SaleKg 1333 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Jel' ima neko neki pametan predlog za nosač telefona i gde i kako ga namontirati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Jul 28, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ja namontirao ovako i super mi radi posao.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1333 Napisano Jul 29, 2021 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Pre 23 sati, Kadezi je napisao: Ja namontirao ovako i super mi radi posao. Sent from my Mi 9T using Tapatalk Jel to original sve? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11580 Napisano Jul 29, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kako misliš original? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1234 Napisano Jul 29, 2021 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @SaleKg Ma kakav original. Kupio u nekoj radnji koja prodaje opremu za mobilne i namontirao na retrovizor. Ali, kao što rekoh dobro mi radi posao.Sent from my Mi 9T using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SaleKg 1333 Napisano Jul 29, 2021 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Celje, Slovenija Motocikl: Suzuki Burgman 650, Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Kadezi je napisao: @SaleKg Ma kakav original. Kupio u nekoj radnji koja prodaje opremu za mobilne i namontirao na retrovizor. Ali, kao što rekoh dobro mi radi posao. Sent from my Mi 9T using Tapatalk A da. Učinilo mi se da je vezan šelnom na korman, nisam odmah video da je na retrovizoru! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 128 Napisano Avgust 2, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Stiglo se i na more sa mašinom 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Avgust 2, 2021 Fat and furios, 595 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, bev 500 cruis Prijavi odgovor kao problematičan Javi se ako te put donese do Budve na pice, +382 69 027 947 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 128 Napisano Avgust 3, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Gastrorider je napisao: Javi se ako te put donese do Budve na pice, +382 69 027 947 Uf,ne znam dal ću na taj kraj. Ako krenem za Podgoricu ,eto me. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Avgust 4, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Steta sto se vise ne prave skuteri kao SW, odmah bih se snasao da kupim jedan novi... kako se ponasa na dugim putovanjima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da se javim i ja. Kao sto znate uzeo sam drugi motor sa papirima i on mi stoji sad. Neko je vec, radi prodaje, izvadio namotaj iz njega i dekl nije bio zatvoren skroz. Tu sam iskoristio priliku da otvorim taj dekl i da vidim kakvo je stanje motora. Prodavac tvrdi da motor ima 19200 km. Dare me je posavetovao da skinem impeler sa svog agregata kako bih zavrteo radilicu na ovom novom jer je stajao 2 godine tako bez ulja, vrti sve kako treba, ulja nema ali ima uljni film. Motor sam otvorio, nisam strucnjak ali unutrasnjost je besprekorna. Nije pocrneo i na zupcanicima nema ni najsitinijeg traga habanja, bukvalno je nov. Bilo je malo neke drvene piljevine unutra, ocistio sam ga detaljno koliko je moglo i zaklopio za sada. Darko predlaze da izvadim svoj agregat i ubacim ovaj novi. Posto je on u guzvi organizovali smo Viber prepisku da mi on da uputstva sta treba da se demontira pa da ja to odradim, pa ce u jednom trenutku on preuzeti. E sad kako sam shvatio da od ove sezone nema nista odlucio sam da se ja malo igram mehanicara i nesto naucim, a naravno nesto i sje*em. Preko zime ce moci da popravlja iza mene Otvoricu svoj agregat, desni dekl, a mozda posle i levi. Alata imam, iz firme sam bio pozajmio udarni odvijac kako bih odvio ove matice od prenosa jer nemam blokator radilice. Sad sam cak i kupio sebi onaj Lidov Parkside udarni, dodbra sprava. Prebacio sam motor u firmu gde imam uslove da se zezam sa njim pa polako. Mozda cu nesto pametno ustanoviti, mozda ce cak i moj moci da se popravi. Uglavnom, ucicu se na svojim greskama Faza I Skinuo sam ceo prenos, varijator i to, i danas sam ispustio ulje. Kad ono gle cuda.... Karter pun opiljaka, kao tanak lim u delicima. Deluje mi kao kosuljica od nekog lezaja. Planirao sam da ga pustim da se dobro ocedi pa da skidam desni dekl. Promenio Avgust 5, 2021 član Zigi011 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 823 Napisano Avgust 5, 2021 Zainteresovan, 392 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Aauuu sretno i spretno u avanturu.. @Satelis mega car 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Avgust 5, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Sretno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Avgust 5, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, kada vec ne zuris polako sve pregledaj ocisti... i naravno srecno!