m1lanche 103 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Rokaj roca! Tebi je deda mraz stigao ranije ove godine :-D dooobro grmi, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Decembar 11, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, m1lanche said: Rokaj roca! Tebi je deda mraz stigao ranije ove godine :-D dooobro grmi, svaka cast! Bas me obradovao! Hvala brate! Jos samo da mi neko da preporuku kod koga da uradim sedista, poboljsanje udobnosti i da mi odradi neki štep dobar? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Moto sedista srdjan, mozes ga naci na insta. Gledam sad opet slike, bas lepo cuci, verovatno bih uzeo i ja ali moram dobro proveriti i razmeriti posto planiram trekker outback kofere pa da im top ne smeta. Ako bi smetao moracu traziti neko krace resenje za izduv jer mi se ne svidja kad vidim bocne kofere razlicite velicine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurado 45 Napisano Decembar 11, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 900 Prijavi odgovor kao problematičan Srdjan 061 6589020, on je u Surcinu Boban 060 1323838 Zemun Lowland custom 060 5695263 Zrenjanin Mislim da koga god da izaberes neces pogresiti. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Decembar 11, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajuci iz ove perspektive deluje kao da je top dovoljno nisko da stane onaj manji bocni kofer od valjda 38 litara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Decembar 11, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 9 hours ago, m1lanche said: Gledajuci iz ove perspektive deluje kao da je top dovoljno nisko da stane onaj manji bocni kofer od valjda 38 litara. Izduv je projektovan tako da staju fabricki bocni koferi, a oni su poprilicno veliki. Hvala puno za preporuke za sedista, Srdjan mi deluje kao odlican izbor, pratim njegov rad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Decembar 12, 2021 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan To sam pretpostavio za fabricke, al jebo fabricke kad su gadni. Ja sam uzeo GT verziju bez kofera uz korekciju cene uz plan da naknadno kupim treker outback sva tri kofera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kodar 29 Napisano Decembar 12, 2021 U prolazu, 43 postova Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, m1lanche said: To sam pretpostavio za fabricke, al jebo fabricke kad su gadni. Ja sam uzeo GT verziju bez kofera uz korekciju cene uz plan da naknadno kupim treker outback sva tri kofera. Jesu glomazni fabricki i oblik ruzan. Ja sam kupio Yamaha original bisage, za 9.500 din obe sa sve nosacima slucajno nasao na oglasima. I posluzili su me extra i super izgledaju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16521 Napisano Januar 23, 2022 Integrisan, 4948 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Februar 25, 2022 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, evo samo da se prikacim u temu, od nedavno je stigao Tracer, 2017. ima oko 35000 na satu 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Februar 26, 2022 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Sretno. Izmamice ti neizmjerno mnogo osmjeha. Ja i dan danas sebe hvatam kako pricam sam sa sobom i smijem se ispod kacige kao malouman. A za sve je kriv Tracer. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeka75 105 Napisano Februar 26, 2022 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: BMW R1200GS Rallye Prijavi odgovor kao problematičan On 12.12.2021. at 19:12, m1lanche je napisao: To sam pretpostavio za fabricke, al jebo fabricke kad su gadni. Ja sam uzeo GT verziju bez kofera uz korekciju cene uz plan da naknadno kupim treker outback sva tri kofera. Jel si kupio treker outback? Ili jel kupio neko drugi taj kofer? Interesuje me kako izgleda na motoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Februar 26, 2022 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam jos uzeo, sad se dvoumim, usao mi je u opciju sw motech trax adv top case, pa bocne da dokupim naknadno kad se pojave. Za trekker, mozes videti na givijevom sajtu ili izguglati tracer 9 with givi trekker outback Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12523 Napisano Februar 26, 2022 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Gledajte težinu kofera kako ne bi opterećivali motocikl bez potrebe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m1lanche 103 Napisano Februar 27, 2022 