acim 765 Napisano Jul 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan - motor bih prvenstveno koristio za svakodnevnu komutaciju (sam) - možda jedno putovanje godišnje do Srbije (cirka 1050km u jednom smeru, dvoje) - puno vikend vožnji (300-400km u jednom smeru, možda ponekad do 800, recimo Amsterdam, dvoje) Takođe me zanimaju eventualni česti problemi kod ovih modela, kao i iskustva na šta obratiti pažnju pri kupovini par godina starog primerka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Jul 17, 2014 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan K1600GT je prevelik i tezak, nije bas za svakodnevnu komutaciju tako da bi njega otpisao, mada radije bi uzeo K1200S nego K1200R zbog bolje zastite od vetra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mislio sam na K1300, ne 1200, ali OK. Gledao sam i S verziju ali je on baš sport, a ne bih baš da budžim korman. Znam, između totalno oklopljenog K1600GT i K1300R je ogromna razlika, ali opet ta dva modela mi se najviše sviđaju. K1300GT ima prevelik oklop, a i cena mu nije puno manja od K1600GT (možda 3000€). Pak, K1300R mi se sviđa do kinder (jaja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 17, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Realno se molis u pogresnoj crkvi. Ko bi osim Marokanca na ovom forumu mogao iz iskustava da ti odgovori na tvoje pitanje??? A verujem da ce ih biti mnogo 1 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 17, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi ipak uzeo 1600. Jedino ako ima 1800 onda bi njega uzeo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jul 17, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A R1200RT? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Бранило 604 Napisano Jul 17, 2014 Svrati ponekad, 349 postova Lokacija: Нови Сад Србија Motocikl: Gazela Prijavi odgovor kao problematičan Купи Хонду да те не боли глава и новчаник после 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @Mikulanac Pa bilo je još nekoliko ljudi na ovom forumu koji voze K @hard_rock Nedovoljno snage. @Бранило Koju Hondu? VFR 1200 je odvratan i niko ga više neće, a ST 1300 je za penzionere, a još uvek se ne smatram tako Moj tip je i dalje K1300R Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jul 17, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Realno se molis u pogresnoj crkvi. Ko bi osim Marokanca na ovom forumu mogao iz iskustava da ti odgovori na tvoje pitanje??? A verujem da ce ih biti mnogo Nemo? Napravi on sa 1600 fino putovanjce na severni pol... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Mi'siš? Ne znam koliko će razumevanja imati žena Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam, Mikulanac je u pravu, neću više da kenjam, kupujem zver, K1300R 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jul 17, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan K1300 izgleda tako tako dobro...da me je strah da ukucam na oglase da vidim koliko se krecu cene. Djavo je to, povuci ce me Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 17, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jul 18, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8574 Napisano Jul 18, 2014 nekrunisani kralj moto cigana, 3197 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ako nemate vremena, pogledajte desetak sekundi od 00:01:00 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 18, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Imao sam srecu da mi se pokvari motor i kao zamenski dobijem K1200R na deset dana. Bilo je fenomenalno. Jes da nije 1300 ali sam se toliko odusevio da bi ga uvek rado posedovao kao drugi motor. Srecno sa kupovinom i da te dugo sluzi, jedino ce padne peglanje od zene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Honda CROSSTOURER 1200? Simpatična je ta Honda, samo ona je više pandan GS-u. Šta znam, ne planiram putovanja po lošim putevima tako da sam mislio da uzmem drumski motor, ne putni enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujem da je cifra dosta veća jer ovde rad puno košta, a rad mora isto da plati (radniku) i Honda i BMW. Takođe je teško bilo šta sam da uradiš jer nemaš ni gde ni kako, tako da mi servis ne gine, jebiga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 18, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Možda odem da probam i tu Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7909 Napisano Jul 18, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj je samo probati posle K1300R da je nebi ostavio posle par metara voznje 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1750 Napisano Jul 18, 2014 Drug član, 1693 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si več tu, probaj i VTX1300 Fury , jer ima isto toliko veze kao Crossturer sa K1300R. Ustvari kad odeš do Honde, probaj sve..... da se ne mučiš kasnije šta bi bilo, ako bi bilo.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4929 Napisano Jul 18, 2014 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Za komjuting ja iskreno ne bih uzeo K1600, mnogo je veliki i glomazan. Bar meni, a ja imam 193cm i skoro 100kg. Za bilo koji put bi uzeo njega osim za vožnju po gradu u gužvi. Eto takav utisak je na mene ostavio GTL kad sam napustio komande. Mada opet ne znam kako tebi leži a i ja se ipak vidim sa malo drugačijim motorom u gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Akashi Shimano 649 Napisano Jul 18, 2014 Svrati ponekad, 368 postova Lokacija: Tu i tamo... Motocikl: Bicikla Prijavi odgovor kao problematičan Moj glas ide za Hondu VFR 1200, iako se nigde ne nudi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1874 Napisano Jul 18, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Malo je ljudi na oom forumu koji bi to isskustveno rekli.Po testovima ja bi fjr ali to je moje misljenje.Sta god uymes neces da se kajes dok kupujes motor za tolko para ynaci da ces u sledecih par godina da ga promenis i probas i ove druge http://www.motorcycl...y_se_vs_yamaha/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duke 25 Napisano Jul 19, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Z900 Prijavi odgovor kao problematičan Batali ovo gušenje po forumu, idi kupi BMW K1300 R i dolazi ovamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...