Satelis 15643 Napisano Maj 21, 2021 Integrisan, 9278 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uhh ne mogu se setiti, jos preko zime je nabavljen, cutao do starta sezone.... ili Vlada da javi ili Motocross da se pita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kadezi 1222 Napisano Maj 21, 2021 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Zemun, Serbia, Yugoslavia Motocikl: LoreNCo - Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ebc diskaći, prednji 110, zadnji 90€.Sent from my Mi 9T using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
k1z4 23 Napisano Maj 21, 2021 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan društvo, hteo bih da odem da ispuškiram silvera... zaslužio je, posle svih ovih kišovitih dana... jel ima nekih skrivenih delova na koje treba da obratim posebno pažnju da ih slučajno ne zapljusnem?Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 21, 2021 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Au Nije valjda da ga do sad nisi prao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11545 Napisano Maj 21, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ručno pranje je majka.. Različiti mopedi, ali uvek ista perionica 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Maj 21, 2021 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ja moj derem puskom svake nedelje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 21, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan društvo, hteo bih da odem da ispuškiram silvera... zaslužio je, posle svih ovih kišovitih dana... jel ima nekih skrivenih delova na koje treba da obratim posebno pažnju da ih slučajno ne zapljusnem?Sent from my ONEPLUS A3003 using TapatalkIma neko pravilo da sve ispod kontakt brave moze da se puškira. Ja nisam pristalica puškiranja motora. Nekako mi je bolje kuci crevom ispskati, i sa običnim pištoljem ima dovoljno pritiska da opere blato i prljavštinu ispod.Plastike lagano isprskam pa krpom lepo obrisem i osušim. Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 21, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra planiram da ugradim punjac za telefon na levoj strani kormana, gde mi je i nosač za tel. Treba da provucem kabli od akumulatora, pa do kormana. Zna li neko koje sve platike moram skinuti i kako se skidaju? Da li je neko radio to do sada, trebam li na nesto da obratim pažnju? Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Maj 21, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Predator016 je napisao: Sutra planiram da ugradim punjac za telefon na levoj strani kormana, gde mi je i nosač za tel. Treba da provucem kabli od akumulatora, pa do kormana. Zna li neko koje sve platike moram skinuti i kako se skidaju? Da li je neko radio to do sada, trebam li na nesto da obratim pažnju? Sent from my SM-A515F using Tapatalk Ovo i mene interesuje . Dajte info ko je radio . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano Maj 22, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam nasao na YouTube niti bilo gde drugde neki tutorijal ili uputstvo za skidanje. Ima za stare modele, ali za Sw t400 nema. Bojim se da ne zeznem neku plastiku ili žabicu neznajuci da postoji...Sent from my SM-A515F using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rajmax63 127 Napisano Maj 24, 2021 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Bačka Palanka Motocikl: Honda SW400T, ,Honda VFR1200X Crosstourer Prijavi odgovor kao problematičan Narode, ima li neko vizir na motoru ,ali onaj povišeni i prošireni. Ineresuju me dimenzije po visini . Pogledajte na slici šta me interesuje i ako neko ima da mi izmeri i napiše koliko je to cm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Maj 31, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo. Pazario i ja jedan sw400. Pročitao sam dosta o njemu ovde, u stvari sve. Nego nisam video nigde, gde kupujete nove delove. Filtere, pločice, ulja, potrošne delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11545 Napisano Jun 1, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Mi uglavnom nigde, zovnemo @Satelis-a i on to sve sredi i zameni. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Jun 3, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan On 1.6.2021. at 22:08, Alexa90 je napisao: Mi uglavnom nigde, zovnemo @Satelis-a i on to sve sredi i zameni. Vidim da čovek sve radi odlično, pedantno, svaka čast. Ali ja volim da svoje prevozno sredstvo sam popravljam. Sam pokvarim i tako.. Naravno ako zapne negde da ću tražiti pomoć. Prvi put se susrećem sa ovakvim motorom, tj skuter om. Slučajno sam kupio SW 400. (A tražio sam neki enduro, zbog svoje visine.) I nisam se pokaja iti malo iako je u onako ne baš sjajnom stanju estetski. Mašina ok suva pali radi, lepo ide. Gume nove, kočnice loše, i još svašta. Pa da krenem u sređivanje.... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11545 Napisano Jun 4, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 4362 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan MotoLand, MotoCross Kraljevo, tu možeš naći potrošnu robu uglavnom.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Jun 4, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan 0k. Hvala ti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 4, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam provozao SW 400, extra stanje. Tezak motor za grada. Drug uzeo sebi a meni prodao Bev 250 ei,2006 god,sa 43000 km. Da li je to velika kilometraza za Bev? Imace Bev poteze bolje nego Honda. Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pop83 11 Napisano Jun 4, 2021 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: suzuki-tsv Prijavi odgovor kao problematičan Drugari dali je ovo ok ulje. Prethodni vlasnik mi je rekao da ga je sipao 5 god, i da ne troši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano Jun 4, 2021 Svrati ponekad, 339 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan 250 poteze bolje jer je lagan, SW 400 je krmaca od 250 kg. A inace su dva potpuno neuporediva motora, dupe i oko sto bi se reklo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @alagor2000@gmail.com Nije velika, taman. Moj 2007.g sada ima 53 hkm, mašina i dalje lepo radi. @pop83 Ako ga je već dugo koristio, da ne valja, za 5 god bi sigurno nešto pokazao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 4, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan 250 poteze bolje jer je lagan, SW 400 je krmaca od 250 kg. A inace su dva potpuno neuporediva motora, dupe i oko sto bi se reklo.Ma jasno, on hoce da putuje,meni treba za grad.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 4, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Kod njega je 6 godina. Odrzavan poprilicno.Stavio je 18 gr rolnice, ide kao lud. Danas sam gledao i x8, ni blizi Bevu.Znaci x8 je kanta za Bev.Mozda vratim fabricke rolnice. Ne treba mi deranje a i ne idem u brdo.Jedino sto ne valja je to sto nema mjesta za kacigu,mora kofer.P.S. ima li gdje da se kupi cep rezervoara sa kljucem? Nesto se poremetilo i ne moze da se zalljuca onaj poklopac pa je cep na izvolite.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9536 Napisano Jun 4, 2021 Ne silazi, 2259 postova Lokacija: Beograd. Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako je na Bevu, ako imaš poklopac ili ti je ispao lim/feder što ga otvara, ili je pukao držač što zabravljuje poklopac. Bolje to reši, nego da juriš čep sa ključem. Ipak je fabrika (meni) lepša... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alagor2000@gmail.com 26 Napisano Jun 4, 2021 Svrati ponekad, 333 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: MZ 250 TS i ETZ,Kawa kz550,GPX 750,Yamaha 1000 exup. Prijavi odgovor kao problematičan @Blaza Treba mi za Bev. Ne za Hondu.Ne znam kako da rjesim osim da kupim cep sa kljucem ako ima uopste takvo nesto.Sent from my M2101K7AG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Jun 5, 2021 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da nema šanse da nadješ čep te veličine kao što je na Bevu sa ključem. Poklopac treba da se otvara ručicom ispod prednjeg poklopca pomoću sajle, tu bi trebalo da nadješ kvar i rešiš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...