Najzli 173 Napisano Septembar 26, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Fotograf je Mikka, njega nema na forumu već neko vreme, nekada je bio prilično aktivan. Pustite mu email ako želite da ga kontaktirate. Inače, pored staze su bili Dane i Koma, po meni, ikone motociklizma, slobodnog duha i hedonizma. Ja sam bio sa ćerkicom, gledali smo motore i krili se od vetra. Pretpostavljam da je dečko koji je overio krivinu sa foruma, pa koristim priliku da ga pitam kako se oseća? najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Javite sledeci put ranije, pa da se okupimo kao fotoreporteri oko staze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 26, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Poslao sam Mikki mail... Pa ako mi posalje slike kacim ovde... Hvala Najzli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Septembar 26, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ce valjati te njegove slike. Sledeci vikend ako uspem da se organizujem dolazim i ja da nesto radim. Ili da slikam ili da vozim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Slike ce valjati 100%, jer se videlo da je covek profesionalac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3328 Napisano Septembar 26, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Mikka je jedan od najboljih sto sam ja ovde sreo a mnogo dobar lik , samo mu mana sto cesto ponavlja "pa ja od toga zivim!!" :D poz za Mikku i Daneta ako ih ko od ekipe sretne! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 455 Napisano Septembar 26, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan @ Najzli Pretpostavljam da je dečko koji je overio krivinu sa foruma, pa koristim priliku da ga pitam kako se oseća? A znaci ti si Najzli :)Predpostavljam da mislis na mene, ja sam malo proklizao:) Ma dobro sam ja hvala na pitanju nemam ni ogrebotine, sva steta je na motoru a i nije velika, rucka kocnice to si vec video, migavac, retrovizor, malo se fuzaster iskrivio i farba, nije strasno sve ostalo je u najboljem redu:) Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 173 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li ce valjati te njegove slike. Na cure iz CKM-a, MAXIM-a i PLayboy-a nemate primedbi... najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2089 Napisano Septembar 27, 2010 Skuteras, 3707 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema pojma. A nije valjda da ste me shvatili ozbiljno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Najzli i Mikka hvala na fotkama hondica izgleda do j*ja... Stavicu tu sliku u oglas da vide ljudi cemu sluzi motor...za voznju a ne za sminkeraj. Posto mi samo takvi dolze da gledaju...(mislim na potencijalne kupce). Hvala jos jednom. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ponadao da ce i mene biti na nekoj slici... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Najzli i Mikka hvala na fotkama hondica izgleda do j*ja... Stavicu tu sliku u oglas da vide ljudi cemu sluzi motor...za voznju a ne za sminkeraj. Posto mi samo takvi dolze da gledaju...(mislim na potencijalne kupce). Hvala jos jednom. ;D Videh te taj dan kako ides iz Cviceve u Takovsku, reko sigurno je covek bio na HUJI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan WoW :o urami te slike kolega Ok, nismo za playboy ili maxim (osim Kengur ;D), možda baš iz tog razloga bi mogao da podeli sa nama uradjene slike ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam ih... :( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Septembar 27, 2010 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Pa nemam ih... :( mislio sam na Slobu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Nbt, opet ih nemam... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 455 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Ala vera, slike ispale ekstra..... :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1240 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Bas je romanticno. Ma jeste li vi vozili tamo ili gledali zalazak sunca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speed_runner 12 Napisano Septembar 27, 2010 AntiFabrikanT , 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: match not found Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast za slike Cista perverzija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Kengure ti si valjda kontaktirao coveka na mail. Sta ti je rekao? Ja nemam ni jednu sliku sem ove sto je Najzli okacio. Ma opusteno dovoljno je i ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Jesam, ali nisam dobio odg... Mozda covek nema vremena... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Septembar 27, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cimnite Kornisha na pp, blizu je i voli da fotka 'nako ;D ;D ;D ustvari poslaću mu ja pp ;D pa nek se javi, a vi najavite kad ste sledeći put tamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 27, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno je vec sa njim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gasa 3 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Vrsac/Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ponadao da ce i mene biti na nekoj slici... Bio si previse brz, pa Mikka nije uspeo da te uhvati ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Septembar 28, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Cimnite Kornisha na pp, blizu je i voli da fotka 'nako ;D ;D ;D ustvari poslaću mu ja pp ;D pa nek se javi, a vi najavite kad ste sledeći put tamo `nako, za neku pivu nas ima jos koji bi fotkali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...