Jump to content

Moto Zajednica

Alp

Članovi
 • Broj tema i poruka

  831
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

1400 Excelent

O članu Alp

 • Rank
  Zainteresovan

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  Svud po malo..
 • Interests
  Šta je babi milo, to joj se i snilo..
 • Motocikl
  WR400F / LC4 640 ADV

Poslednji posetioci profila

2060 profile views
 1. Alp

  Fotografija dana (tvoja, ne tuđa)

  Beljanica
 2. Alp

  Srbija bez asfalta

  Šta da se radi kad je sneg i zima, pa uz to još i potraje? Prosto! Enduro planinari u akciji!
 3. Alp

  Predstavljam vam prvi broj BJBikers Magazina

  Na forumu ima dosta tekstova koji obrađuju i vožnju van asfalta. Ako smatrate da bi to moglo da interesuje čitaoce, mogu se probrati (po mišljenju urednika), najbolji tekstovi i uz saglasnost autora, objaviti. Verujem da tu ima mesa.
 4. Alp

  Predstavljam vam prvi broj BJBikers Magazina

  Bravo, odlično izgleda! Ima li čitalačke klijantele i za off road tekstove?
 5. Alp

  Deliblatska Peščara

 6. Alp

  Deliblatska Peščara

  Ovo je većina mojih registrovanih trekova po Peščari. Neki su duplirani (i tri-plirani..), a neki moraju u GE da se kliknu posebno da bi se otvorili. Možda fali još par komada ali za sada to je to. Peščara.kml
 7. Alp

  Deliblatska Peščara

  Ko je junak dana?
 8. Alp

  Popravka/prerada "nepopravljivog" amortizera

  Bravo Ico! Stajem u red za reparaciju. Poverenje se ne može dovoljno platiti.
 9. Alp

  Srbija bez asfalta

  Homoljske planine. Ždrelo-šuma treset-Debeli lug-Neresnica-Ceremošnja-ždrelo / oko 120 km Još jedna vožnja po mističnom Homolju. Tamne šume, duboko suvo lišće, splet brdsko-šumskih puteva i odlično društvo je upotpunilo događaj. Toliko da smo preskočili večernje kupanje u toploj banji Ždrelo sa omatorelim gaster-bajterkama Smeštaj. Pristojno i pristupačno. Ima i malo bazenče ispred za one koji nisu zimogrožljivi. Šuma Treset. Vilenjaci i homoljske vradžbine u jednom. Jedno od prebrojavanja.. Dosipanje goriva.. Vraćanje u Ždrelo taman u mrak (svetla uveliko rade), zadovoljni i prilično umorni. Dan 2: Manastir Vitovnica-Hajdučka pećina-Pogana pećina-Miljuća pećina (dva otvora),-Osanica-Ravnište-Manstir Vitovnica / oko 90 km. Varijanta poznate ture po homoljskim pećinama, malo produžena i modifikovana prema zahtevima grupe. Hajdučka pećina Ispred Miljuća pećine. Iz Miljuća pećine voda izvire (Komnenska reka), dok u Hajdučku i Poganu pećinu voda uvire. Tamne homoljske vrleti. Gremlini i zli patuljci čekaju da se izgubite a dobre homoljske šumske vile vas vraćaju na poznate staze.. Enduraši u naletu. Još malo istraživanja i traženja prolaza kroz potoke i ćuvike i povratak u Vitanovicu taman na vreme.. I nazad kući, umorni i zadovoljni.
 10. Alp

  Nešto između

  Šta mislite? Da li bih ja to mogla? Da vozim neki kros po stazama i bogazama naše lepe Srbije i moje Crne Gore. Da dosegnem do svih onih skrivenih bisera prirode do kojih nema puta, ili ima šumskih, zemljanih ili ovakvih...Da se popnem na vrhove, iznad oblaka, odakle pogled puca na koju god stranu se okreneš, da vidim jezera koja nalazim samo na karti, stare mostove i reke, da sretnem ljude još poneke one retke koji su ostali da žive daleko od civilizacije... Mislite li da bih mogla? Bolje nisi mogla opisati, to je ono što nas pokreće. A i ti si spremna Zadnjih meseci je vreme uglavnom bilo dobro i mi smo dosta vozili. Ako si zainteresovana, na nekoj od sledećih (ne-zahtevnih), vožnji bi se mogla pridružiti? Našli bi neko motorče za tebe.
 11. Alp

  Deliblatska Peščara

 12. Alp

  Srbija bez asfalta

  Lisine-V Brezovica-Prerasti-Straža-Beljanica-Lisine / oko 150 km. Biće ovo priča sa što manje reči. Slike govore same. Duga tura u najlepšem jesenjem ambijentu. Da je više takvih.
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja