kepo 4527 Napisano Mart 17, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh ta ravnica smorna, ako ne ide 200 nije motor. Da mi nije trebao motor za dvoje, nebi imao potrebu ni da je prodajem. Ni tad je nebi prodao da nismo i zena i ja malo krupniji. Kome nije dovoljna Africa, taj nije za enduro. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 17, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan To da je Afrika bolja od Super Tenere, možda al nova Afrika od nove ST... što se stare tiče, tu vam ič ne priznajem.... ja što ono malo vozim pa nije spora a da se iznerviram pa dam Kepi ili Kvariši da vidite što može brzo da ide a da nema boljeg pazarenja za malo novca, nema... puno radosti za malo para Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 17, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan hehehe nije bas tako ali ajd neka ti.@kepa Dobre su sve to masine, ali su stare i istrosene. Odatle krecem u prici. 1:3 u ceni, Meni licno vise lezi tenera, verovatno da bi KTM adv bio nastavak price, ali trenutno imam druge prioritete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 17, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa tacno tako - moras motor da das drugom da vidis kako brzo ide. U skladu sa onom, koji auto je najbrzi - pa sluzbeni! Taj drugi sto je mnogo brzi nece da ga popravlja kasnije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 17, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa tacno tako - moras motor da das drugom da vidis kako brzo ide. U skladu sa onom, koji auto je najbrzi - pa sluzbeni! Taj drugi sto je mnogo brzi nece da ga popravlja kasnije... Pa realno su medju najboljim vozačima velikih offroad motora koje znam... i u skladu sa time ja nemam problem da to priznam... meni prija i leži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Mart 17, 2016 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaž' da afrika ne ide 150 po off-u? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 17, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sa kraljicom 140 oooopusteno brze ne idem ni sa ktm- om Tako da te price kraljica spora ni piju vodu zzr dere u prvom brezuljku, alu oooopusteno 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 17, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, nek je sa srecom nova nesreca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 17, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan hahaha kakvi ste vi ludaci jbt... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 17, 2016 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ma hajte molim vas, 140 na offu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 17, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan I na asfaltu i na offu, isto je to za nju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 17, 2016 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan 'teo si da kazes - prijatnije je na off-u nego na asfaltu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Mart 18, 2016 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ovde sve puno nekih filozofa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 18, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne verujes, pitaj Rusica koliko brzo ide afrika. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 18, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 18, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo trabunjate po običaju Nego, jel hoće neko na: U organizaciji MK “KARO” 23. i 24. aprila 2016. godine, na području općine Visoko, tačnije na izletištu Ravne i okolnim brdima, biti će održana Hard enduro utrka “Land of Pyramids”.Pravo učešća imaju vozači s Enduro, Motocross i Trial motorima, a takmičit će se u Expert i Hobby kategoriji. ? https://www.facebook.com/events/980084785415545/1006144326142924/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Mart 18, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kako da napravimo da paprika ide ko tenera? to mi kaži do 80 i nekako.. ide kad se zavrne..ali putna brzina od 120 ili 140.. uh.. vibrira i dere se kao morž na trkalištu Tačno mi fali samo ta razlika da ne tražim drugi motor.. Drugari teneraši.. ne dajte svoje mašine da ne prođete ko ja Ovu izjavu stampam na A2 fomatu pa u ram i na zid garaze....... (a za pare cemo kad dodjes) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6427 Napisano Mart 18, 2016 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Moja bivsa Africa 183 km/h mereno gps-om. 140 bez problema sto se tice masine, sem ako vam ne smeta vetar i velika potrosnja. Na toj brzini se od vetra masina ne cuje tako da o nekom vristanju masine nema govora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 19, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Istina. Pogotovo sa Vlajkovom kacigom koju je prethodno koristio na ST .... Navikao čovek na buku koju proizvodi kaciga na 80-90, koliko je inače vozio ono čudo. Na AT mu se ista brzina čini kada kada vozi 150.A vetar šušti.... pa NARAVNO... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 19, 2016 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Juhu pričam o vibraciji..a ne vetru..zaštita je odlična..kolena mi upadnu taman u rezervoar (visoki ljudi tu gule).. Povišen vizir dozvoljava vožnju bez spuštenog vizira .. ma i cigara moš se puši do 60 i sve je super do 80..a onda postaje kombajn na steroidima Dobro, vozim 09 gume, ali svejedno vibracija dolazi iz mašine, pa posle volana.. Jager, kaciga je taze od letos..a pantalone landaraju od neke tamo zime 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 19, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto, vidiš... u landarajućim pantalonama i leži tvoj problem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 19, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Landara njemu nesto drugo od kada vozi to sto vozi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Mart 19, 2016 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Danas po Subotici, videh Teneru,Dr.... nijedna Afrika... Doduse, duvao, vetar i nije mogla da se pije kafa na terasi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mrva 541 Napisano Mart 19, 2016 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan To i jesu motori samo za ravnicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Mart 19, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan E nek si mu reko!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...