gebee&co 7912 Napisano Februar 11, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Doktor uvek mora da proveri niže rangirano osoblje.Mada sumnjam da ćeš ostati na malom točku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Februar 19, 2022 (promenjeno) Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Danas se baš radilo,iskoristio lep dan.Štelovanje ventila,zamena ulja,filtera čak je skinut i hladnjak ulja i očišćenj.Slikao agregat,prešao je 50 hilj meni baš lepo izgleda iznutra.Sutra se rasturaju kočiona klešta,pranje i novo ulje. Promenio Februar 19, 2022 član gebee&co 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sad ne osećam noge,a kičma mi je na lastešu.Godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9408 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Apoteka, svaka čast! A mislio sam da je @N.F.S. bez konkurencije na sajtu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan To je taj virus,NSFitis,hvata otprilike početkom novembra i traje do početka marta.Vakcine nema,inače je bezopasan i nema nus pojava.Možda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9408 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobili smo novi pojam: "N.F.S.-itis". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21538 Napisano Februar 19, 2022 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahhaa, dooobri ste...Imao sam ja i tog bandita, nemo' da trazim slike!Ali iskren da budem, svidja mi se ovo sto gledam! Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21538 Napisano Februar 19, 2022 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Crvenko.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9408 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Bombona! Kakav je u praksi bio povišeni vizir u odnosu na fabrički? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Februar 19, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan evo jedan na oglase, mozda nekoga zanima Suzuki Bandit WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Suzuki Bandit, 1999. godište, Naked, vozilo prešlo 50000 km, Bela Crkva. Cena 1.800 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21538 Napisano Februar 19, 2022 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh, ne secam se druze... Ovo se odnosilo na vizir Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9408 Napisano Februar 19, 2022 Drug član, 1453 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, pajja je napisao: evo jedan na oglase, mozda nekoga zanima Skroz korektno izgleda, i Bandit i cena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Da se pohvalim,stigla Hel creva samo da namontiramo i više nema ništa da se radi.Čekamo lepo vreme. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad ga sad izbacim na oglase,pa krene spisak,šta sam zamenio ,šta stavio,pa kad udarim cenu.Pola foruma ima da me strelja,a znam i ko će prvi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10434 Napisano Februar 22, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa to ti je ono: prodajem al mi se ne prodaje, tj zena me naterala da ga metnem u oglase al sam odvalio cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16418 Napisano Februar 22, 2022 Integrisan, 4927 postova Prijavi odgovor kao problematičan 11 minutes ago, gebee&co said: Pa kad ga sad izbacim na oglase,pa krene spisak,šta sam zamenio ,šta stavio,pa kad udarim cenu.Pola foruma ima da me strelja,a znam i ko će prvi. Sta kupujes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nema šanse da idr u oglase,nego da ispratim modu:nov,nov,nov,nov. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Nema prodaje,samo od nove godine sam pljusnuo preko 300 evrića,a od jeseni do nove godine ne računam.To je bilo za prošlu godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21538 Napisano Februar 22, 2022 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, gebee&co je napisao: sam pljusnuo preko 300 evrića To uopste nije bitno, da je normalno stanje ulaganjem od 1000eura cenu motora podizes za max 200! Trziste diktira tako. U svoju 1000f hondu ulozio sam 5000 eura (pred prodaju), kupio siroke felne, yosimura bregaste, Robert uradio kompletne grane i izduv (prohrom/karbon), stick bobine od 1000rr, amotrizaciju zamenio, ofarbao je i prelakirao keramik lakom (ne keramik sundjerom sto se nanosi vec PPG keramika), stavio obe gume nove.... ... i prodao je za 1000 eura (razgovora radi, bregaste su 700 eura, 500 grane i auspuh, 500 farbanje/komora/ker.lak)! Toliko vredi, dzaba da objasnjavam sta sam sve radio (ima tema na forumu) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 7912 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 2089 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Samo se šalim,u motor ulažem iz svog zadovoljstva ne da bih prodajom vratio uloženo.Za mene to nikada nije bilo niti će biti.A o kakvom zadovoljstvu se radi,mislim da me razumeš u potpunosti.Samo primer,imao pežoa 207,sve izmenjano,ko lutka,izašao me preko 4000,posle mesec dana morao da ga prodam.Otišao za 3000.Ako me žena navata nahebo sam.Kaže,sebi ništa nisi kupio,a na njega samo kačiš,.ebo te motor.Inače planiram da otvorim temu na forumu vezano za naše supruge...šta sve trpe. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21538 Napisano Februar 22, 2022 Integrisan, 9412 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve te ja razumem, ne brigaj... Imam u komsiluku taj model motora, krsina u pravom smislu reci, ulaze se samo ono sto mora i nista preko. U oglasima bi bio stotinu evrica ispod tvog, tako je to na zalost... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10434 Napisano Februar 22, 2022 Hronični Motociklopata, 7307 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan SVAKI motor koji sam kupio je otišao od mene u boljem stanju nego što je došao, a uvek je bio prodat za manje para nego što sam ga ja platio, i to je to jbg, tako to ide kod mene, večno u gubitku, ne znam drugačije. Al neka, jebeš pare bitno je uživanje i vozanje, sa svakim motorom sam doživeo lepe trenutke i ne žalim dinara. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1904 Napisano Februar 22, 2022 Drug član, 1049 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Retko ko ceni uloženo, ali ja za to ne marim. Volim da ulozim i kupim kvalitetne delove. Samo ove zime, pozadi brembo disk i brembo sinter plocice, naravno set za reparaciju kocionih klešta iz originala, full sintetik Castrol, svi filteri, ventili. Ne računam sve prethodno uloženo čim je motor kupljen. Poenta, stavis motor koju 'stotku' više na oglas i odmah te prave ludim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Februar 24, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Ivanov vizir za Bandita. Uradio ga.. svaka mu čast.E sad.. Treba da napravim nosače pa opet kod njega na montažu. Kod koga praviti, šta praviti, kako praviti? Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KoleD 423 Napisano Mart 5, 2022 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suzuki Bandit GSF 650; BMW F800 GT Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo pročišćenje, kao posle letnjeg pljuska.. Lakše se diše.. Može li neko sad da da neki predlog ili ideju? Poslato sa MAR-LX1A pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...