Alp 2247 Napisano Februar 4, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan PP vol 3 Relativno mala površina a toliko prostora za izgubiti, zagubiti i zaglaviti se Ima draži u tome. Polaz sa iste tačke. Sunčano i bajkovito. Mesto gde sam proveo par sati pokušavajući da se kroz rastresit i prilično strm pesak probijem na vrh jaruge.. A falilo mi je "samo" 50 metara.. I završni rezultat do sada.. Ima tu puno posla za mnogo veštije vozače. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Februar 5, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Još malo igrarija u pesku od juče. Kineska kamera, pa još i zvuk kasni.. ali prenosi veseli duh.. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Februar 10, 2020 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Evo i malo fotki od juče. Dan je bio izmišljen za zabavu na dva točka, vedar i sunčan, a društvo raspoloženo za svakojake igrarije i avanturu u pesku Priprema za polazak, ček da proverim jesam li dovoljno izduvao gume Husa uživa, još ne zna šta je tek čeka Prelepa peščara Izviđanje, gde li je ovde put ...Ma ne treba nam, samo napred Postaje toplo, hajde da se mi malo raskomotimo.. Pazi sad, počinje žurka ! Racina jaruga u kojoj se prošli put zanimao par sati pokušavajući da izađe Kad su motori videli gde treba da siđu momentalno su polegali i odbili dalju saradnju Ali samo na kratko.. Ajde, ajde, idemo dole. Nije baš lako, malo se klizamo, malo kotrljamo ali na kraju siđosmo svi u komadu Uh ala je ovo strmo i za peške.. E, a sad ko će da proba gore ? Evo Ica se sprema, hvata zalet.. Zamalo Zajedno je lakše Iz drugog pokušaja stiže skoro do vrha.. A sad Raca, I uspeo je ! Savladao je svoju jarugu Bravo Raco ! Taman kad smo mislili to je to, shvatili smo da iz rupe treba i izaći na drugu stranu. Doduše sa manjim usponom ali dubljim i rastresitijim peskom. Videli ste na Racinom snimku gore kako sam se ja borila sa tim A pogubila sam i neke šrafove u toj borbi Živele vezice, čas posla srede problem Na kraju izađosmo uspešno i svi na broju. Sad može i pauza za ručak A onda opušteno dalje.. I u smiraj dana zadovoljni nazad kući.. 6 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Februar 20, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Još jedan prelep dan u Deliblatskoj Peščari. Krenuli od Dubovca, pored samog Dunava, bajkovito mesto za lokalne pecaroše. Vozili neko vreme pored same obale Dunava, a posle zašli u unutrašnjost.. Naravno, svuda gde se može, pojavljuju se postulati modernih tehnologija. Plastika! I kratki rezime u zadnjih nakoliko vožnji.. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Mart 14, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Obnovio linkove koji nisu radili, sve peške.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5966 Napisano Mart 14, 2020 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Bravo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano April 30, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Kučaj. Lisine - kanjon Suvaje -Velika Brezovica - Beljanica - kanjon Crne Reke (skoro),- Veliki Krš-kanjon Resave - Lisine /oko 205 km ukupno. Ovo su u stvari dva spojena treka, vožena u dva komotna dana. Kučajski putevi su uglavnom u dobrom stanju, pa većina enduro motora ne bi trebala imati problema. Manji kaljavi detalji prouzrokovani radom terenske mašinerije za izvlačenje drva ne narušavaju odličan ukupan utisak! Prvi deo treka je klasičan od Lisina kroz kanjon Kločanice (na pola puta pregazite potok i strmijim putićem izađete na plato odakle je blizu Resavska pećina), preko Velike Brezovice na vrh Beljanice. Drugi deo je od Beljanice dolinom prema Žagubici pa desno u kanjon Crne reke. Kanjon Crne reke mi je ostao u lepoj uspomeni od pre nekoliko godina. Lep poljski put i gomila gaženja laganih potoka i rečica. Na žalost, ovog puta ga nisam prošao zahvaljujući klizištu koji je odnelo lep deo poljskog puta, pa sa težim, opterećenim motorom nisam theo previše da eksperimentišem. Kako god, par dana odmora za dušu. Put je u dobrom stanju i vozim brže. Ispred sebe na kamenjaru vidim veliku šarenu zmiju kako uživa na šoderu (liči na šarku). Pravim nagli "countersteering" kako bi je nekako izbegao i vratim se peške. Zmija je ok, umakla u žbunje. Bilo bi mi jako žao da sam ubio zaštićeni primerak. Kao i uvek, pauza pored prskala. Velika Brezovica je na žalost asfaltirana! Pauza. I malo meze. Počinje kišica. Ispod vrha Beljanice na lepom mestu postavim šatorče za mene.. I šatorče za motorče.. Ujutro je situacija znatno čistija, nebo je vedro i dan obećava.. Ne žurim, kuvam jutanju kaficu i polako se razvlačim. Čekam da sunce otopi inje sa šatora. Pogled sa vrha Beljanice. Izuzetno! Kanjon Tišnice. Izgleda lepo. Na žalost Žagubičani su na njegovom početku iskopali veliki kamenolom. Sve moramo da user*mo! Malo pre spusta u žagubicu, slabo vidljivim putićem skrenem desno prema kanjonu Crne reke. Na žalost, izgleda da i ovu rečicu spremaju za pošast zvanu "mini hidro elektrane". Put se uređuje, korito reke je suvo.. Posle nekog vremena kako sam naišao na odron koji ovim motorom nisam bio voljan da prolazim, vratim se nazad preko Budića