nam dozvole, posle prvog incidenta koji se desi gde ce neko sa motorom se zakucati u autobus ce nam oduzeti tu privilegiju. Ali ja sam spreman da to podrzim kako god mogu. Tacno je za zardjalost tokom zime. Ja svake godine kao da se ponovo upoznajem sa motorom. Jedino sto to upoznavanje sa godinama traje krace, pogotovo kada ne promenim motor. I obavezno svake godine gledam par puta Twist Of The Wrist II. Uvek mi nesto ispari iz secanja. Ja sam kupio noznu pumpu bas za proveru pritiska guma. Mislim da ste pored tih potrosnih stvari samo izostavili da se obavezno proveri signalizacija. Juce mi je bio prvi dan voznje ove godine i vec sam imao situaciju gde je zena krenula da skrece u mene jer me nije videla. Sve u svemu super ideja. Super ste se snasli. Spica je kul. Ubacite neki zvuk motora u spicu. Svaka cast jos jednom na ideji a pogotovo na trudu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 499 Napisano April 14, 2015 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Mene vec dva puta nisu videli ,na svu srecu nisam oboren ,osecam se ko magnet za automobile kada vozim po gradu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1263 Napisano April 29, 2015 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Sjajna ideja. Svaka cast na trudu. Ovo je definitivno bilo potrebno. Pratim! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...