SkoMy 659 Napisano Mart 9, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Siri se polako banda. Dobrodosao @NebojsaZemun Bandza je bomba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano Mart 9, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Mogla bi se i neka voznja tj skup za bandu napraviti, kad krenu lepi dani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano Mart 9, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Moj danas registrovan, odmah 40 km... Uljara od 650 ccm 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Mart 9, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Uhhh lep li je! Za malo mi jedan takav u Kg izmace, i cena bila korektna... Lepu voznju zelim, pozzz! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Malenov 92 Napisano Mart 9, 2018 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan On 3/8/2018 at 8:01, N.F.S. je napisao: Kako se ne bih osecao diskriminisano za 8. mart kupih sebi lepog bandita 600s Купио си прелепог бандита. Честитам. Лепо да се навозаш. ( надам се да грешим али мислим да ће “литра” и даље да ти буде у мислима ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5636 Napisano Mart 9, 2018 Drug član, 1403 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Djurovic S. je napisao: Mogla bi se i neka voznja tj skup za bandu napraviti, kad krenu lepi dani Samo da ja naucim da vozim pa moze. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano Mart 9, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan pre 58 minuta, Marko05 je napisao: Samo da ja naucim da vozim pa moze. Ma nece biti problema samo okrenemo NIZOBALU 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Mart 10, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citam nocas servisnu dokumentaciju iz Fr... Sve velike cifre, 11 faktura imam i sabrah da od kupovine (da imam racun :D, motor je od prvog vlasnika kupljen) do sada na servise je potroseno 4870eura... Evo dela faktura, mozda neko moze i da mi kaze sta je sve menjano, je li nesto oko agregata dirano mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Mart 10, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da dodam, ako neko bude hteo da menja TDM za ovog bandita neka se javi, u fabrickom stanju, registrovan, ja sam vlasnik, od sunca malo plastika repa izbledela. Gume dobre, odradjen servis, kocione plocice 0km presle, ovih dana i povisen vizir stavljam... Otvoricu i temu ovde u prodaji pa nek" se vrti... Necu ga u oglase stavljati. 2001 god, sva dokumentacija, dva kljuca, 31900km presao. P.S. Citam po internetu da su im rezervoari podlozni korodiranju, imam endoskopsku kameru, ovaj je cist kao zepterov ekspres lonac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6071 Napisano Mart 10, 2018 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Prva slika, račun servisa na 28k km, između ostalog mijenjan je prednji kotač i oba kočiona diska, guma i još koječega naprijed....Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Mart 10, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, el classico je napisao: Prva slika, račun servisa na 28k km, između ostalog mijenjan je prednji kotač i oba kočiona diska, guma i još koječega naprijed.... Vozim motor a nisam bajker..... Toliko sam i ja umeo da razumem, imao je neki peh znaci... Na stapovima stoje orig. ser. brojevi, njih nisu dirali... Kuckam u google translate sta me zanima i gde je veca cifra... Prednji tocak inace ima vidno za nijansu tamniju boju od zadnjeg, sve u svemu tamo deru sa cenom (obzirom na nas odnos plata/cena). Hvala u svakom slucaju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 10, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mu je neko ukrao tocak posto je kupljeno sve novo od felge , gume, diskova, lezajeva, distancera itd. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Mart 10, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam mail ovom sevisu sa fakture, sliku fakture kao prilog... Valjda ce mi odgovoriti sta je razlog zamene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6071 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan A mozda je samo naletio na opasnu udarnu rupu u kolniku...Sreo sam tipa kojemu se to dogodilo putujući po vrancuskoj....Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 11, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @el classico Da je udario u rupu ne bi mjenjao diskove i distancere tocka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Mart 11, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ako je verovati bivsem (i jedinom ) vlasniku motora, celi sklop tocka je zamenjen zbog ne mogucnosti balansiranja istog... Necu vise offovati temu i zbog ovog se izvinjavam, Ukoliko dobijem odgovor od servisa prosledicu isti ovde... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Mart 11, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Nebuloza! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6071 Napisano Mart 11, 2018 Drug član, 4153 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa strašno, akoje bilo u garanciji, stisneš ih malo, spomeneš odvjetnika, mijenjaju sve.Zapad je to.Vozim motor a nisam bajker..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Mart 14, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan On 3/8/2018 at 15:07, N.F.S. je napisao: Kupio bih levi prednji zmigavac, ako je neko kojim slucajem menjao/stavljao manje... P.S. Naruceno od kolege Lucky Vladano. Pozdrav. Kolega Laki nije dogovor ispostovao, desava se, da kazem da razumem... Ali svakako mi je krivo, ma koliko sitno i mizarno bilo. Odoh da porucim od nekoga ko ce mi poslati.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10385 Napisano Mart 14, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ima nekih vazda na kp,možda i ja naručim jedan za kawu,doduše migavac dobar ali prethodnik kad je skidao srnjao gumu na migavcu...nekako mi lepši fabrički,a i veći brate nego ovi mali led...ili neki veći,normalniji led,doduše već naručih automat led migavaca,da im smanjim brzinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10385 Napisano Mart 14, 2018 Drug član, 3394 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Naručih i neke sijaličice za instrument tablu sa neke online radnje ( da je ne imenujem )pre 15-ak dana i ništa se ne dešava...sad i da stignu neću platiti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SkoMy 659 Napisano Mart 17, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan Banditi je se vozite, kako vas služi vreme? Bandza i ja danas uživali na prolećnih 24°C 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano Mart 17, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Blago tebi prijatelju, ja brojim dane kad ce da mi saperu ulicu ne mogu da sidjem od rizle i soli (a i sediste je u Nis ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22213 Napisano Mart 18, 2018 Integrisan, 9567 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Banditi je se vozite, kako vas služi vreme? Bandza i ja danas uživali na [/url]prolećnih 24°C Bovansko jezero, i ja volim tu da stanem kada se vozim...Sent from my TA-1032 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Mart 18, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan On 3/7/2018 at 11:56 PM, johnny55 said: Da pojasnim, grejaci sluze da zagreju karb da se gorivo ne smrzne kad iz tecnog prelazi u parno stanje ( laicki primer: kad razbijes upaljac pa se zaledi telo upaljaca) i postoji tu i termos koji iskljucuje grejace kad se zagreje masina tj karbovi. Tako da u sustini ne obracaj paznju na taj konektor. Ili mozes ga iskoristiti za izvor napajanja necega... Volim Bandita po povremeno citamovu temu i ako nemam istog... Johonny sta napisa...ne znam ko ti je ovo objasnio...ali....Tacno je jedino ako Bandit ide na plin i u karburatorima je reduktor... Pa sta je onda sa svim ostalim motorima koji nemaju grejace tj zagrevanje goriva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...