m1lanche 103 Napisano Jun 14, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Svako ima svoje sta mu lepse :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Jun 14, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Kristijan_ said: Odlican! Neka je sa srecom! Hvala brate puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Jun 15, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Mozda nekoga interesuje. Uskoro ce biti dostupan model bas za Tracer 2021. Mada verovatno moze da se upakuje i model za MT09 koji prodaje Plattner Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Jun 16, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/15/2021 at 2:15 PM, Zeka75 said: Mozda nekoga interesuje. Uskoro ce biti dostupan model bas za Tracer 2021. Mada verovatno moze da se upakuje i model za MT09 koji prodaje Plattner Ja idem na prvi servis i ugradnju Akrapovica u utorak 22.06. Tako da mislim da ce do tada Akrapovic predstaviti i pustiti u prodaju liniju za Tracer 9. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Jun 16, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uspeo sam da namestim svoj stari Givi kofer, samo sam mu ofarbao srednju plastiku u boju motora da deluje bar malo fabricki. Staju ladno dve kacige u njega. Inace sam boju napravio u farbari preko skenera jer Yamaha ne daje ,,code color,, za svoje nove motore. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Jun 16, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Fino fino svaka cast. Mene su nažalost izjebali i pomerili za još nedelju dana... Trebao je da mi stigne prekosutra a stići će tek sledeći petak... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Jun 16, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Preuzeo motor danas :) A vezano za Akrapovic, Plattner prodaje model za MT09, a model za Tracer je jos uvek u fazi pripreme tako da cu sacekati model za Tracer. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Jun 16, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 20 minutes ago, Zeka75 said: Preuzeo motor danas A vezano za Akrapovic, Plattner prodaje model za MT09, a model za Tracer je jos uvek u fazi pripreme tako da cu sacekati model za Tracer. Odlican, sa srecom da se vozis brate! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Jun 17, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Kako izgleda proces kupovine? Jel ti prvo posalju broj racuna pa pre odlaska do njih poplacas sve ili prvo odes do njih pa onda ides placati ili mozda moze za kes kod njih na licu mesta ili koji su sve koraci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Jun 17, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Mozes kako hoces. Mozes da platis odmah sve, mozes neki minimum kapare da ostavis pa da ostatak isplatis kad stigne motor, bukvalno kako hoces. Ja sam isao na varijantu kredita, 7000 i nesto im je prvo pustila banka i tada su odmah trebali da poruce motor a kroz neka 2,3 dana sam im odneo ostatak od 4000, "kaparu". Sto se tice placanja sve ide jako jednostavno, jako su ljudi korektni i usluzni a sto se tice isporuke malo zaostaju. Ostavljaju utisak kao da svaki dan prodaju 20 motora pa kao jbg guzva ne znamo kome pre da dostavimo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Jun 17, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao srece da naletim u Barel i da imaju motor na lageru tako da sam ga video, seo, dogovorio cenu. Oni mi sutra poslali predracun, uplatio novac i sutradan otisao po motor 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2097 Napisano Jun 17, 2021 Mr., 563 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Zeka75 je napisao: Ja sam imao srece da naletim u Barel i da imaju motor na lageru tako da sam ga video, seo, dogovorio cenu. Oni mi sutra poslali predracun, uplatio novac i sutradan otisao po motor E jbg izostavio si najsladju pikanteriju. A cena je??? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Jun 17, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, kodar said: Uspeo sam da namestim svoj stari Givi kofer, samo sam mu ofarbao srednju plastiku u boju motora da deluje bar malo fabricki. Staju ladno dve kacige u njega. Inace sam boju napravio u farbari preko skenera jer Yamaha ne daje ,,code color,, za svoje nove motore. Kako si fiksirao plocu, kao da lebdi. Dal ce to da bude dovoljno jako a? Ja sam narucio yamaha plocu, al je nema da stigne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Jun 17, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Pirotehnicar je napisao: E jbg izostavio si najsladju pikanteriju. A cena je??? Cena je 11400. Uz vaucer od 300 evra za opremu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kristijan_ 3 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 28 postova Lokacija: Subotica Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, Zeka75 said: Cena je 11400. Uz vaucer od 300 evra za opremu Beogradski Barel ili u Nisu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/17/2021 at 3:52 PM, Marko tracer said: Kako si fiksirao plocu, kao da lebdi. Dal ce to da bude dovoljno jako a? Ja sam narucio yamaha plocu, al je nema da stigne. Malo sam prepravio Givi ploču, dodao dva produžetka. Fiksirana je na 3 šrafa. Nema da mrdne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, Kristijan_ je napisao: Beogradski Barel ili u Nisu? Beograd 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Jun 18, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan On 16.6.2021. at 22:57, kodar je napisao: Ja idem na prvi servis i ugradnju Akrapovica u utorak 22.06. Tako da mislim da ce do tada Akrapovic predstaviti i pustiti u prodaju liniju za Tracer 9. Ako te ne bude mrzelo slikaj ausouh kada ti nameste. Kačenje izbliza itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Jun 18, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 12 minutes ago, Zeka75 said: Ako te ne bude mrzelo slikaj ausouh kada ti nameste. Kačenje izbliza itd Vazi, isto cu ga prihvatiti samo ako je model za novi Tracer 9, ako nije, sacekacu kad izadje bas za njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne postoji jos auspuh za novi model . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko tracer 114 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: Vranje Motocikl: Yamaha mt 09 tracer Yamaha tracer 9 gt KTM 1290 SAS Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko ceka plocu za kofer, da znate da se hvata od t max, to je ista ploca. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Jun 21, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, halfman je napisao: Ne postoji jos auspuh za novi model . I neće skoro. Dok ga izbace u prodaju, pa dok stigne kod nas.. Bice dobro ako uopste bude ove godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Jun 23, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 6/21/2021 at 7:17 PM, Zeka75 said: I neće skoro. Dok ga izbace u prodaju, pa dok stigne kod nas.. Bice dobro ako uopste bude ove godine Izasao je juce Akrapovic za novi Tracer 9! Stizu uskoro i u Platner, cekam montazu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Jun 23, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odradjen prvi servis i stavljena Shad-ova tank torbica sa pin lock sistemom. Tek sad sam imao prilike da ga probam do 11.000 obrtaja. Motor ide kao zver! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Jun 25, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan E pa kolege, stigao i moj primerak. Nije boja koju sam hteo, ali je GT umesto obicnog. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...