Boban 499 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Ne mora da se vozi pun gas, nego taman toliko da 1litar traje 20km... Pa da vidimo ko je bolji u tome... A moze i litar benzina, auto put, pa ko dobaci dalje... Ili Ada huja, staza, i onako pricate da je to vas teren, pa da se vidimo tamo... Na ovo pristati samo ako se Bokilic pretrese da ne nosi nesto od nedozvoljenih sredstava, kao npr ovo ;D: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa ima tu jedan problem,,,,,,posto oni nemogu da nose pragnje,zbog nedostatka konjskih snaga,morace neko od nasih takmicara da gu natovari, au,,sa nam rade,pa i na prevaru bi da pobede.... :P p.s. tenera i na plin ide bolje od afrike... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ST nije motor za siroke narodne mase tako da nemamo mnogo predstavnika ide jedan na jedan,ja nemam ST tako da ocekujem da se neko od VLASNIKA JAVI da ne bi ja izlazio na megdan sa mladjim bratom .HU onda bi morao da vam dam prdnost od 10km ako bi se trkali na 20. Jel moze xrv 650, il mora xrv 750. Ako priznajete 650, onda sam na raspolaganju. ;D Samo da znas da je u mom kraju jeftinije pragnje, pa kad krenes za Bg svrati pored mene, ostace ti vise za gorivo. A sa cime se ti to kukavce busas u grudi, pa ti ne mozes ni sa obicnom tenerom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Januar 13, 2009 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ....ko god da pobedi, plećkica ide meni ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo bi lepo da se pojave nekom afrikom od 800,,do 900cm,,da bi bili jednaki sa super tenerom,,,,,,al to sam dok je ladno vreme,ako bude toplo pregrejace im se masine,,,,,,,,pa ce posle stvarno morrati prikolicama da ih vracaju kuci..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan pa bilo bi lepo da se pojave nekom afrikom od 800,,do 900cm,,da bi bili jednaki sa super tenerom,,,,,,al to sam dok je ladno vreme,ako bude toplo pregrejace im se masine,,,,,,,,pa ce posle stvarno morrati prikolicama da ih vracaju kuci..... :D :D :D :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ST nije motor za siroke narodne mase tako da nemamo mnogo predstavnika ide jedan na jedan,ja nemam ST tako da ocekujem da se neko od VLASNIKA JAVI da ne bi ja izlazio na megdan sa mladjim bratom .HU onda bi morao da vam dam prdnost od 10km ako bi se trkali na 20. Jel moze xrv 650, il mora xrv 750. Ako priznajete 650, onda sam na raspolaganju. ;D Samo da znas da je u mom kraju jeftinije pragnje, pa kad krenes za Bg svrati pored mene, ostace ti vise za gorivo. A sa cime se ti to kukavce busas u grudi, pa ti ne mozes ni sa obicnom tenerom Sa tobom i na auto put, ako treba ;D Sjebacu te na kilazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ST nije motor za siroke narodne mase tako da nemamo mnogo predstavnika ide jedan na jedan,ja nemam ST tako da ocekujem da se neko od VLASNIKA JAVI da ne bi ja izlazio na megdan sa mladjim bratom .HU onda bi morao da vam dam prdnost od 10km ako bi se trkali na 20. Jel moze xrv 650, il mora xrv 750. Ako priznajete 650, onda sam na raspolaganju. ;D Samo da znas da je u mom kraju jeftinije pragnje, pa kad krenes za Bg svrati pored mene, ostace ti vise za gorivo. A sa cime se ti to kukavce busas u grudi, pa ti ne mozes ni sa obicnom tenerom Sa tobom i na auto put, ako treba ;D Sjebacu te na kilazi HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Do suza si me nasmejao. Imas pivo za ovo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nemo na kilazi,,ima da ti se desi cudo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan nemo na kilazi,,ima da ti se desi cudo.... Moju iz aviona da bacis ne bi ovako izgledala :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Do suza si me nasmejao. Imas pivo za ovo! I pragnje, i pragnje! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA Do suza si me nasmejao. Imas pivo za ovo! I pragnje, i pragnje! ;D A to, to po zasluzi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan vi niste normalni :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan vi niste normalni :D Pa sta da radimo mladi smo a gde su mladi tu je i sala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan nemo na kilazi,,ima da ti se desi cudo.... Idi bre Bolkilicu pa sta je ovo,jel ovako izgleda Afrika koja je pokusala da se trka sa SUPER TENEROM po of -roudu pa se zanela i skakala skakala i na kraju doskocila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHAHAHA al se ucutase sektasi kako ugledase mezimicu ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHAHAHA al se ucutase sektasi kako ugledase mezimicu ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ovako cu te ostaviti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Vidi brate kako supertenere forsira vodu, ovo je off road ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ti si bre pobrkao neke loncice,al kad smo kod off a,,obicno afrika prodje ovako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan ti si bre pobrkao neke loncice,al kad smo kod off a,,obicno afrika prodje ovako Pa kako i ne bi kad je teska ko tuc ,jedino je GS tezi od nje od tih satro endura. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHAHAHA al se ucutase sektasi kako ugledase mezimicu ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ovako cu te ostaviti Gledaj momce sta je motor http://www.youtube.com/watch?v=1q5ZsaGMCDA&NR=1 Dok ti budes u petoj ja sam barabar sa tobom u drugoj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan HAHAHAHAHAHA al se ucutase sektasi kako ugledase mezimicu ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ovako cu te ostaviti Gledaj momce sta je motor http://www.youtube.com/watch?v=1q5ZsaGMCDA&NR=1 Izvini da to nije ovaj isti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i jeste ali gde je onaj vas od malopre ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan eve ga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan eve ga Sirotica , nema snage ni metar da podje ;D ;D ;D ;D Kuku, pa ona se udavi! :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...