Nile. 1467 Napisano Maj 4, 2014 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, bacio sam oko na ovaj GS, u Beogradu se nalazi ali sam daleko i ne bih da dolazim bezveze ako se vec na snimku moze videti da motor ne radi bas kako valja, pa bih voleo da cujem vase misljenje. Evo snimka. A ukoliko je neko od kolega bas u Borci u Beogradu ili zna ovaj motor, mogao bi i da ga pogleda 1996god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan motor ne radi bas kako valja shta tachno ne radi kako valja? meni zvuchi dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 4, 2014 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nismo se razumeli, nisam mislio da nije u redu, vec da moze da se cuje ako nesto nije u redu i da li moze, jer dosta drugacije radi od ovih drugih koje sam slusao po yt Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pa ovaj ako dobro vidim i chujem ima fabrichki auspuh pa mu to dosta utishava zvuk, ne znam shta si slushao po youtubeu al tamo su uglavnom otvoreni topovi. chuju se malo ventili i lanac bregastih, al to nije nishta strashno. ok zvuchi, ima lep ler, dodushe verovatno je zagrejan pre snimka. u sushtini ok motorche. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan Meni se ne svidja, mnogo zvekece... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Maj 4, 2014 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan klasicno zveketanje za vazdusno hladjenu masinu, nista strasno, eventualno mozda treba pretresti razvodni lanac ili u boljem slucaju samo spaner, toje to Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 4, 2014 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Generalno jel vredi uzimati ili ne? Vidi se i dosta korozije na diskovima npr.. ja ocekujem da mogu da sednem na taj motor i da ga dovezem do nisa bez da mi stane na pola puta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Borča jel? Gledali smo jednog GSa tamo prije koju godinu, u toj boji, na slikama izgledao dobro, uživo ne baš, vozi ga neki krupniji lik, nije odavno registrovan i nema pojma ko mu je prošli vlasnik, al ima saobraćajnu. Imao je preširoku zadnju gumu i par čvoruga tu i tamo, mašina je zveckala u normalnim granicama, ali se povremeno čulo neko izraženo zvečanje iz mašine koje se nikome nije moglo učiniti kao nešto normalno. Na ovome sa klipa mi se pričinjavaju dva problema, prvo rupa na desnoj dekli kroz koju se vidi paljenje, drugo desna izduvna grana mi djeluje kao da je malo ulubljena, kao recimo od točka koji je pri sudaru opalio u nju. A i ler mu je malo nizak al to se da podesiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 4, 2014 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Jeste Borca, 1996godina GS, vlasnika nisam video, ali motor nema jos uvek novu tablicu,da ima staru saobracajnu, moguce da je to bas taj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Maj 4, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan rupa na pickupu nije problem, to fabrika zatvarala metalnim plochicama "SUZUKI" a ta korozija na diskovima che nestati prvi put kad zakochish, potpuno normalna stvar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 4, 2014 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan A generalno jel opasno to sto se cuje lanac bregaste i to sve? Meni je kazem opet bio plan da odem po njega i dovezem za Nis, ne bih da mi stane posle 100km. Uzeti ovaj motor u obzir ili ne? Jel moze neko od vas da ga obidje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan To je taj 100%. Ja nisam bio baš nešto "ZA" kupovinu tog motora, drugaru jes bila žurba al je predlog bio da još malo pogleda i isplatilo mu se, našao je mnogo boljeg GSa, koji ga je izašao koliko bi ga koštao i ovaj sa dovođenjem u pristojno stanje. Mislim da je cjena tada bila oko 1000€ za ovaj. Ako se cjena nije značajno promjenila ja bi ga izbjegao, da je valjao prodao bi se do sad Jeste opasno što se čuje lanac a još je opasnije što izgleda da je prednji kraj bio smotan ko pereca, a kako je to sanirano ne možeš znati dok se ne uvališ u sređivanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 4, 2014 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetu, ne zuri mi se nigde, bitno je da sam spremio pare! Ali ovi po oglasima koji su u stvarno dobrom stanju, ne daju ih ispod 1000e + reg, neki i 1100e, sto je po meni malo vise za motor star 20 i kusur leta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djomla_ 121 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 352 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: U potrazi.... Prijavi odgovor kao problematičan Pa jeste malo skuplje ali i taj od 800 - 900e ce te izaci preko 1000 zavisi sta ima od ulaganja,tako sam trebao i ja da ne pipam nista i da ga dam 800. