Zigi011 216 Napisano Mart 17, 2021 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, vidi ladno. Sveti gral T400 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1253 Napisano Mart 17, 2021 Zainteresovan, 802 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha. Ti si naš idol... E sad, pošto si se dobrovoljno prijavio, na osnovu tvog uzorka napravi nam 2-3 komada opruga, ne pitamo šta košta... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
root012 191 Napisano Mart 17, 2021 Lucic, 226 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Honda SW-T 400, Aprilia Leonardo 150 Prijavi odgovor kao problematičan I ja da se javim za oprugu I ovaj moj nema. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano Mart 17, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, primetio sam da je u poslednje vreme nekoliko vas kupilo noviji model silver winga, kako i sam u poslednje vreme razmisljam da kupim isti, naleteo sam na jedan oglas na PA iz Bg-a, beli. Pa me zanima da li je neko od vas veci bio da gleda ovaj motor, i da li ima neke korisne informacije o njemu? Honda silverwing WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda silverwing, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 26915 km, Beograd. Cena 4.050 € - Motori - Polovni Automobili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2731 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1560 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Obrati paznju da li ima oprugu na poklopcu rezervoara! 2 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1253 Napisano Mart 17, 2021 Zainteresovan, 802 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Honda NC 750X Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha. To ti je deficitaran deo..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano Mart 17, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Predator016 je napisao: Hahaha. Ti si naš idol... E sad, pošto si se dobrovoljno prijavio, na osnovu tvog uzorka napravi nam 2-3 komada opruga, ne pitamo šta košta... @Zigi011 Samo polako momci. Moram prvo da skinem moju oprugu da bi znao tačne mere. Uradiće se nešto do sezone 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Mart 17, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledas Brko kao laik, ako je plastika na svom mestu, nije izguljen, mirno radi, u voznji ne vuce u stranu onda pravac Dare. Dobra je cena, verovatno je dobar, ali to znaci da ce se i sporo prodati...samo ne zuri Promenio Mart 17, 2021 član Milllan 83 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3066 Napisano Mart 17, 2021 Drug član, 1081 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan @Zigi011 Samo polako momci. Moram prvo da skinem moju oprugu da bi znao tačne mere. Uradiće se nešto do sezone Nemoj to da radiš!!!Navlače te mangupi da je skineš pa da onda i ti nemaš - bar na kratko :-)Послато са SM-A507FN помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano Mart 17, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, brka21 je napisao: Pozdrav svima, primetio sam da je u poslednje vreme nekoliko vas kupilo noviji model silver winga, kako i sam u poslednje vreme razmisljam da kupim isti, naleteo sam na jedan oglas na PA iz Bg-a, beli. Pa me zanima da li je neko od vas veci bio da gleda ovaj motor, i da li ima neke korisne informacije o njemu? Honda silverwing WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda silverwing, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 26915 km, Beograd. Cena 4.050 € - Motori - Polovni Automobili Ako sam ja prešao 800km da vidim motor koji nisam kupio , pa šta je otići od BG dp PA da vidiš Sedneš provozaš dobro pregledaš plastike i to je to . Ako imaš povedi nekog majstora ili nekog ko zna da dobro pogleda motor. Ovaj prodavc sve ima slike iz daleka. Gde su slike ručki , diskova, donje plastike itd itd . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano Mart 17, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, Bokes je napisao: Nemoj to da radiš!!! Navlače te mangupi da je skineš pa da onda i ti nemaš - bar na kratko :-) Послато са SM-A507FN помоћу Тапатока Hahahahaha ima i toga,mada ne mogu me zaebat, jer znam kako se skida i namešta. Pogledaj na Golfu 2 i sve će ti biti jasno. Paše 100% na Hondu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano Mart 18, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, naravno, ici cu da ga pogledam, cim se malo prolepsa vreme, da moze da se odradi test voznja. Nego reko mozda je neko vec bio, pa ima sveze pouzdane informacije. @rajmax63 mislio sam da si ti mozda pogledao i taj kad si vec prosao pored Beograda ka Leskovcu. Na oprugu cu da obratim posebno paznju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano Mart 18, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan @brka21 Malo mi jača cena za godište,čak i previše taman da izgleda salaonski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Mart 18, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, rajmax63 je napisao: @brka21 Malo mi jača cena za godište,čak i previše taman da izgleda salaonski. Jaka je cena definitivno, mora da bude sedi i vozi par godina za te pare. Tesko ce se prodati, razlog vise da ne zuri covek. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2731 Napisano Mart 18, 2021 Drug član, 1560 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vi je mnogo falite, i cena ode u nebesa. Pljujte je malo po forumima, fb grupama, i taman ce za god dana da padne cena i ja da je kupim Haha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano Mart 18, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, Milllan 83 je napisao: Jaka je cena definitivno, mora da bude sedi i vozi par godina za te pare. Tesko ce se prodati, razlog vise da ne zuri covek. Ja sam kupio pre 3 dana sedi vozi 2010. godište. Pogledaj slike na predhodnoj strani . Plaćena pristojno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Mart 18, 2021 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vec vidim ulaganje u vizir,matirao je. Ova bela sa oglasa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 129 Napisano Mart 18, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, Zigi011 je napisao: Ja vec vidim ulaganje u vizir,matirao je. Ova bela sa oglasa... Zar se vizir ne može ispolirati kao farovi. Ssve je to plastika . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Mart 18, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, rajmax63 je napisao: Ja sam kupio pre 3 dana sedi vozi 2010. godište. Pogledaj slike na predhodnoj strani . Plaćena pristojno. Video i cestitao ti na kupovini 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Mart 18, 2021 Svrati ponekad, 342 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, rajmax63 said: Zar se vizir ne može ispolirati kao farovi. Ssve je to plastika . Pisao sam na prethodnim stranama.... Upravo zbog toga sto je plastika, da je staklo bilo bi mnogo bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11745 Napisano Mart 19, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4388 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda CRF1000L Adventure Sports DCT Prijavi odgovor kao problematičan On 17.3.2021. at 17:59, brka21 je napisao: Pozdrav svima, primetio sam da je u poslednje vreme nekoliko vas kupilo noviji model silver winga, kako i sam u poslednje vreme razmisljam da kupim isti, naleteo sam na jedan oglas na PA iz Bg-a, beli. Pa me zanima da li je neko od vas veci bio da gleda ovaj motor, i da li ima neke korisne informacije o njemu? Honda silverwing WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda silverwing, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 26915 km, Beograd. Cena 4.050 € - Motori - Polovni Automobili Malo mu je ispao na levu stranu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano Mart 19, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Alexa90po cemu zakljucujes to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Mart 19, 2021 BJB Maxi scooter club, 1689 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidi levu stranu da je izguljena.... Prednji kraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1272 Napisano Mart 19, 2021 BJB Maxi scooter club, 1689 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Mart 20, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Top stanje, kao novo u naslovima oglasa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...