livada i kanjona Resave u Lisine. Svi trekovi na: https://www.enduro-balkan.com/ 11 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 1, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Imaš li tačnu lokaciju izvora? Ja sam pokušao pre dve godine iz Žagubice (odnosno, čim izađeš iz grada ima desno šoder) da pratim korito Crne Reke ali sam došao do kraja radilišta Posle sam malo zalutao po brdima ne bih li našao prolaz dalje ali sam odustao i vratio se u Žagubicu i pored vrela Mlave ponovo u planinu. Možeš li da ubodeš koordinate tog putića kojim si se odvojio iz planine ka Crnoj Reci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Maj 1, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Samo prati trek. Pre nego sidješ u Žagubicu sa "glavnog" puta se izdvaja putić desno. Malo je zarasao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 1, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Maj 10, 2020 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Dobar dan, treba se na put ! Koji program za trekove je dobar ( android, apple) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2635 Napisano Maj 10, 2020 Drug član, 1296 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Check out "Ride with GPS - Bike Route Planning and Navigation" Ride with GPS - Bike Route Planning and Navigation - Apps on Google Play PLAY.GOOGLE.COM Ride with GPS is the best bike route planner, turn-by-turn voice navigation... Nešto što ja koristim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1362 Napisano Maj 10, 2020 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim Orux za off-road i Guru da stignem i vratim se sa off-a. Oba su odlična i za domaći teren i za okolne zemlje. Samo treba da iskopaš odgovarajuće mape. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan @vasa.93 hvala za preporuku. Isprobao na jučerašnjoj vožnji. Još vežbam ali ću valjda ukapirati. 10/05/20 - A bike ride in Велика Јежевица, Централна Србија RIDEWITHGPS.COM 41.4 km, +991 m. Bike ride in Велика Јежевица, Централна Србија A evo i snimak. Mesto je iz snova. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Maj 11, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan Lep snimak. GPS aplikacija je stvar navike. Ja koristim Oryxmaps, ostalo mi od bicikla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Maj 11, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan @Alp pohvala za snimak od nekog kao što ste vi stvarno znači. Persiram samo iz postovanja prema moru zanimljivih tekstova i snimaka koje sam pročitao i odgledao od vas. Inače, ne znam da li sam veći amater u vožnji ili u snimanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alp 2247 Napisano Maj 13, 2020 Drug član, 1030 postova Lokacija: Svud po malo.. Motocikl: Brdo i šuma.. Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Maj 18, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Sign Up For Free - Ride with GPS RIDEWITHGPS.COM Create a free account to start planning bike routes, and recording your bike rides... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Maj 18, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan 16/05/20 - A bike ride in Горња Добриња, Централна Србија RIDEWITHGPS.COM 49.4 km, +1075 m. Bike ride in Горња Добриња, Централна Србија Ne znam sta se desilo sa mapom. Prva polovina je tačna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan 07/06/20 - A bike ride in Велика Јежевица, Централна Србија RIDEWITHGPS.COM 79.8 km, +2018 m. Bike ride in Велика Јежевица, Централна Србија Negde sam pročitao post da za muzičku pozadinu treba odabrati nešto iz kraja o kome fotografije ili snimak govore. Podržavam ideju. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Jun 8, 2020 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Mogli smo se sresti ako je vožnja od ovog vikenda. Bilo je za vikend na Maljenu više grupica enduraša ali smo se izgleda svi mimoišli . Radomir i ja napravili isto jedan fini veliki krug do Bogdanice i pronašli par super zanimljivih putića. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je neopisivo lepo,Divcibare raj za enduro,bez kamere tamo vise ici necu Steta Majo sto nisi uspela da se u nedelju prikljucis,dan je bio savrsen,vratili se oko 5,,natovarili magarce na prikolicu i udari pljusak,tri savrsena dana 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3232 Napisano Jun 8, 2020 Zainteresovan, 718 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan 10 minutes ago, Prašinar said: Bilo je neopisivo lepo,Divcibare raj za enduro,bez kamere tamo vise ici necu Steta Majo sto nisi uspela da se u nedelju prikljucis,dan je bio savrsen,vratili se oko 5,,natovarili magarce na prikolicu i udari pljusak,tri savrsena dana I meni je žao baš , video si htela sam ali onaj zatvoren put pa mi još pogrešili i bilo je prekasno. Sledeći put dogovaramo na vreme . Drago mi je da ste se vi lepo izvozili i da kiše nije bilo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Prašinar 529 Napisano Jun 9, 2020 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Ktm exc-r 450 Prijavi odgovor kao problematičan 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...