Panco.KV 186 Napisano Januar 3, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li iko sem Ivana da radi vizire u Srbiji dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Januar 5, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Nije valjda da nema niko ili nike nece da kaze .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 273 Napisano Januar 5, 2015 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Malo trziste, a skup alat i materijal. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6424 Napisano Januar 6, 2015 Enduraš, 6391 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Koji alat, kako znam tu se koristi samo industrijski fen za oblikovanje ili mozda gresim ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Januar 6, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Ne kapiram to jel je to kvantna fizika ili sta.jbt pitam Grka preko neta jel mozes da mi uradis to i to na ime fotografije ...kaze moze nema problema...kada je poceo da mi nabraja nivoe i kvalitet pleksija ili kako vec ukenjo sam se.jbt cena max do 50e mene kad pitaju jel mogu nesto da napravim nikad nisam rekao nemogu samo da nebillbih dangubio vec dam sve od sebe da uradim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daxon81 31 Napisano Januar 6, 2015 Svrati ponekad, 138 postova Lokacija: nis Motocikl: kawasaki kle 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi od oblika..meni covek u Nisu letos napravio od nekog parceta koje mu bilo visak,nije hteo da mi naplati..izrezao pokartonu koji sam mu dao,malo zagrejao i nakrivio po starom,ja sam izbusi rupe..poviseni vizir za kle,crni pleksi 4mm sa izmenjenim oblikom i siljkom koji se spusta prema faru,izgleda lepse od novijih modela a vetar prebacuje preko kacige.odneo mu litar domace u znak zahvalnosti..znaci ima samo kad hoce..za slozenije oblike mora se pravi kalup a to je vec kompl... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 986 Napisano Januar 6, 2015 Very Funny Rider, 1128 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan Prvo vam treba ovako neka spravica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Panco.KV 186 Napisano Januar 6, 2015 Nemam ja kratak fitilj...Nego brzu reakciju na vas a sranja...ol, 382 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Druze obican frezer zasrafljen isod stola ...nista vise ...gde je tu matematika ...nemoj te da me pogresno shvatite kao sto ja radim moje stvari za motore tako ima isto x njih koji rade ...isto...losije ...ili bolje ...e to je valjda tako i za ovu delatnost ...cisto me zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
balkanlover70 690 Napisano Januar 22, 2015 Drug član, 707 postova Lokacija: Majilovac (SRB) / s'one strane Jadrana(ITA) Motocikl: BMW R1150GS & BMW R1200CL & CR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako samo zelis da uradis duzi vizir mozda ti posluzi ideja koju sam ja koristio-nabavio sam vizir od nekog skrsenog maxi scootera na njega ocrtao linije orginalnog vizira(FZS je i pitanju),produzio toliko koliko sam mislio da je neophodno,isekao kruznom testerom(obicno to rade ovi sto prave svetlece reklame,izbusio rupe pricvrstio i stiti od vetra za sve pare a cena moze biti stvarno smesna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
padobranac 12 Napisano Februar 22, 2016 U prolazu, 77 postova Lokacija: Nis Motocikl: Suzuki STROM 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moze li kontakt od Ivana sto radi vizire. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Februar 23, 2016 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Moze li kontakt od Ivana sto radi vizire. Hvala unapred 0642847847 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan taxi bg 0 Napisano April 22, 2022 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd Motocikl: Crosstourer 1200 X Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovaj Ivan sto radi vizire jos uvek aktivan....ovaj broj mu je ugasen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ekozelj 777 Napisano April 22, 2022 Svrati ponekad, 367 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan 11 hours ago, Dejan taxi bg said: Jel ovaj Ivan sto radi vizire jos uvek aktivan....ovaj broj mu je ugasen. Ja ga kontaktirao pre oko mesec dana baš na taj broj, ali preko vibera i odradio vizir. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...