to crank 5359 Napisano Septembar 7, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Što se mene tiče, slika 24 je AUTENTIČNA!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, sliku 24 su videli od Makija, ako su bili u HU ovaj vikend, samo mi nismo imali dovoljno brz aparat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
borx 5 Napisano Septembar 7, 2010 U prolazu, 18 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao ljudi, kad planirate sledeci put na Huju i koji su uslovi tamo? Doterao bih i ja svoj motor da se provozam malo sa vama,mislim da bi na toj kart stazi isao prilicno dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamanitu 241 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 469 postova Lokacija: BG Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera na 24.! Nadrealno. I bez 'cige ... Hrabro i samouvereno. Extra. A vozač je ko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrdjan1 49 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ZX6R 2007, Versys 650 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Eto vam razloga da sledeci put dodjete pa da saznate... A to je kako smo se dogovorili sutra. Si? Motorin je spreman! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera na 24.! Nadrealno. I bez 'cige ... Hrabro i samouvereno. Extra. A vozač je ko? Vozac je Milos PAUK (202cm, 115kg, 1988god)....za njega navijajte u Batajnici. Covek je uzeo kredit, kupio skrsen motor, usput su i mnogi padali sa tog motora u medjuvremenu....(tumbali ga, lomili i svasta nesto) I Misa sa takvim motorom , krivom felnom, diskovima, losom kocnicom postavlja najbolja vremena u 1000 hepening.(vozio je sad stok 1000 ali realno sa par meseci iskustva i takvim motorom mesto mu je u hepeningu) I sve to u cast svog pokojnog drugara sampiona Petra Bircanina. Prosto zivi svim srcem za to. Stvarno izuzetan covek i veliki drugar. Eto vam razloga da sledeci put dodjete pa da saznate... A to je kako smo se dogovorili sutra. Si? Motorin je spreman! Ja cu rado doci ako uspem da se izborim sa mojima. Posto sam po ceo dan na mesalici (tako je kad zavrsis fax a ne mozes da nadjes posao). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kengurrrr 0 Napisano Septembar 7, 2010 Zainteresovan, 582 postova Lokacija: Beograd/Avala Prijavi odgovor kao problematičan Alal vera na 24.! Nadrealno. I bez 'cige ... Hrabro i samouvereno. Extra. A vozač je ko? Vozac je Milos PAUK (202cm, 115kg, 1988god)....za njega navijajte u Batajnici. Covek je uzeo kredit, kupio skrsen motor, usput su i mnogi padali sa tog motora u medjuvremenu....(tumbali ga, lomili i svasta nesto) I Misa sa takvim motorom , krivom felnom, diskovima, losom kocnicom postavlja najbolja vremena u 1000 hepening.(vozio je sad stok 1000 ali realno sa par meseci iskustva i takvim motorom mesto mu je u hepeningu) I sve to u cast svog pokojnog drugara sampiona Petra Bircanina. Prosto zivi svim srcem za to. Stvarno izuzetan covek i veliki drugar. Eto vam razloga da sledeci put dodjete pa da saznate... A to je kako smo se dogovorili sutra. Si? Motorin je spreman! Ja cu rado doci ako uspem da se izborim sa mojima. Posto sam po ceo dan na mesalici (tako je kad zavrsis fax a ne mozes da nadjes posao). Svaka cast za hrabrost da vozi sa motor u takvom stanju, i svaka cast za vonju!I naravno svaka cast i za gest sto vozi za pokojnog Petra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Septembar 7, 2010 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, sliku 24 su videli od Makija, ako su bili u HU ovaj vikend, samo mi nismo imali dovoljno brz aparat. Tebe sam cekao pola kruga da mi budes svedok! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HornY 57 Napisano Septembar 7, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Beograd - PROFESORSKA KOLONIJA Motocikl: Hornet - paklena pomorandza :) Prijavi odgovor kao problematičan Sto se mene tice, sliku 24 su videli od Makija, ako su bili u HU ovaj vikend, samo mi nismo imali dovoljno brz aparat. Tebe sam cekao pola kruga da mi budes svedok! ;D Kako ono bese ide:"...i u dobru i u zlu!". ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 8, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam skontao danas se opet vozi? Kad sam vec tu da i ja prokomentarisem sliku 24,do j... je,momak vozi odlicno zaista odlicno,samo mi bode oci to sto leva noga ne stoji gde bi trebala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKOLA 1 847 Napisano Septembar 8, 2010 MK Obrenovac, 571 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Momci svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li danas neko biti na stazi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hoce li danas neko biti na stazi? bice vec oko podne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim oko 2 autom da vidim sta se desava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan koliko ljudi obicno dolazi,i koliko mi kesa treba da se provozam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Stevan Husqvarna Napisano Septembar 12, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan 500din je ulaz na stazu... E, bre, svi idete, a ja blejim kuci u gipsu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HoochieMan 30 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 413 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro sam siguran da su danas i juče trke kartinga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzony_1100 427 Napisano Septembar 12, 2010 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 / Aprilia Sr 50 Prijavi odgovor kao problematičan upravu si!!! Znaci popizdeo sam,krenuo ja sav srecan na stazu..."uuu konacno i ja da se provozam na huji i da upoznam kolege bajkere...idem onim prasnjavim putem koji vodi do staze,vec se cuju motori,samo zuji...mene adrenalin vec udara u mozak ,ja na stazu a ono nigde jednog kolege bajkera,sve sami karting standovi" znaci da vam neopisujem koliko sam se smorio pogotovo sto sam se triput izgubio do tamo Ali,sta je tu je...vise srece drugi put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 12, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan I ja dosao oko pola 3,iz daljine otvorim prozor nebi li cuo nekog Akrapa a ono zvuk "cvaja",odmah sam skontao da su kartinzi.Stigao sam na sam start trke i sagledao je.Sta reci,320km sam presao za jednu kart trku ali sledeci put idem na siguricu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uff 13 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1392 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan I ja dosao oko pola 3,iz daljine otvorim prozor nebi li cuo nekog Akrapa a ono zvuk "cvaja",odmah sam skontao da su kartinzi.Stigao sam na sam start trke i sagledao je.Sta reci,320km sam presao za jednu kart trku ali sledeci put idem na siguricu. ;D ne razumem dosao si kolima da vozis na huji? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam da vidim stazu i vas,koliko znam ovde na forumu i nije palo neko zakuvavanje za voznju kao zadnji put kad ste vozili, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FreeBird 198 Napisano Septembar 13, 2010 Svrati ponekad, 278 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda cbr 1000rr fireblade Prijavi odgovor kao problematičan Dosao sam da vidim stazu i vas,koliko znam ovde na forumu i nije palo neko zakuvavanje za voznju kao zadnji put kad ste vozili, Javicu ti kada bude dolazila ekipa iz obrenovca + drugari iz bga..(to je ekipa sa slika). Pa da se druzimo... A ako ne mozes da cekas mrdjan i mailos ducati su uvek raspolozeni za druzenje a i u Beogradu su pa im nije daleko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Pratim,mislim da sledecu voznju necu propustiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5359 Napisano Septembar 13, 2010 Integrisan, 13052 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim,mislim da sledecu voznju necu propustiti. Pa što ne dođež tim KTM-om to je idealan motor za Huju?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
B@ne 307 Napisano Septembar 13, 2010 Drug član, 1520 postova Motocikl: KTM 990 Adventure, KTM Lc4 Adventure-R 640 Prijavi odgovor kao problematičan Pratim,mislim da sledecu voznju necu propustiti. Pa što ne dođež tim KTM-om to je idealan motor za Huju?! Doneće ga na prikolici ...registracija... i tome slično je problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...