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije Gile Extremboy prodavao nekog GS-a u dobrom stanju, sta je sa tim motorom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/98499-gs500e-a2-kategorija/ Jedva ga iskopah preko telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Taj gs sam vozio proslo leto par puta po kraju ima ga moj poznanik ja sam hteo da ga kupim al sam odustao jer ima mnogo ulaganja. Ja sam se slikao na njemu i to je slika na mom profilu. Treba da se kupe 1.Obe nove gume 2 zadnji disk ,koceno bez mesa na plocicama. 3 zadnje plocice 4 nov akumulator 5 cuje se lanac bregaste 6 ulubljenje na levoj strani tanka ,korodiralo, 7 ulje nikad nije menjano od kako je kod njega oko 3 ,4 godine 8 svecice 9 filter vazduha 10 ulozak filtera ulja ,farbao auspuh pa izmazao i zadnju viljusku nemoze da se skine razredjivacem 11 poceo da slini od ulja desni stap na vili ,migavci rasparni ,rade , sediste podizano nekim podmetacima izduvna grana ulubljena na desnoj strani treba ofarbati nosac akumulatora skroz korodirao od kiseline , uraditi reglazu karburatora i njihovo ciscenje.To je oko 600 eura ulaganja i prevod od predjasnjeg vlasnika posto ima stare table i registracija i farbanje tanka , solidno vuce prednji disk i plocice ok lanac i lancanici treba da se operu i podmazu .Generalno steta sto je motor zapusten i nije u njega nista ulozeno jel vlasnik nema kategoriju a nije ga ni puno vozio .Ovo je moje vidjenje ja sam picajzla za tehniku ali to je otprilike to iako vlasnik ima drugo misljenje njemu je stanje solidno zadnja guma ok sedi i vozi pa kad stane kuku i lele inace ulje je bilo na minimumu........... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih na tom GS-u malo preštelao i očistio karburatore ... sve ostalo se sasvim OK čuje .. a ovo što ddimic piše... pa to su manje više ulaganja koja moraš imati na svakoj polovnoj kanti koju kupiš ... sve nabrojano (osim uradenog rezervara) je potrošna roba .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ddimic 194 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan ja bih na tom GS-u malo preštelao i očistio karburatore ... sve ostalo se sasvim OK čuje .. a ovo što ddimic piše... pa to su manje više ulaganja koja moraš imati na svakoj polovnoj kanti koju kupiš ... sve nabrojano (osim uradenog rezervara) je potrošna roba .. Izgleda da nisi razumeo u Srbiji je to 600 eura mozda i vise ako motor kupis za 900 i kusur i dodas jos 600 i kusur mogao si uzeti neki drugi motor bez ulaganja i da ti jos ostane dosta para jer da ovaj decko iz Vladicinog Hana ima para ne bi kupovao polovan nego nov motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan da li te zanima ovako nesto? malo je musav, uhvatila me kisa, a i slike su stare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nile. 1467 Napisano Maj 4, 2014 V-Twin torque, 877 postova Lokacija: Niš/Vladičin Han Motocikl: BMW S1000R Prijavi odgovor kao problematičan Nemam ja te pare druze, svaka cast za masinu! p.s. hvala svima na odgovorima i savetima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmb985 70 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Yamaha TDM 850 4tx Prijavi odgovor kao problematičan da li te zanima ovako nesto? malo je musav, uhvatila me kisa, a i slike su stare Bas lepo motorce al gde mu stavi prednju slik gumu to mi nije jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cikamiroslav 149 Napisano Maj 4, 2014 Svrati ponekad, 192 postova Lokacija: Paraćin Motocikl: Hyosung GV 650 EFI 2010 Prijavi odgovor kao problematičan To što zveči i štekće je ova Lada iza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3893 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 2288 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da nisi razumeo u Srbiji je to 600 eura mozda i vise ako motor kupis za 900 i kusur i dodas jos 600 i kusur mogao si uzeti neki drugi motor bez ulaganja i da ti jos ostane dosta para jer da ovaj decko iz Vladicinog Hana ima para ne bi kupovao polovan nego nov motor Nije to ni u HR drugačije ... ... i kod nas dijelovi i majstor koštaju, nije džabe ... ali onaj tko je na motoru stavio nove kočnice, gume, lanac, lančanike... ulje, filter, svjećice i ostalo neće taj isti motor prodati za 900, već će i on dići cijenu i btw ... kad bih kod nas u HR takav motor mogao naći za 900€, plakao bih od sreće... pa sve i da moram sve to mijenjati što je nabrojano ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan @bmb dobro hvata leti, za grad mi je nekako bolja od obicne koju sam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...