SingerNS 14 Napisano Mart 22 U prolazu, 3 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda SilverWing FJS400 Prijavi odgovor kao problematičan Nova makina 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 22 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Menjaj gume.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 544 Napisano Mart 22 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Prednja je izgleda fabricka . Bas je do kraja iskoristio neko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Mart 23 (promenjeno) Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan 17 hours ago, Alexa90 said: Menjaj gume.. Ma moze to jos malo da ide.. Vidjao sam ovakvo stanje na zadnjem tocku...ali na prednjem nikad... Ova prednja je sahranila bar 5 zadnjih guma.. Ili slika vara... Promenio Mart 23 član Loshmi82 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SingerNS 14 Napisano Mart 23 U prolazu, 3 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda SilverWing FJS400 Prijavi odgovor kao problematičan nije idealna, ali do servisa ce da se dokotrlja Morace makina kod nekog pedantnog i posvecenog majstora po malo ljubavi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11547 Napisano Mart 23 BJB Maxi Scooter Club, 4363 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nekog? Misliš kod @Satelisa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SingerNS 14 Napisano Mart 23 U prolazu, 3 postova Lokacija: Futog Motocikl: Honda SilverWing FJS400 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano April 4 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari mala pomoć, zna li neko koja je oznaka semering i Oring gumice za SW400 sa leve strane radilice do varijatora i naravno gde se može naći? Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miroslav91 544 Napisano April 4 Zainteresovan, 389 postova Lokacija: Aleksandrovac Motocikl: Honda Hornet 600 / Honda Silver Wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Iscitao sam svojevremeno celu temu pa sam skrinsotovao ako nekad nesto zatreba. U Delti bi trebalo da mozes da nadjes taj set. Ako se nesto promenilo u medjuvremenu, napisace neko verovatno 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano April 4 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je sto od pomoci moji postovi budu i jesu 2 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano April 4 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast!!!! Hvala 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pelee 12 Napisano April 25 (promenjeno) U prolazu, 44 postova Motocikl: BMW K1200R Prijavi odgovor kao problematičan Ako nekom treba nov kaiš za silver wing 400 samo namontiran na skuter greskom porucen 7500 din Promenio April 25 član Pelee . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DANKOVIC 1 Napisano Maj 14 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam u planu da kupim Hondu Silver Wing 400. Imam samo A2 katerogoriju tako da sam limitiran sto se tice snage (bar za sada), a nekako mi vise lezi skuter. Uzeo bih ovaj skuter najvise zbog relacije posla koji krecem da radim a to je Zagreb-Leskovac. Da li je po vama to pouzdan motor za tu relaciju 2 puta mesecno da se prelazi? Inace je 2012 godiste motor od coveka koga dosta dugo znam i motor je u veoma dobrom stanju sa malom km. U napred hvala na savete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasadoncic02 55 Napisano Maj 14 Svrati ponekad, 105 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pouzdan je svaki motor ako je u dobrom stanju.Po meni je vrh što se tiče modela kao i burgman 400 koji vozim.Послато са SM-A715F помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DANKOVIC 1 Napisano Maj 14 U prolazu, 13 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala punoo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4699 Napisano Maj 14 BJB Maxi Scooter Club, 5997 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Spojio sam temu sa postojećeom. Nema potrebe svako malo otvarati nove teme. Mnogi odgovori se kriju u postojećim temama a ako trebaju novi odgovori i saveti to takodje treba da ide sve u postojećoj temi i onda je sve lepo na jednom mestu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tomek_Nexus 92 Napisano Maj 14 (promenjeno) U prolazu, 46 postova Lokacija: Velika