machinori 288 Napisano Jun 10, 2014 Starfleet officer, 249 postova Lokacija: Canada Motocikl: n/a Prijavi odgovor kao problematičan Skidam kapu veliki putnice! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano Jun 10, 2014 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2594 Napisano Jun 10, 2014 Drug član, 1617 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Biće ovo najbolji putopis ove godine,a i šire.Svaka čast,objasnio si neke stvari! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan transalp 220 Napisano Jun 10, 2014 Mica mala, 103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: HONDA VFR Mica Mala Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jun 10, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Svakako je jedan Mihailo otisao na put a drugi se vratio..to ces vec ti bolje napisati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Jun 11, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao da je Doc Holliday usao Savanu. Welkam bek gringo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 11, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Velko M Desi bre Arvace Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4782 Napisano Jun 11, 2014 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam na uspesno zavrsenom putovanju, dobrodosao nazad! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
The Krle 29 Napisano Jun 11, 2014 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa Twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast legendo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
carlos 111 Napisano Jun 14, 2014 Svrati ponekad, 269 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia Shiver Prijavi odgovor kao problematičan Odlično, svaka čast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NaMi 175 Napisano Jun 15, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Celje, SLO Motocikl: Benko F650GS TWIN Prijavi odgovor kao problematičan Prečitao u dahu! I mogu napisat samo "That`s the spirit" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demos034 0 Napisano Jun 15, 2014 U prolazu, 30 postova Lokacija: Bg, KG Motocikl: ex500 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast! :care::care::care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jun 16, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Presao toliki put a upao u Savu? mslm,nestao covek.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FckThWrld 47 Napisano Jun 29, 2014 Svrati ponekad, 111 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kad nožemo očekivati malo više detalja o ovoj avanturi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Jun 30, 2014 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Ovakva najava obećava blokbaster. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 8, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan Udario si nam svima domaci. Tesko ce se neko pribliziti. Sta sada mi da kacimo kao neke "putopise" za malu decu Svaka ti cast. Moze pitanje. Sta znas od jezika? Bas me zanima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jul 8, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sada videh sve ovo i opasno se odusevih. Druze, svaka ti cast za sve ovo. Koliko ti je love trebalo od pocetka do kraja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kobejn 24 Napisano Jul 8, 2014 U prolazu, 83 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki GSF600 s Prijavi odgovor kao problematičan Prelep putopis i za svaku pohvalu...mene sad prosto sramota da kacim neki putopis kad vidim kako si ti svoj napisao i opisao,a da ne spominjem o destinaciji i slikama... :care: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Cao drugari! Evo ja da se javim, bar na kratko, da ne pomisli neko slucajno da sam upao u Savu i nestao... Prvo, izvinjavam se svima koje interesuje ova tema, sto ne stizem da odgovaram na pitanja, a jos manje da pisem putopis. Prosto, previse je stvari koje me drze podalje od racunara od kako sam se vratio... Puno je ljudi sa kojima zelim da se vidim, interesovanja (opravdano) zapostavljenih u prethodnom periodu, kao i desavanja koja se ne daju propustiti, a sve to uz posao bez koga se ne moze – i eto objasnjenja mog “nestanka” S vremena na vreme “bacim pogled” na Forum, ali vremena za vise u ovom trenutku nemam. Ostajem pri tome da cu napisati putopis. Bez zelje da to bude “blokbaster”, “najbolji putopis ove godine” ili pak knjiga, jer za tako nesto nemam ni ambiciju ni kvalitet, ali sa zeljom da na jedan pristojan nacin pokusam da docaram ovo za mene nezaboravno putovanje. Za to ce mi biti potrebno malo vremena, pa vas u tom smislu molim za razumevanje i strpljenje koje cu se potruditi da opravdam. I evo, na brzinu da odgovorim na ovih par pitanja, pa da vidimo hoce li i Holandjani proci kao Brazilci sinoc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kad nožemo očekivati malo više detalja o ovoj avanturi ? Iz gore navedenog, ocigledno ne znam tacan odgovor na ovo pitanje, ali zaista cu dati sve od sebe da to bude sto pre. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Moze pitanje. Sta znas od jezika? Bas me zanima. Od jezika? Pa sad... Ajde da kazemo da mi je engleski tecan. Ruski sam ucio 10 godina kroz osnovnu i srednju skolu i s obzirom na tu cinjenicu rekao bih da je moje znanje istog katastrofalno! Ipak, mogu da se sporazumevam na ruskom i slicnim (slovenskim) jezicima. Italijanski sam takodje ucio u jednom periodu, ali usled nedostatka prakse i on moze uci u kategoriju “katastrofalno poznavanje”. S druge strane, rukama i nogama pricam perfektno, imam pozitivan pristup dijalogu i do sad nisam imao problem ni u jednom delu sveta. Kako rece jedan moj grcki prijatelj: “My friend, language doesn’t matter, it’s important to be positive!”. Drzim se toga. Da, zaboravih... Pred put u Iran sam malo ucio Farsi (persijski). Tek dovoljno za osnovnu konverzaciju i da uspesno predjem na "ruke i noge", ali i vise nego dovoljno da me lokalci gledaju sasvim drugim ocima. Neverovatno je koliko takva “sitnica” nekad pomaze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arvak 393 Napisano Jul 9, 2014 Svrati ponekad, 107 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TA 600 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ti je love trebalo od pocetka do kraja? Znam da ovo mnoge zanima, a zanimalo je i mene kada su drugi isli (mada iz nekog razloga ljudi ne vole o tome da pricaju )... Nemam sad vremena pa cu se potruditi ovih dana da napisem detaljan troskovnik. Nije nikakav problem i da odmah napisem cifru, ali bih ipak hteo detaljno da razlozim, pa da svi koji planiraju ili mastaju o slicnom putovanju znaju tacno sta ih ceka. Evo ovo cu svakako napisati prvom prilikom. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mr.ZOKI 46 Napisano Jul 13, 2014 U prolazu, 99 postova Lokacija: ...BG & UK Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Pravi pustolov ! Kao nekad Marco Polo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 64 Napisano Jul 24, 2014 U prolazu, 78 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Tek sad vid'o... Auuuuu! Svaka čast! Kad god da nađeš vremena... Vredi čekati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...