N.F.S. 22135 Napisano Januar 22, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje Honde u toj boji... Samo da briskas 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Januar 23, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao rele iz Kine, isti je kao ovaj na slici. Jbg ja sam laik za ovo, pa mi je malo nejasna ova ilustracija.. žice idu bas onako kako je prikazano? Malo mi nelogično, ispada kao da ista zica ulazi i izlazi iz konektora.Na onoj slici NSF pre termo buzira ne vidi se lepo.kako ide ožičenje..Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 23, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Idu bas onako kako sam oznacio... Koristimo dovod sijalice i za napajanje stampe i za sijalicu kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3485 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. ja sam izgleda neki post preskocio! Ako povezem ovako kao sto si oznacio znaci da bi trebalo da radi na H4? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 23, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kod tebe kontra! Crvenu pustas na sijalicu direktno a ovu plavu (minus) prekidas! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Januar 23, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Povezacu ja ovo po uputstvu, pa postavljam ovde na proveru. Ne bih voleo da spržim nešto... Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije islo uputstvo uz ovaj rele? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 23, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nacrtao, povezao i stavio snimak... Sumnjam da ce uputi biti detaljniji Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Januar 23, 2022 (promenjeno) Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam porucio od Alije A ovo moze samo za jedan far? Ne mogu 2 da povezem njime? Da li bi to znacilo da mi za dva fara-sijalice h4, potrebno 2 ova uredjaja? Edit: Upravo porucio jos jedan... Promenio Januar 23, 2022 član MaxiS Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 23, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kod mene na H7 radi, nisam se sa drugim tipom zezao.Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Januar 23, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo uputstvo, ćinezi su to.... NFS je lepo obradio problematiku, snaci cu se iako sam totalni laik..Samo jos jedno pitanje, da li ide licnasti kabl ili puni presek, ako je bitno uopšte Inače, narucio sam dva komada, pa jedan mogu ustupiti kome treba...Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 23, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Licna, istog preseka kao osnovna instalacija.Nego, ovi sa H4, imaju potencijalni problem, tj da ostanu prilikom blicanja i prilikom vracanja sa dugog svetla u mraku, dok ovo ne odbroji svoje!Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 23, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Od vozila do vozila, zavisi na koji nacin prebacuje i preklapa svetla. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2647 Napisano Januar 23, 2022 Drug član, 1518 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovo sam mislio. Da li mi treba dva ova sklopa, ili jedan? Svakako, porucio sam dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 24, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, Predator016 je napisao: snaci cu se iako sam totalni laik.. Ako ti se isplati, ti mi posalji dzekove i plocicu, ja cu ti povezati, nastelovati i poslati nazad. Ali uz sliku je bas jednostavno, pa i laiku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Januar 24, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvi, uspeću ja to........ kad sam uspeo kuću da sagradim, povezacu jedan običan rele... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 25, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jeeeeedva cekam lepo vreme, neki me neizdrz uhvatio, samo tako! U glavi mi razgovaraju neki glasic i razum, " Sedi vozi, j@bes sneg, i klizanje je avantura" ...Rece glasic -Gledaj netflix i miruj! Lakse bi preboleo slomljenu nogu od udarenog auspuha! Odgovori mu razum. "Auuuu, kakav sonja?!? Nekada si jedva cekao led, haaaajjjdeeee, samo krug, drzi noge na zemlji, pa kupio si ga da uzitak sebi pruzis, za sta ga cuvas? " ... argumentovano ce glasic. ...pauza, razmislja razum Ima istine Bog te tvoj! Nego, na stranu potencijalne telesne povrede, razmisljas li o kondenzaciji unutar agregata? "Majonez" u crevu ibera? A? "Znao sam da si pickic....." More mars oboje! Ne mogu vise da vas slusam... (Zalupim vrata i odem da tucem dzak ) 3 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5484 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 2496 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, N.F.S. said: Jeeeeedva cekam lepo vreme, neki me neizdrz uhvatio, samo tako! U glavi mi razgovaraju neki glasic i razum, " Sedi vozi, j@bes sneg, i klizanje je avantura" ...Rece glasic -Gledaj netflix i miruj! Lakse bi preboleo slomljenu nogu od udarenog auspuha! Odgovori mu razum. "Auuuu, kakav sonja?!? Nekada si jedva cekao led, haaaajjjdeeee, samo krug, drzi noge na zemlji, pa kupio si ga da uzitak sebi pruzis, za sta ga cuvas? " ... argumentovano ce glasic. ...pauza, razmislja razum Ima istine Bog te tvoj! Nego, na stranu potencijalne telesne povrede, razmisljas li o kondenzaciji unutar agregata? "Majonez" u crevu ibera? A? "Znao sam da si pickic....." More mars oboje! Ne mogu vise da vas slusam... (Zalupim vrata i odem da tucem dzak ) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10068 Napisano Januar 25, 2022 Drug član, 1496 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: " Sedi vozi, j@bes sneg, i klizanje je avantura" ...Rece glasic Čudi me da, za ove zimske uslove, nisi izmislio neke fleksibilne skijice sa strane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 25, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, evo imam sliku u glavi! Mogu ti reci, ne izgleda lose Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano Januar 26, 2022 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam očekivao neku gusenicu umesto zadnjeg točka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Januar 26, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Povezah danas rele za svetla, testirao, radi super, ja zadovoljan. Podesiću kašnjenje na max, nekih 20sec otprilike. E sad, nisam uspeo da nađem dovoljno širok termobuzir, da li če smetati da ga ceo oblepim izolir trakom? Zbog eventualnog zagrevanja ili hlađenja ili tako nešto? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22135 Napisano Januar 26, 2022 Integrisan, 9538 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Taj se model do 10sec steluje, uslikacu ti kada kuci stignem onaj sa vecim opsegom.Kucam posle... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4899 Napisano Januar 26, 2022 Drug član, 3709 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, Predator016 je napisao: Podesiću kašnjenje na max, nekih 20sec otprilike Moj skuter to ima fabrički, otprilike 2-3 sekunde je kašnjenje, ako je za neki primer. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Januar 26, 2022 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Toliko je otprilike i po defaultu sa ovim relejem, s tim što može da se podešava kašnjenje. Mislio sam da je max 20sec, ali i 10 sec mi je ok, dovoljno da tabla i pumpa odrade i da Hondica kresne. Ona, hvala Bogu, pali na čvrgu, tako da tu nema problema. Nisam proveravao kako i gde mogu da pričvrstim relej, a da ne smeta i ne kvasi se. Mnogo hladno, u Leskovcu je debeo minus vec 2 -3 dana po ceo dan, to ćemo kad malo otopli.. Danas se smrzo samo dok sam testirao da li radi rele.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...