Gorica Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, DANKOVIC je napisao: Pozdrav svima, imam u planu da kupim Hondu Silver Wing 400. Imam samo A2 katerogoriju tako da sam limitiran sto se tice snage (bar za sada), a nekako mi vise lezi skuter. Uzeo bih ovaj skuter najvise zbog relacije posla koji krecem da radim a to je Zagreb-Leskovac. Da li je po vama to pouzdan motor za tu relaciju 2 puta mesecno da se prelazi? Inace je 2012 godiste motor od coveka koga dosta dugo znam i motor je u veoma dobrom stanju sa malom km. U napred hvala na savete SW je stvoren za takvu voznju i duze relacije. Tempo 120-130 mu je taman. Sve preko bi mozda, dugorocno, bilo previse. Ali gotovo 700km nije mala stvar za odvozit i na nekom ozbiljnom toureru, a kamoli na skuteru pogotovo ako cesto ne radis duze ture. Da se ne bi desilo da nakon 300-400km odlucis skuter bacit uz cestu i zapalit, pa dalje nastavit pjesice. X puta mi se to znalo desit i sa skuterom i sa motorom, pogotovo na pocetku sezone, kad bi si uzeo preveliki komad za odvozit u jednom danu. Promenio Maj 14 član Tomek_Nexus 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mobtel 0 Napisano Maj 21 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koga vi kontaktirate u Delti za porucivvanje delova posto se na fixni niko ne javlja danima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21635 Napisano Maj 21 Integrisan, 9435 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve preko maila zavrsavam, direktno Milana (nabavka moto delova) kontaktiram, odgovara isti dan ili sutra, posaljes samo spisak (ser. br.) delova koje zelis. milan.popovic@deltaautomoto.rs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mobtel 0 Napisano Maj 23 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imas mob broj od Milana?Ne javlja se na mail... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pvp 33 Napisano Maj 23 U prolazu, 77 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda silver wing 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ih kontaktira na 0112010900 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
keš 457 Napisano Maj 27 Svrati ponekad, 300 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW 400 Prijavi odgovor kao problematičan Moram da iznesem moja zapazanja u vezi Givi vetrobrana. Sa orginalom nisam bio ni blizu zadovoljan, ubija vetar u glavu, nije problem udar vetra vec strahovita buka, orginal vetrobran prosto skuplja i usmerava udar pravo u visini usiju, sagnem se malo i tisina, cak i kada se malo uzdignem puno je bolje. Na preporuku s foruma kupujem Givi orginal namenski za moj motor, problem resen, prosto milina voziti. Sta sam zapazio meni novo i nekako neverovatno, bar meni sa manjim iskustvom. Kada je skroz izvucen sve je ok, tako sam do sada i vozio, pokusao sam malo da ga spustim, ono tipa da malo smanjim otpor pri voznji, jer svakako je bolje bez "jedra" napred, ali onda mi svira oko usiju i vracam se na prijasnji problem buke. Jedino vozim sa spustenim u gradu kada vozim na kratko i sporo jer tu ni nema problema, problem je uvek samo pri vecim brzinama. U subotu krenem za Indjiju, zaboravim da podignem vetrobran, ostao skroz spusaten, ne stajem da ga podignem, brzina 80 km ne duva u glavu, izlazim na autoput, brzina 100 pa 130, brze nisam, postujem ogranicenja, nigde one buke i sviranja oko usiju, pomislim sta je ovo bog te mazo. Stanem podignem vetrobran na max, isto dobro, nema buke, stajem spustim samo 20 posto, ubi me buka i sviranje oko usiju, spustim ponovo max dole i kao sto sam ocekicao ne svira oko usiju, deluje sve kao da je max podignut. Sada mi krivo kako to nisam ranije probao, ali eto mozda ce nekome koristiti ovo moje iskustvo sa Givi dvodelnim stelujucim vetrobranom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Jun 14 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Poznaje li neko ovog motora? Je li gledao neko? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15791 Napisano Jun 14 Integrisan, 9286 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi poznat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1883 Napisano Jun 14 Skuteras, 3691 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Srce mi govori uzmi T max, jednom se zivi. A razum govori uzmi Silvera nisi ti toliko bogat za T max. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...