kepo 4527 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Dok je gleda covek, tekao bi da mozda i nije kantica, ali ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 13, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svaki Tenereaš za novu godinu ima istu želju. Da vozi Afriku. Sto kazu u onom filmu .... "nisam peder, al Dzegera ne bih odbio" .... pazi,ova nova afrika ima sve ... i cenu i vrednost, videcemo za funkcionalnost, ali doima mi se vise nego nova STenera.. A ti Cedo, kupi tu afriku vise, pa da te shvatimo ozbiljno u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Decembar 13, 2015 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan oho 2 tenerasa RAVNICARSKA pozz za futog Trojca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Decembar 13, 2015 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki Tenereaš za novu godinu ima istu želju. Da vozi Afriku. Sto kazu u onom filmu .... "nisam peder, al Dzegera ne bih odbio" .... pazi,ova nova afrika ima sve ... i cenu i vrednost, videcemo za funkcionalnost, ali doima mi se vise nego nova STenera.. A ti Cedo, kupi tu afriku vise, pa da te shvatimo ozbiljno u ovoj temi Šta mi vredi, kad ni vas Teneraše ne shvataju ozbiljno u ovoj temi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 13, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Svaki Tenereaš za novu godinu ima istu želju. Da vozi Afriku. Sto kazu u onom filmu .... "nisam peder, al Dzegera ne bih odbio" .... pazi,ova nova afrika ima sve ... i cenu i vrednost, videcemo za funkcionalnost, ali doima mi se vise nego nova STenera.. A ti Cedo, kupi tu afriku vise, pa da te shvatimo ozbiljno u ovoj temi Šta mi vredi, kad ni vas Teneraše ne shvataju ozbiljno u ovoj temi... Ha, ha, ha ..... da je ozbiljna tema, ja sigurno ne bih ucestvovao u njoj..... sada kao vec ex Steneras, malo se zezam sa sektasima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 13, 2015 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Svaki Tenereaš za novu godinu ima istu želju. Da vozi Afriku. cedo svaka cast imas pivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 14, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E jbga, afrikaci.... vazda se vasa sprdnja zasniva na lazima.... ko politicari ste..... Dajte malo neke cinjenice.... da je afrika brza od stenere, da je bolji motor, da je AT vise puta pobedjivala na Dakaru, da je pristupacnija i jeftinija od ST ... itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dandzus 5 Napisano Decembar 14, 2015 U prolazu, 32 postova Lokacija: Futog Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moje subjektivno mišljenje....ST je bolji motor od paprike po svakoj meri i na bilo kojem terenu i to je neoboriva činjenica Afrika je lomina, to čak nije ni motor, to je slina koja se vuče po putu To činjenicu je potvrdio jedan tenereš (zippacope ako se dobro sećam) kod prvog obračuna ST i paprike, gde je bilo gomila afrikanaca, a samo jedan tenereas i on je bio dovoljan da im pokaže koji je motor bolji. Pozz za sve iz Futoga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 14, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Mrzi me sad da kopam po temi kad sam se upisao..ali sigurno ima 3 godine kako sam muški eksploatisao teneru..i ovu sezonu rd04 po Gruziji.. U svim režimima i raznim poteškim uslovima..dakle veoma sam kompetentan da dam sud o oba motora.. Samo ništa ne bih napisao što već nije napisano..možda da su oba motora veoma dobra.. i da koji god da uzmete nećete se zajebati..shodno situaciji i mogućnostima .. Možda uzeti ram od honde i agregat od st..i neko malo bolje vešanje i .... Al može i ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2436 Napisano Decembar 14, 2015 Andragog, 5005 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Sad će uskoro Tenere 900ccm , treba zapušiti taj segment od F800, new Africa, Triumph800,.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 14, 2015 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Agregat uzeti od tenere? Vlajko, zezas se? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 14, 2015 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A malo ne budi konzervativan toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 14, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sto bre Vlajko, sta fali agregatu.... jedan ali pravi..... nije promasivano RD03, 04 , 07 07a...b,c... samo jedan, pobednicki Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 21, 2015 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan pločice za štelovanje ventila... