Jump to content

Moto Zajednica

Komentator SK Aleksandar Dzankic

Recommended Posts

• jedan od DDMZ, 807 postova
  • Motocikl: R, gsx R

Aegerter pada na FP, kamera prikazuje klizanje vozača i motora, Aleksandar već po automatizmu kreće: kakav ružan... (pa pauza od 2-3 sekunde, u kojima se, verujem, setio koliko nastavak ide na živce slušaocima :) ) ... kontakt sa podlogom....

Hvala za ovo. Sitnica, al meni je popravilo slušanje  :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Ducatista, 2904 postova
  • Motocikl: beše Ducati 998

Ne dođem jedno popodne i propstim vatromet :D

Taman sam hteo da pohvalim Aleksandra kako je uvažio neke sugestije (čini mi se čak i većinu onoga što sam baljezgao). Jedino što Erceg i dalje nastavlja da siluje. 

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 198 postova

To kako se neki ljudi izrazavaju u vezi njihovog obavljanja posla jbg ne mogu svi da budu nacitani pa da im fino zapakuju i serviraju . Bar znaju sta jedan deo publike misli . Sto se tice prenosa , nije sve ni tako crno dok ne dodje do licnog upliva , samoprezentovanja i sl . kao u fudbalu kad sudija hoce da bude glavni na terenu pa krene da samara kartonima secka itd. . Tako i ova dvojca kad krenu sa vec pomenutim kletvama , zeljama ko bi mogao da pobedi a ko ne i kuknjavom kad god neko padne . Pravo da vam kazem ja i ne znam koji je koji od njih dvojce tako da ih i ne razdvajam . Moram da se slozim s kolegom iz gornjeg posta da se jedan od njih malo popravio  ;) . Drz'te se brojki , staistika , zanimljivosti i vesti i bice sve ok  :takoje:

• Ne silazi, 5815 postova
  • Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24

Ti si Džankiću cveće za Ercega, on ke... kao grlica, te "ružan pad", te "svi priželjkujemo", znači može 'ladno da radi za "Treće oko". Pitaj ga molim te ima li lepih padova i neka nam prikaže neki takav. Verovatno pri takvom padu vozač uleće u bazen sa golim držačicama suncobrana, naravno nepovređen.

• Podržavam 2

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Daj pojacaj taj ton, nemoj da ti djelim epitete :)

edit: ton sa staze

• Podržavam 1

• Svrati cesto, 3515 postova

Ovo je bruka, posle dugo vremena ostao mi pojacan televizor pa sam pored gledanja i slusao, pa oni osnovne stvari ne znaju i ne trude se da saznaju.

• Podržavam 3

• Drug član, 2422 postova
  • Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250

Bio sam do sad tolerantan prema komentatorima ali ovo veceras je jezivo. Kada rekose za spustanje noge pred krivinu da to radi samo markez kad nisam ugasio tv, pa rosi to radi zadnjih 5 godina. A o hvalospevima o stoneru da ne pricam. Jezivo!

• Svrati ponekad, 368 postova
  • Motocikl: Bicikla

Gledao kod ćaleta GP, TotalTV, pa sam miksovao sa SK sa komentatorima na hrvatskom jeziku, čisto da bih video razliku...Šta bi za njih tek trebalo reći...Komentar tipa, Rosi plače za Ducatijem, jer bi pravio po 10 sekundi razlike u odnosu na sve rivale...Ne nameravam da izigravam drvenog advokata bilo kome, ali možemo proći i gore od ovog...Erceg je suština problema, ne Džankić, a njega boli patka za nas, tako da može lock :)

• Podržavam 1

• Zainteresovan, 546 postova
  • Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600

Mislim da velikoj većini laika koji prate motogp ovi komentatori uopšte nisu loši. Ovo govorim jer sam sinoć u tazbini naterao ljude da upale TV i SK da gledamo trku. Uglavnom, pitam tasta koji se relativno razume u kola i motore, i koji je ranije pratio F1 i moto trke, kako mu je zvučalo komentarisanje i on čovek kaže da je bilo super, da je saznao gomilu nekih informacija i da je uživao u trci.

