RankoBg87 2987 Napisano Februar 17, 2024 Drug član, 1752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ceo dan je bilo na jacem kod mene, smanjio sam kad smo krenuli, ipak su jake po mraku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doctore 300 Napisano Februar 17, 2024 Svrati ponekad, 312 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa twin CRF 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Mene svaki put terali da skidam al posto su uzete.sa instalacijom dva dzeka i dva imbusa,3min i ende. U sustini sam ih stelovao da sijaju ispod fara tako da i kada je full opterecen motor ne dizu na zadnje staklo dok je put ravan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14635 Napisano Februar 17, 2024 moto merkat °°, 4905 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, mick je napisao: Poslednja registracija...nisu tražili da se skinu dodatna svetla,samo kofer. po slovu zakona je obrnuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3235 Napisano Februar 17, 2024 Drug član, 2328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, bdada je napisao: po slovu zakona je obrnuto. Ranije su tražili da se skidaju, drugari su morali da skidaju. Kod istog registrujemo pa znam...Pre tri sezone sam morao da skidam i ploču i držač za kofer a sad samo kofer a sve ostalo je prošlo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10049 Napisano Februar 18, 2024 Ne silazi, 2322 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Provereno, ne smeta ! A viđen si u retrovizoru sasvim dobro. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baniša 230 Napisano Februar 22, 2024 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Srbobran Motocikl: BMW R1200GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan On 2024-2-17 at 16:21, Mugos said: pitanje, da li skidate ta svetla na tehničkom ili prolazite? Nisam skidao ni maglenke ni centralni kofer. Još me je pitao da li mi je motor slikan u AMSS posle uvoza sa bočnim koferima ili bez. Jer sam došao na tehnički bez bočnih kofera, samo sa centralnim. Nisam skidao ni torbe sa crash bara dok su drugaru u BP tražili da skine ali to je jako retko da nekome prave problem oko toga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dane Deda 2681 Napisano Februar 22, 2024 Drug član, 1225 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R1100R Prijavi odgovor kao problematičan U NS-u (bar tu gde ja idem na TP i to godinama)nista ne skidam osim maglejki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 677 Napisano Mart 2, 2024 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 14. 10. 2023. at 14:58, lalajko je napisao: Bilo je malo posla, ali nije bilo strasno sem sto sam radio pod vrelim oktobarskim suncem. Lemljenje nije bas moj teren, ali sam se i sa tim snasao. Trivia: nisam znao da je polariter bitan za LED sijalice Levu sam potrefio, desnu ne, pa sam morao da otvaram spoj presvucen duplim termo buzirom... Onda uradim kako treba, ali zaboravim da stavim buzir pre lemljenja. Opet razlemljuj. Pocelo je da mi ponestane buzira, ali sam posao uspesno priveo kraju. Rezultat se vidi na poslednjoj slici. Pozdrav. Ova svetla jako liče na PUIG svetla, 40W jačina i trebalo bi da su 2.000 lumena. Kako si zadovoljan jačinom snopa i samim svetlima uopšte? Da li imaš negde možda sliku prekidača? Hvala unapred i pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 2, 2024 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ugradjivao nikakav prekidac je moj motor ga vec ima, samo sam zamenio maglenke. Zadovoljan sam svwtlom, mnogo je bolje od fabrickih koje nisu bile LED. Kako sam shvatio, ove maglenke su kopija BMW maglenki na LC modelima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Mart 27, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ajd' da napišem i ovde... Stigle danas za motorin koji je u dolasku. Ako su dobre za GS-a i Afriku, biće dobre i za MT-a Javim se kad budu operativne... 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 942 Napisano Mart 27, 2024 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan 30 minutes ago, alexanto said: Ajd' da napišem i ovde... Stigle danas za motorin koji je u dolasku. Ako su dobre za GS-a i Afriku, biće dobre i za MT-a Javim se kad budu operativne... Bukvalno sam poručio identične i još ih nisam ugradio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11673 Napisano Mart 27, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, alexanto je napisao: Ajd' da napišem i ovde... Stigle danas za motorin koji je u dolasku. Ako su dobre za GS-a i Afriku, biće dobre i za MT-a Javim se kad budu operativne... za te pare nema bolje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
*zeka* 1185 Napisano Mart 27, 2024 Ako gledaš u pod nikad nećes videti nebo, 1380 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: K1600GT Prijavi odgovor kao problematičan Dajte link od prodavca i za koje vreme su Vam stigle? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4914 Napisano Mart 27, 2024 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ja uzNeo preko Kupujem-Prodajem, izašlo me 7K dindži + poštarina iz Zemuna do mojega Krekenburga... Nisam 'teo da čekam sa Alija kad' će i dal' će da dodju i koliko će da mi zaračunaju naši organi d' izvinete... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1608 Napisano Mart 27, 2024 Drug član, 1002 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Meni zaracunali 610 din. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 942 Napisano Mart 27, 2024 Zainteresovan, 223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo linka ako nekome znači: https://a.aliexpress.com/_EwDuylF Poručeno 16.01., stigle 05.02., bez carine. Uzeo komplet sa kablovima i sa zaštitom, plaćeno nešto manje od 4000, sada vidim da su 4400. Testirane i rade, nisu montirane na motor. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2987 Napisano Mart 29, 2024 Drug član, 1752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi deluje zanimljivo https://www.aliexpress.com/item/1005006001706531.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2461 Napisano Mart 29, 2024 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi deluje zanimljivo https://www.aliexpress.com/item/1005006001706531.htmlKo moje, ja sam zadovoljan Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 2987 Napisano Mart 30, 2024 Drug član, 1752 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Aha, porucim ih pa cu testiram i kod mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano Mart 30, 2024 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan Tu su gore pomenute maglenke. Tu je i prekidac. Za 35$ super. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Mart 30, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan @Rider000 zameni taj prekidač, osim ako nikad ne pereš motor i voziš isključivo po suvom Isti takav je kod mene radio veoma kratko, prvo počeo da glavi, pa onda i korodirao kontakt unutra. Poručio par različitih komada sa AE a ovaj mi je delovao najbolje, neka legura, gore stavio gumicu a dole siljikon i za sada se tušira sa motorom i ne buni se: https://www.aliexpress.com/item/1005005924171552.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.63.a7091802gtR6in 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11673 Napisano Mart 30, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Rider000 je napisao: Tu su gore pomenute maglenke. Tu je i prekidac. Za 35$ super. poslusaj @Dudico Ja sam prvo sto sam uradio odsekao prekidač i zamenio sa drugim cim sam otvorio kutiju Stavio sam ovaj, ima bar neku zastitu od vode IP neki kurac palac 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dudico 318 Napisano Mart 30, 2024 Svrati ponekad, 144 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha MT-07 Tracer BMW R1200GS LC Prijavi odgovor kao problematičan i takav model sam uzeo u 2 boje ali mi bio širok (nisam imao gde da ga metnem na guvernal) pa sam metnuo onaj a ako nekom treba takav prekidač imam 2 kom 1 bih ostavio sebi za rezervu a drugi mogu i da poklonim: 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rider000 1325 Napisano Mart 30, 2024 Drug član, 867 postova Lokacija: Zapadna Bačka Motocikl: EX Honda CB500X '23---------------------------------------EX Honda Africa Twin '17------------------------------------------V Strom 650XT '24------------------------- Prijavi odgovor kao problematičan @DudicoAko ti je višak taj jedan, šalji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11673 Napisano Mart 30, 2024 Drug član, 1294 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Dudico je napisao: i takav model sam uzeo u 2 boje ali mi bio širok (nisam imao gde da ga metnem na guvernal) pa sam metnuo onaj a ako nekom treba takav prekidač imam 2 kom 1 bih ostavio sebi za rezervu a drugi mogu i da poklonim: kod mene je radila malo turpija da bih mogao da ga ubudzim na ovu krivinu, ali ispalo je dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...