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 21, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Svaki Tenereaš za novu godinu ima istu želju. Da vozi Afriku. blizu ali si pogrešio datum... za helloween ili ti za noć veštica :D pločice za štelovanje ventila... bolje i pločice ventila nego matice bobina :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovan-crni 4 Napisano Decembar 22, 2015 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da je Super tenera brža, bolja i jeftinija? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 22, 2015 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro su ti rekli. Kupuj pa da nas uveris u istinitost tvrdnji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 26, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da je Super tenera brža, bolja i jeftinija? Evo nešto sam načuo da Popsy prodaje svoju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 26, 2015 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Meni su rekli da je Super tenera brža, bolja i jeftinija? Evo nešto sam načuo da Popsy prodaje svoju? pa si mislio da nudiš tu novu Afriku i neku doplatu? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 26, 2015 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidi, Popsy, tvoja ST je, moram priznati, apsolutno neprocenjiva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 31, 2015 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Odavno nisam gledao cene na mobile.de, pa rekoh daj bas da vidim da li je mozda nova Afrika oborila cene staroj: http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&scopeId=MB&damageUnrepaired=NO_DAMAGE_UNREPAIRED&makeModelVariant1.makeId=11000&makeModelVariant1.modelDescription=Xrv+750+africa+twin&maxPowerAsArray=KW&minPowerAsArray=KWRezultat pretrage - 41 motorcikl u ponudi, cene od 2490 - 5900 EURa (samo 6 je ispod 3000 EURa) A pogledaj koliko je motora u Njenom rangu i jaci (1000ccm) 2003-2005 godište - jeftinije!Sent from my SM-N910C using Tapatalk Evo dva sveza posta iz AT teme. E sad posto se Afrikanci busaju u grudi kako AT tako lepo drzi cenu a ujedno je skuplja od gomile novih motora od 1000ccm, meni nije bilo tesko da pogledam kako se krecu cene ST na istom tom sajtu i odgovor je da ima ukupno 47 motora u ponui od kojih je 7 jeftinije od 3000eura sto mu otprilike dodje isti procenat kao i kod AT. Buduci da Afrikanci kao meru kvaliteta uzimaju cenu na doticnom sajtu, obicnom Aristotelovom dedukcijom mozemo zakljuciti da su oba motora podjednako kvalitetna. Ovo nas dovodi do konkluzije br. 2 a to je da buduci da su oba motora podjednako kvalitetna, a posto se na nasem trzistu ST moze nabaviti za znacajno manje pare, svi vlasnici AT ispadaju velike ovce buduci da su platili duplo skuplje motor istog kvaliteta. Doduse svakako nesto manje ovce od ovih sa 1000ccm, novijih godista, a iste cene posto se nisu primili na godiste vec na kvalitet jelte. Srecnu Novu i puno okrsaja na terenu vam zelim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 31, 2015 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ti si rolle u velikoj zabludi ako mislis da su at i st podjednakog kvaliteta... Totalno je druga stvar sto sahranjenih tenera ima vise pa samim tim i vise polovnih i jeftinijih delova... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 31, 2015 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan I ti si moj Perice u jos vecoj zabludi oko sahranjivanja....mnogo vise ima STenera od Afrika, cak se vise i uvoze... Nije mi bilo tesko da proverim u carinskom sistemu...vise nego duplo, STa je kupljeno i uvezeno u Srbiju u poslednje 2 godine. Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Decembar 31, 2015 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan I ti si moj Perice u jos vecoj zabludi oko sahranjivanja....mnogo vise ima STenera od Afrika, cak se vise i uvoze... Nije mi bilo tesko da proverim u carinskom sistemu...vise nego duplo, STa je kupljeno i uvezeno u Srbiju u poslednje 2 godine. Sent from my iPhone using Tapatalk Зато што је Хонда правила полако и с'љубаљу, зато су сад боље Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hakala 72 Napisano Januar 1, 2016 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Čačak Motocikl: KTM EXC, TA 650 Prijavi odgovor kao problematičan To si upravu da je pravljena polako, dva modela rd03 i rd04 nisu mogli da naprave da pariraju ST, tek sa rd07 su uspeli da malkic pridju savrsenoj ST. Toliko o AT 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...