Ja sam takođe laik, ali posmatrajući trke i prateći forum duže vreme, primetio sam par lapsusa, ali to po meni nije ništa strašno. To se svima dešava.

Sećam se kad sam nešto bio na Ušću i Samsung pravio neku prezentaciju TV-a, šta li, i davali su ljudima mikrofon da sednu isprd TV-a i komentarišu fudbalsku utakmicu. Hahaha, koliko su svi ti ljudi (kontam inače ekipa kao vi i ja ovde koja komentariše komentatore i koja bi to jelte bolje odradila :) ) bagovali. Nisu mogli tri smislene rečenice da kažu i sl. Dakle, nije to baš jednostavno, ali o tome je već bilo reči, pa da se ne ponavljamo. Zabava je bitna i verujem da je kvalitet za većinu ljudi sasvim pristojan.

Ono što meni lično smeta jeste što onaj lik NEPRESTANO priča. Po mom mišljenju mnogo mnogo bolji ugođaj bi bio ukoliko bi pričao za četvrtinu ili trećinu manje, i malo sporije.

My 5 cents.

• Podržavam 2

• Integrisan, 13018 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

^ ne znam samo odakle ti ideja da "ekipa koja ovde komentariše komentatore" misli da bi bolje radila taj posao? 

Da ti plastično objasnim o čemu se radi. Ne umem ni jaja da ispržim kako treba, eventualno kafu ili čaj mogu da skuvam i da namažem puter na hleb..

ali kad mi se u tanjir stave SPLAČINE ni sekund mi ne treba da ih provaim.

Jel sad razumeš o čemu se radi?

Drugi potpuno neshvatljiv argument je "laicima je i ovo u redu"... pa koga boli *urac za laike?! Mi smo na moto forumu u podforumu mototrke!!!

Laicima takođe ne bi smetalo ni kad bi doveli dva pismena i pristojna komentatora (mislim na tematsku pismenost i osnovnu pristojnost da se ne priča o stvarima o kojima se nema blage veze. Doslvono BLAGE VEZE!!)

Tvom tastu su OK a meni je muka od pomisli da bih morao da pratim motoGP  na srpskom SK!!

Još jednom da kažem da nemam ni najmanju nameru da vređam Džankića i da ovaj post uopšte nije upućen njemu nego ovima koji koriste ova dva (izvinjavam se na iskrenosti) potpuno IMBECILNA argumenta.

• Podržavam 7

Bio sam do sad tolerantan prema komentatorima ali ovo veceras je jezivo. Kada rekose za spustanje noge pred krivinu da to radi samo markez kad nisam ugasio tv, pa rosi to radi zadnjih 5 godina. A o hvalospevima o stoneru da ne pricam. Jezivo!

Čekaj, jel si i ti to sad počeo da "kenjaš" ili mi to nikad nismo radili? Ne znam samo kako gledaš na stvari :D

• Podržavam 3

• Drug član, 1190 postova

Predlazem lock na ovu temu. Aleksandar se ukljucio, rekli smo sta smo imali, on je odgovorio i dijalog je, reklo bi se, zavrsen. Za jednostrano komentarisanje (ne mislim pristrasno, nego samo prica o komentarima, ne razgovor sa njmia) komentara mislim da treba da se otvori nova tema. Otkud znam, Komentatori 2015 ili stagod.

• Zainteresovan, 546 postova
  • Motocikl: Beverly 300 i.e. Suzuki GSX650F/GSXR600

^ ne znam samo odakle ti ideja da "ekipa koja ovde komentariše komentatore" misli da bi bolje radila taj posao? 

Da ti plastično objasnim o čemu se radi. Ne umem ni jaja da ispržim kako treba, eventualno kafu ili čaj mogu da skuvam i da namažem puter na hleb..

ali kad mi se u tanjir stave SPLAČINE ni sekund mi ne treba da ih provaim.

Jel sad razumeš o čemu se radi?

Drugi potpuno neshvatljiv argument je "laicima je i ovo u redu"... pa koga boli *urac za laike?! Mi smo na moto forumu u podforumu mototrke!!!

Laicima takođe ne bi smetalo ni kad bi doveli dva pismena i pristojna komentatora (mislim na tematsku pismenost i osnovnu pristojnost da se ne priča o stvarima o kojima se nema blage veze. Doslvono BLAGE VEZE!!)

