idanijel 1715 Napisano Avgust 30, 2014 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan 11000e za polovnjak 4 godine star? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 30, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ma, jebo rak raka ako stil pisanja i tvrdoglavost ne ukazuju na jednu personu sjuga, plavu ladu i najbolju pitu u gradu!? Vidi ovog....pratim ja i tvoj opus....nego sta bi sa usponom na Rtanj....odustalo se nesto ,nema se vremena ili 00 Hahahahha. Da si ti meni ziv i zdrav i na Rtanj brz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Avgust 30, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za temu, Aćime gde si našao ove grafikone? Pišem sa telefona pa mi je nezgodno da tražim, a sviđaju mi se, baš su pregledni. Inače zanimljivo mi je kako Bandit ima tako linearnu isporuku snage a 1200gs ima "platoe" na višim obrtajima Vozio Bandita 1250 i mogu reci da je ko dizel lokomotiva. Linearno vuce ( bez i jednog trenutka gubljenja daha - knedle ) u sestoj brzini od 60km/h pa navise. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 30, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Obrati pažnju da ti auto kuća da garanciju, a ne osiguravajuće društvo sa kojima možda oni imaju ugovor...................da li je u pitanje Garantie ili Geweahrleistung...................meni bi ovo bilo bitno kod cene od +10k eur,...............velika je razlika, za nedaj Bože............. Oba su dobra, prvi se meni lično više dopada................ Sretno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 30, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Nevezano za temu, Aćime gde si našao ove grafikone? Imaš link iznad grafikona (sa Banditom) pa možeš i sam da vidiš. 11000e za polovnjak 4 godine star? 10500, nije 11000. Ako ti je to isto, onda daj 500€ Obrati pažnju da ti auto kuća da garanciju, a ne osiguravajuće društvo sa kojima možda oni imaju ugovor Motor sam kupio kod ovlašćenog dilera, tako da je to njihova garancija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 30, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ako si ga kupio neka ti je sa srecom...od sveg ovog pisanija najbitnije je da se tebi svidja . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mediterraneo 1808 Napisano Avgust 30, 2014 Lovely jubbly, 903 postova Lokacija: Liguria Motocikl: CB 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Motor sam kupio kod ovlašćenog dilera, tako da je to njihova garancija. Neka ti je sa srecom Acime Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 30, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 30, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, na crvenom papiru piše prodato, ne pipaj 2014. prešao 4502km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3341 Napisano Avgust 30, 2014 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5475 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Jesi ga to zalapio ili voajerisanje? edit: tek sad vidjeh da si gore napisao Da te u zdravlju sluzi!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 30, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja lepo rekoh šta piše na crvenom papiru, a ako pogledaš slike na početku, bio je beli papir Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The-Dog 109 Napisano Avgust 30, 2014 U prolazu, 60 postova Lokacija: Sabac/Austria Motocikl: Z800 ; ZXR750H1 Prijavi odgovor kao problematičan bravo druze, neka te sluzi dok budes imao snage da ga vozis.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Avgust 30, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzgred, na crvenom papiru piše prodato, ne pipaj 2014. prešao 4502km E jesi nas izmucio. Ako... Neka si, imalo je zasto. Da je sa srecno i dugovjecno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 30, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Nek je sa srećom nova mašina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
idanijel 1715 Napisano Avgust 30, 2014 Drug član, 826 postova Lokacija: Srem Motocikl: Bandit 650 K7, V-Strom k8 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srecom,bolje 2014 nego 2011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 30, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam ljudi! Tehnički pregled mogu da urade tek u sredu jer im tada dolazi čovek iz TÜV-a, a onda ja moram da odradim registraciju u Minhenu u četvrtak i u petak da odem sa tablicom po motor. Što je još žešće u ponedeljak (za dva dana) se selimo u novi stan, tako da u utorak moram i novu adresu da prijavim pre nego što uopšte mogu da registrujem motor na tu novu adresu Ali to su slatke muke Biće još slika kasnije, ovde iz komšiluka. Bavarija je veoma lepa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano Avgust 30, 2014 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan Dobar je i onaj beli u pozadini Srećno, lepo mu stoji crna boja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Avgust 30, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan @acim Kupio si, praktično, nov motor. Čestitam! Da te lepo služi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Avgust 30, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Честитам, добар избор! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Avgust 31, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19402 Napisano Avgust 31, 2014 Integrisan, 8552 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lep je! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BMW K1200R 1244 Napisano Avgust 31, 2014 Zainteresovan, 987 postova Lokacija: Düsseldorf / Germany Motocikl: R 1250 GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na odluci, lep motor. Ako ti trebaju bilo kakve informacije obavezno se prijavi na ovaj forum, oni su specijalisti bas za seriju " K ", tu sam i ja mnogo naucio oko tog motora. Ako ti treba neka oprema za tvoj motor, uvek pogledaj ovde prvo na nasem " K " forumu. http://www.michaelbense.de/ Pozdrav iz Dizeldorfa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 31, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @BMW K1200R Hvala Inače, član sam ovog foruma već par meseci, video sam da je to najjači BMW-ov forum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Avgust 31, 2014 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ! Neka je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Avgust 31, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Dragane, inače čuo sam se već više puta sa tvojim kumom, a nadam se da ćemo uskoro i da se provozamo zajedno Problem je što on uglavnom radi vikendom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...