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Razvalio sam. Ako se motor gleda sa repa radilica ima luft levo desno jedno 2mm, ne umem video da postavim.... Znaci gledano odavde mogu da guram napred-nazad jedno 2-3mm. Inace ovaj moj agregat crn unutra, nikakav, ocito ulje nije cesto menjano. Novi mnogo bolje izgleda. Promenio Avgust 5, 2021 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Avgust 5, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Bas mi je drago da si pazario dobar agregat, obzirom da sam ti rekao da mi je poznato da je prodavac "saren" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Avgust 5, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Zigi, svaka cast. Avantura za pamcenjeNastavi da nas izvestavas sta se desava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam da ocistim sito koje ide u rupu gde se ispusta ulje. Sve mi je po dlanovima ostalo kao sljokice, sitno mleveni sivo-bakarni metalni opiljci. Sto me navodi na zakljucak da je motor pun toga, znaci dobro je samleo sta god da je to. Sto me opet dalje navodi na zakljucak da je verovatno dospelo i u cilindre, uljnu pumpu i zavuklo se gde god je moglo. Definitivno sam dlucio da izvadim svoj motor i da ubacim ovaj koji sam kupio. A svoj cu rasturati dok ne saznam sta je ovo mleveno. U nedelju pristupam vadjenju, zatim cu ih staviti jedan pored drugog i prepakivati polako uz pomoc servisnog uputstva, deo po deo pa cemo videti sta ce ispasti, mozda nekim ludim cudom proradi. Promenio Avgust 5, 2021 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Avgust 5, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Пази да их не помешаш Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 5, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Oznacicu ih sprejem u boji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Kako cu ja ovo da sklopim pojma nemam Plastika i srafova na repu i ispod sedista mali milion, cini mi se da je lakse oko agregata raditi nego oko ovih plastika, al Japanac ga je napravio da nema dalje. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Avgust 6, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Auu čoveče, ala si ti zagrizao.... Ja bih se već sad pogubio, a nisi ni skinuo agregat... Svaka čast na cojones da ovo kreneš sam da radiš.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Avgust 6, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan I ja se sam sebi pomalo divim Al da sam znao sta me sve ceka ne bih ni pocinjao, ovako se iznenadjujem svakim sledecim korakom Samo kazem sebi AU JE*OTE VIDI I OVO MORA Servisno uputstvo dosta pomaze, iako uglavnom kaze sta treba uraditi, redje kako. A bas ima Engine removal procedura. Interesantno mi je sto je sve na srafove, zabica takoreci nigde, valjda je i zato Honda Honda. Skuter ovako spolja kad vidis kazes kao pff, nista specijalno. Ali kad pogledas ispod oklopa....oooozbiljna inzenjerija i mozgovi koji su to sve osmislili. Al ajde, ljudi idu na Mesec, zive na Svemirskoj stanici....valjda cu i ja ovo nekako uraditi. Sreca nemam puno obaveza na poslu pa mogu da se zezam. Svaka cast auto i moto majstorima, treba ovo znati odraditi. Promenio Avgust 6, 2021 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomamega 429 Napisano Avgust 6, 2021 Svrati ponekad, 433 postova Motocikl: Kymco Downtown 300i Prijavi odgovor kao problematičan 20 hours ago, Zigi011 said: Definitivno sam dlucio da izvadim svoj motor i da ubacim ovaj koji sam kupio. A svoj cu rasturati dok ne saznam sta je ovo mleveno. U nedelju pristupam vadjenju, zatim cu ih staviti jedan pored drugog i prepakivati polako uz pomoc servisnog uputstva, deo po deo pa cemo videti sta ce ispasti, mozda nekim ludim cudom proradi. Kako si mislio da rešiš tehnički pregled? Tj, broj novog motora se neće poklapati sa brojem u saobraćajnoj. Da li ćeš ići na PUS-ovanje, domaću radinost.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Avgust 6, 2021 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa nema potrebe, ako je njegov blok OK samo prepakuje i nema potrebe da razmislja, a ako novi agregat ima papire sto da ga budzi moze bez problema da ga uvede u saobracajnu, tako je skoro moj drugar zamenio agregat na kolima prilozi novu saobracajnu, majstor mu dao racun tj papir da mu je on to odradio, tehnici pregled i SUP. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...