gavrolini 2754 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Da,bas to. Ranije su prolazile fore registrovan na klub. Pa se desavalo da lagano oduzmu motor i kazu nek dodje neko iz kluba sa papirima po motor. Jednostavno ako motor nije kupljen nov u srbiji onda biti uvezen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 13, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan A sta ako je kupljen nov u Srbiji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gavrolini 2754 Napisano Februar 13, 2015 Drug član, 2422 postova Lokacija: Shabac Motocikl: KTM EXC300- KTM EXC250 Prijavi odgovor kao problematičan Onda imas racun i dokumentaciju da je placen porez itd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Februar 13, 2015 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Nda...realno, "dokumentacija o poreklu" je isto sto i "papiri", samo malo vise slova, ali jednako neodredjeno. Kros motor se u principu ne moze registrovati, niti imati saobracajnu, tako da ne znam zasto to pominjes? Preostaje jedino ta carinska deklaracija, kao nesto konkretno...i to samo ako je motor uvezen. Znaci saobracajac ce mi traziti carinsku deklaraciju za krosera na prikolici? Ono "dobar dan, imate li carinsku deklaraciju za ovaj motor na prikolici"? A sta ako nije uvezen? Saobracajac ce ti traziti saobracajnu, jer on ne zna da se kroseri ne registruju. Kad mi kazes da nemas saobracajnu, moras da mu pokazes neki "alternativni" papir inace ti ga oduzimaju, pa se ti posle objasnjavaj sa sudijom sto nemas dokumentaciju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Februar 13, 2015 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Saobracajac ce ti traziti saobracajnu, jer on ne zna da se kroseri ne registruju. Kad mi kazes da nemas saobracajnu, moras da mu pokazes neki "alternativni" papir inace ti ga oduzimaju, pa se ti posle objasnjavaj sa sudijom sto nemas dokumentaciju. evo reply ovdje da ne offujemo vise covjekovu potragu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1752 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim cemu nervoza ovde....bez da se stavljma na niciju stranu ali niko ne stavlja zadnju cenu vec neku malo vecu pa uz neko pogadjanje ako ima mesta da obori i dodje do one za koju ce da ga da...u konkretnom slucaju da je Zlacjani napisao i 1800 e sigurno bi se naso neko ko bi pokusao da ga oborio makar 100 e.....ovako je cena ta koja je pa gde se nadjete....a ako motor ima ispravne papire i da meni treba takav ja bi se lako dogovorio...pod uslovom naravno da je sa motorom sve ok. Ja stavljam zadnju cenu, barem na ovom forumu. I to obicno napomenem, a onda ipak dobijem XYZ poziva sa osnovnim pitanjem "A koja bi bila zadnja cena"? I, onda popizdim, i za nesto sto je, npr 550e, kazem da ne bih trazio vise od 800e. Karakter mi ne dozvoljava, jbg. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 14, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne vidim cemu nervoza ovde....bez da se stavljma na niciju stranu ali niko ne stavlja zadnju cenu vec neku malo vecu pa uz neko pogadjanje ako ima mesta da obori i dodje do one za koju ce da ga da...u konkretnom slucaju da je Zlacjani napisao i 1800 e sigurno bi se naso neko ko bi pokusao da ga oborio makar 100 e.....ovako je cena ta koja je pa gde se nadjete....a ako motor ima ispravne papire i da meni treba takav ja bi se lako dogovorio...pod uslovom naravno da je sa motorom sve ok. Ja stavljam zadnju cenu, barem na ovom forumu. I to obicno napomenem, a onda ipak dobijem XYZ poziva sa osnovnim pitanjem "A koja bi bila zadnja cena"? I, onda popizdim, i za nesto sto je, npr 550e, kazem da ne bih trazio vise od 800e. Karakter mi ne dozvoljava, jbg. Pa sam si sebi dao odgovor zasto ne stavljati zadnju cenu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen motor moze lock... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 17, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan sta si pazario? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2495 Napisano Februar 19, 2015 Andragog, 5070 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Prvo trazi savet a sad nas zeza kad je kupio motor !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Cilesd uzeo sam Yzf450 08god Srbac ne razumem sta si hteo da kazes? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2495 Napisano Februar 20, 2015 Andragog, 5070 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Pa kazem da si pre tri dana kupio motor a tek sada stavljas sliku. !!!!!!!!!!!!!! lepo motorce , cestitamo !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Jbg jos sam pod utiscima pa nisam stigao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2495 Napisano Februar 20, 2015 Andragog, 5070 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da i dalje budes Night rider, moras ugraditi FAR :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ako hoces da i dalje budes Night rider, moras ugraditi FAR :lol: I to je u planu kao i ventilator samo da resim napajanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cilesd 171 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 256 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Gas Gas Ec 300 Prijavi odgovor kao problematičan Video motor na oglasima, deluje dobro. Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 20, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala... Cak je i bolji nego sto ga je bivsi vlasnik opisao. Uopste mi nije rekao za pola aftermarket/tuning delova koji su na njemu i koji zbirno dosta kostaju. Tek je namontirao novi izduv i dao mi stari.Nove gume tek namontirane.Ima ugradjen automatski dekompresor. Plus jos jedna glava motora sa ventilima,fabricka guvernala fabricka prednja kljesta (stavljena su veca sa plivajucim diskom) nove Yamaha lezajeve klipnjace,klipnjacu,klip,nove karike,stare sajle(sve su nove) i jos neke delove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 21, 2015 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na kupovini.....prava sprava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Night Riderr 91 Napisano Februar 23, 2015 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Banja Vrujci Motocikl: Yamaha Radian 600, Beta Xtrainer 300 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala jos jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...