Tvom tastu su OK a meni je muka od pomisli da bih morao da pratim motoGP  na srpskom SK!!

Još jednom da kažem da nemam ni najmanju nameru da vređam Džankića i da ovaj post uopšte nije upućen njemu nego ovima koji koriste ova dva (izvinjavam se na iskrenosti) potpuno IMBECILNA argumenta.

Polako...  

Nisam mislio ništa loše, jednostavno sam hteo da kažem da su ovi komentatori verovatno prihvatljivi za široke narodne mase, a što je i cilj kako televizije, tako i motogp-a. Ne prate motogp samo tvrdokorni poznavaoci kao ti i ne razumem zašto ti je neshvatiljv argument za laike, a pogotovo paralela sa forumom? Prateći tvoju logiku ispada da na ovom moto forumu mogu da postuju samo ljudi koji se razumeju u motore, što, složićeš se, nije ni blizu realnog.

Razumem kad kažeš da ne moraš da budeš stručnjak da bi shvatio da je nešto s***e, ali ja sam gledao trku sinoć i nisam se iznervirao nijednog trenutka, bilo mi je uživanje (iako sam uočio par lapsusa)... ;) osim, već pomenutog, da previše pričaju i da nema potrebe za toliko teksta... generalno za mene je komentarisanje u drugom planu, ne gledam trku zbog njih... poenta je da komentarisanje i treba da bude u drugom planu, što naši komentatori očigedno ne rade, nego melju non stop...

Sve u svemu kolega, nema potrebe za ovakvim tonom i ovakvim postom... 

• Podržavam 2

• Pobjednik motogp kladionice 4X, 5449 postova
  • Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow

Ovi ljudi sebe smatraju uspjesnim sto i jesu i glupo je njih optuzivati.

Problem je u uredniku SK kojem se svidjaju ovi turbofolk prenosi.

Video objasnjava.

http://livetv.rs/Video/11132/Blogomanija-13-Srdjan-Erceg--Kako-se-dolazi-do.shtml

• Integrisan, 13018 postova
  • Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750

Ovi ljudi sebe smatraju uspjesnim sto i jesu i glupo je njih optuzivati.

Problem je u uredniku SK kojem se svidjaju ovi turbofolk prenosi.

Video objasnjava.

http://livetv.rs/Video/11132/Blogomanija-13-Srdjan-Erceg--Kako-se-dolazi-do.shtml

Aaaaajaaaaooooooo!!! Stvarno sam retard. Ladno sam počeo da slušam.. ma da prekinem pre nego što napišem nešto zbog čega ću da se kajem! Majčice mila  :staa2:

• Podržavam 1

• Svrati ponekad, 368 postova
  • Motocikl: Bicikla

Gledao kod ćaleta GP, TotalTV, pa sam miksovao sa SK sa komentatorima na hrvatskom jeziku, čisto da bih video razliku...Šta bi za njih tek trebalo reći...Komentar tipa, Rosi plače za Ducatijem, jer bi pravio po 10 sekundi razlike u odnosu na sve rivale...Ne nameravam da izigravam drvenog advokata bilo kome, ali možemo proći i gore od ovog...Erceg je suština problema, ne Džankić, a njega boli patka za nas, tako da može lock :)

Čovek je totalna suprotnost Džankiću, zato mi je malo i krivo što smo oterali čoveka...Ovde se vidi da je čovek spreman da ga namaže bilo ko, da bi on dobio to što želi, dok je Džankić sušta suprotnost, koga u suštini bole komentari ljudi koji ga vredjaju, koje u suštini i ne poznaje, ali hoće to da promeni...Ercega, ne možeš da ga uvrediš, sve i da hoćeš...

Ok. Empirijski dokazano. Nije Aleksandar taj koji je problem. Čovek je solo radio prenos Fp1 i bio je relativno korektno odrađen. Erceg je radio Fp2, i on solo... Dođavola. Mislim da nie pravio pauzu duže od 0.5 sekunde. Čovek priča da bi samo pričao.

• Podržavam 5

Gost
Ova tema je zaključana za nove odgovore.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja