hellena 60 Napisano Jun 1, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan ako se ostali slazu, neka prva tema bude npr. Dete Nema šta da se slažu. Jel' su ikog u školi pitali da li se slaže sa zadatkom? :D :D Fala bogu da se neko javio. A pošto si prvi i jedini, naravno da može. Da li ima nekih posebnih prohteva, što se tiče fotografije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Jun 1, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Jaooo, ucetiljicee, a jel moze neka druga tema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lancia88 83 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1465 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, mora li da se pojavljuju motori ili je sve na izboru: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Slikano u pokretu, sa grudi, na Kalishu pre neki dan, ne znam ko je klinja ali je trcao ka matorcima iza mene...... zato je mogla biti malko bolje kadrirana, ali je energy strong;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da neću biti pogršno protumačen, ali ovo je moje "dete" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Dete je kao lutka:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 1, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Srikova ljepotica. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1035 Napisano Jun 1, 2008 Ne silazi, 5473 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Cekajte, da li ovdje stavljamo slike djece ili ce ya to biti otvorena posebna tema? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
search 1 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 351 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo je dece, ali posto retko ko cita prethodne postove, vec samo naslov teme predlazem da se otvori nova tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tzok 1 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CB500XA Prijavi odgovor kao problematičan izvinjavam se preskocio sam stranu bas tu gde je dete postalo stvar kompetencije. jos jednom sorry, a mozete i da obrishsete post sa mojom ne tematskom fotkom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 1, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Polako ljudi polako! Pošto će ovde nastati opšta zabuna, večeras ću otvoriti novu temu u kojoj ćete kačiti fotografije za "takmičenje", a ovde neka ostane prostor za one koji ne žele da učestvuju u tome. Moći će i dalje da podele sa nama neke druge zanimljive fotografije. Molila bih one koji su ovde već postavili slike da ih ponove u novootvorenoj temi. Isto tako bih zamolila da svako izabere samo najbolju fotografiju, svojih ruku delo, da ne bi bilo evo moje tri, evo mojih pet itd. Još jednom ponavljam da od večeras počinje bitka za najboljeg amaterskog fotografa u NOVOJ temi. Strpite se samo malo. Što se tiče fotografije psa, dušica je prelepa, ali ovog puta neka budu samo ljudska deca A i računajte da imate vremena do nedelje da izaberete najbolju fotku koju ćete okačiti. Dajte sve od sebe, pa da vidimo ko je najbolji ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Jun 1, 2008 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Drugari obuzdajte(mo) se malo sa kolicinom slika i formatom, ima dosta ljudi koji nemaju brz net. Drugo, u fotoshopu imate opciju "kvalitet", u prozoru koji se otvara nakon" save as", te ga podesite na npr 5 (medium), necete mnogo izgubiti od kvaliteta a slika ce se mnogo brze ucitavati, ili pak "save for web". Voilla;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kvile 2 Napisano Jun 1, 2008 U prolazu, 54 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da neću biti pogršno protumačen, ali ovo je moje "dete" ;D opushteno, slika je bas super Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pantah 41 Napisano Jun 1, 2008 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Karaburac Prijavi odgovor kao problematičan Sveže sa skupa u NS. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 1, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Da li je moguće da su se ovako savršeno naslagali, a ja uspeo da ulovim?! Sa današnjeg aeromitinga na Čeneju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 3, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Drugarica mi je bila žrtva za eksperimentisanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crni16 1 Napisano Jun 3, 2008 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Šabac - Novi Sad Motocikl: Yamaha YZF 600 r Thundercat Prijavi odgovor kao problematičan Moje dvoriste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2024 Napisano Jun 4, 2008 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Drugarica mi je bila žrtva za eksperimentisanje... Dramamticno, valjda je to bio cilj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Drugarica mi je bila žrtva za eksperimentisanje... Dramamticno, valjda je to bio cilj Paaaa...tako nekako ;D Postoji cela serija fotografija, sve su u melanholičnom i blago erotskom fazonu, ali to joj je i bila želja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Jun 4, 2008 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ....nanjušila roštilj.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Drugarica mi je bila žrtva za eksperimentisanje... Dramamticno, valjda je to bio cilj Paaaa...tako nekako ;D Postoji cela serija fotografija, sve su u melanholičnom i blago erotskom fazonu, ali to joj je i bila želja... Kada se malo udubim, kao da ima teksturu ulja na platnu! Da li je doterevano u nekom softveru ili je to original iz aparata?! Odlična fotka ako smem ja laik da kažem... Ipak, o ukusima se ne raspravlja, ali ja volim veselije teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Jun 4, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Drugarica mi je bila žrtva za eksperimentisanje... Dramamticno, valjda je to bio cilj Paaaa...tako nekako ;D Postoji cela serija fotografija, sve su u melanholičnom i blago erotskom fazonu, ali to joj je i bila želja... Kada se malo udubim, kao da ima teksturu ulja na platnu! Da li je doterevano u nekom softveru ili je to original iz aparata?! Odlična fotka ako smem ja laik da kažem... Ipak, o ukusima se ne raspravlja, ali ja volim veselije teme Nije nije ništa dorađivano, samo je slikano sa jako lošim aparatom, ostale slike su previše mutne, recimo da je od 30 slika 5 prihvatljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brutus 4 Napisano Jun 4, 2008 Svrati ponekad, 416 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo nekoliko moji fotki... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 447 Napisano Jun 4, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2426 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Drugarica mi je bila žrtva za eksperimentisanje... Dramamticno, valjda je to bio cilj Paaaa...tako nekako ;D Postoji cela serija fotografija, sve su u melanholičnom i blago erotskom fazonu, ali to joj je i bila želja... Kada se malo udubim, kao da ima teksturu ulja na platnu! Da li je doterevano u nekom softveru ili je to original iz aparata?! Odlična fotka ako smem ja laik da kažem... Ipak, o ukusima se ne raspravlja, ali ja volim veselije teme Nije nije ništa dorađivano, samo je slikano sa jako lošim aparatom, ostale slike su previše mutne, recimo da je od 30 slika 5 prihvatljivo. Ne umanjuje doživljaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...