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Kawasaki z750 '08 / Suzuki k7 600 '07 / Yamaha Tracer 9 GT '21 Prijavi odgovor kao problematičan Dabome, i o tome treba voditi racuna. S obzirom da tracer ima nekih 190 kila nosivosti kod mene ce biti borba. Ja sam 115, supruga 50-60, dok se natovarimo sa sve punim koferima ima tracer da se razidje po duzini u dva dela :-D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Dabome, i o tome treba voditi racuna. S obzirom da tracer ima nekih 190 kila nosivosti kod mene ce biti borba. Ja sam 115, supruga 50-60, dok se natovarimo sa sve punim koferima ima tracer da se razidje po duzini u dva dela :-DPa jedino da nađeš suprugu od 30kg, druge nema Sent from my SM-A705FN using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12523 Napisano Februar 27, 2022 Ne silazi, 7320 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može da nađe ali će u zatvor 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Može da nađe ali će u zatvor Auuu, nisam na to mislio....Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1774 Napisano Februar 27, 2022 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Može da nađe ali će u zatvor .Sent from my SM-A705FN using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 650 Napisano Mart 1, 2022 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari, Jel neko od vas slučajno prodaje, planira prodaju ili poznaje nekog ko prodaje Tracer 900? Ponuda na oglasima je poprilično tanka.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MF 4186 Napisano Mart 1, 2022 Drug član, 359 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC 750 XA, Yamaha BT 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Kolega @Chicha sa foruma prodaje. Imaš je na oglasima...Послато са SM-N975F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Mart 1, 2022 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Продаје ли @ProMaster и даље или је одустао? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Mart 1, 2022 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Marko05 je napisao: Продаје ли @ProMaster и даље или је одустао? Prodaje i ne prodaje.. Salu na stranu, sredio sam ga kompletno i sada cu ga registrovati, voziti, pa ako ode ode.. Zamenjeno: Set spanera i lanca bregaste originalni set iz Yamahe Svećice, Svi dihtunzi, takođe OEM, Uradjeno stelovanje ventila, Čišćenje pumpe goriva, Čišćenje dizni i usisa, Očišćen KN filter, Zamenjeno ulje i filter, Kontrolisana kompresija, Nova sajla kvačila Stavljen set Angel GT2 gume. Iako motor ima vise kilometara nego bilo koji na oglasu, 78000km, moj ce biti truncicu skuplji, jer se dobija motor na kojem u narednih 20,30 000km ima samo da se menja ulje i sipa gorivo. Jer je u motor ulozeno vise od 1000e (Bože, zvučim kao preprodac ) Sve je radio Vuk, imao je odresene ruke da menja sve sem agregata, tako da može neko od zainteresovanih da pita i njega o izvrsenim radovima i stanju motora. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5553 Napisano Mart 1, 2022 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, ProMaster je napisao: Prodaje i ne prodaje.. Salu na stranu, sredio sam ga kompletno i sada cu ga registrovati, voziti, pa ako ode ode.. Zamenjeno: Set spanera i lanca bregaste originalni set iz Yamahe Svećice, Svi dihtunzi, takođe OEM, Uradjeno stelovanje ventila, Čišćenje pumpe goriva, Čišćenje dizni i usisa, Očišćen KN filter, Zamenjeno ulje i filter, Kontrolisana kompresija, Nova sajla kvačila Stavljen set Angel GT2 gume. Iako motor ima vise kilometara nego bilo koji na oglasu, 78000km, moj ce biti truncicu skuplji, jer se dobija motor na kojem u narednih 20,30 000km ima samo da se menja ulje i sipa gorivo. Jer je u motor ulozeno vise od 1000e (Bože, zvučim kao preprodac ) Sve je radio Vuk, imao je odresene ruke da menja sve sem agregata, tako da može neko od zainteresovanih da pita i njega o izvrsenim radovima i stanju motora. Добих ја скоро информацију, кроз разговор са једним господином, да је комлет сређен и да се двоумиш, продати или не. Зато се и сетих. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8367 Napisano Mart 1, 2022 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Marko05 je napisao: Добих ја скоро информацију, кроз разговор са једним господином, да је комлет сређен и да се двоумиш, продати или не. Зато се и сетих. Kakav gospodin kad je iz Užica, nemojmo se zavaravati.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...