termogedzo 57 Napisano April 12, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Speed 120-plus mph (to je 200+ km/h) 193.12198+ Km/h, http://www.digitaldutch.com/unitconverter/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano April 12, 2006 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam sad isao za NS trosio mi je 6-6.5l (nisam vozio brze od 150, posto mi vetrobran ne sluzi nicemu, po me vetar tuk'o k'o blesav) ali pretprosli vikend kad sam napravio "turu" ZR-Melenci-Novi Becej, da "razradim" gume, trosio mi je 9.5l Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUNROSSI 1 Napisano April 13, 2006 U prolazu, 95 postova Lokacija: Mladenovac,Srbija Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu oko 7.Na otvorenom tu je oko 6-6,5,a na auto putu GUTA. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cvele 0 Napisano April 28, 2006 U prolazu, 24 postova Lokacija: Zajeèar Prijavi odgovor kao problematičan NSU SpecialMAX 251 : U gradu oko 3' date='5 l Na otvorenom oko 4 l[/quote'] Kod mene isto ovako, samo obrnuto. :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bivan 0 Napisano Maj 3, 2006 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Honda CB900 F2 Prijavi odgovor kao problematičan BMW - malo trosi a ima 600 ccm prosecno, moze se reci 3l jer ga samo vozikam po gradu 4-tom brzinom a idem oko 50 - 60, milina, uzivam u voznji.... Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Maj 10, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam relativno zadowoljan Yamahom, oko 6-7 na 100 ako se "fino" wozi. Dok za drugog malog skakawca neznam shta da kazem,tuche 12-13 litara bez obzira na woznju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 10, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Mora da je taj mali skakavac onaj rastelovani Golf sto vozi tvoj Dragan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6384 Napisano Maj 10, 2006 Enduraš, 6381 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gilera XR2 enduro 125cc 25ks dvotaktna trosi 6-9l Da li je ovo normalna potrosnja za ovakav motor ?? Skoro sam ga kupio i zapanjio sam se potrosnjom !! Ispada da mi je jeftinije da se vozim autom od 2000cc nego motorom od 125cc :? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vidak 0 Napisano Maj 11, 2006 U prolazu, 90 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene se potrosnja krece od 6 - 10 l. Znaci "polako" oko 6 a po auto putu kad "divljam" ide i preko 10. Neznam bas tacno ali znam da je svaka druga pumpa bila "moja" :evil: Tacno je to da je tank mali 18l sa rezervom. Ali to je potrosnja samo kad se vozim sam, u drustvu je mnogo sporije pa je i potrosnja dosta manja znaci oko 7l Dok sam vozio gsxr 1100 taj je tuko oko 10l u rezimu 2/3 snage. A pri "stiskanju" mislim da je isao i do 14l. Ma ko jos gleda kolko kosta zadovoljstvo....placas i cutis :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
termogedzo 57 Napisano Maj 11, 2006 Bivši vlasnik Super Tenere, Afrike i Varadera, 398 postova Lokacija: Beograd Motocikl: ADV 350 Prijavi odgovor kao problematičan Po gradu, 7.5 l. Rezervoar 26l sa rezervom. Na otvorenom jos nisam testirao , ali racunam da ce biti oko 5-6 sa TDM-ovim duzim menjacom. Mada, kada promenim filtere za vazduh, mozda se spusti malo potrosnja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 957 Napisano Maj 11, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan ..VALJDA NEGDE OKO 6 PO GRADU...NA OTVORENOM MANJE...uhh sorry za caps mrzelo me da brishem pishem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 11, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam tek kupio Ninju ne znam kakav je sto se tice potrosnje ali testiracu ga prvom prilikom. Pretpostavljam da ide od 6 do 10l zavisno od voznje a mozda i vise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cyber_g 0 Napisano Maj 13, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: S-D-CG Prijavi odgovor kao problematičan 5,2 - 5,3 Suzuki gsx 600 f Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Maj 13, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sajber Mujo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mixa 1034 Napisano Maj 14, 2006 Ne silazi, 5470 postova Lokacija: Trebinje Motocikl: Honda Varadero 1000 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Fazer 400 oko 5 litara kombinovane voznje A Gilera Apache 125 doduse razjebana koliko to moze motor biti posto sam na njoj polagao trosila je kao samohodka oko 15 litara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Maj 14, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Sinoc sam otprilike "testirao" potrosnju motora na auto putu mesano sa voznjom po Bg-u. Auto-putem brzinom do 280km/h u jednom trenutku i prosecnom brzinom oko 240-250km/h (negde do 260km/h a negde 200km/h) oko 8L sto po meni uopste nije mnogo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cyber_g 0 Napisano Maj 17, 2006 U prolazu, 7 postova Lokacija: S-D-CG Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav sajber Mujo nadam se da æemo i ovu potrošnju uskoro zamjenit :idea: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Karlos 0 Napisano Maj 22, 2006 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Shes'. Rezervoar 14 lit. ukljucujuci rezervu od 3 lit. U principu, uvek predjem 212km sa jednim rezervoarom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Maj 22, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U principu' date=' uvek predjem 212km sa jednim rezervoarom.[/quote'] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Najzli 158 Napisano Maj 23, 2006 Drug član, 1192 postova Lokacija: Bg Motocikl: Dominator Prijavi odgovor kao problematičan KLR je tukao 5.5-6.5, a GS500 neæe preko 5l. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 23, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan do 6 po gradu, na putu oko 5,5 i malo jace, ali kada platite kaznu za radar 100e moze da trosi i 4,5 :D:D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milos_ 280 Napisano Maj 24, 2006 MK. Sirius - Srbija, 806 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: KTM Supermoto T 990 '11, Piaggio Beverly Tourer 250ie '08 Prijavi odgovor kao problematičan 4-5 ; 5....non-stop pun gas :oops: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 2, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Brko, kada sam rekao "mali skakawac" mislio sam na swoju 125icu. A "rastelovani Golf" 'ladi i Juga i Ladu... ZAJEDNO!!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brka 2 Napisano Jun 3, 2006 Zainteresovan, 837 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Trenutno moze da ladi, ali nece moci jos dugo jer ce da stane kao i moj Yugo. :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Snake 06 7 Napisano Jun 3, 2006 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Velika Krsna Prijavi odgovor kao problematičan Brko, Golf je Golf, mashina, a Yugo je ipak Yugo..... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...