Krmco 2940 Napisano Avgust 10 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evropski deo Turske je 3% teritorije... ako idem ,kao sto idem ,u Sarimsakli i tamo mi vrisne auto - sao roma babo babo... eto jos jedne prednosti Atlasa sve otkrijes sam usput , jebem li im semenku , nista ne pricaju... malopre zavo teslu i pitam za tursku ...snajka kaze "evropski deo" ..ja se napravim budala i pitam , a gde je to , koji su to gradovi ?.... aaa,,,hmmmm,, pa znate , pa ima na karti na googlu , pa tuc muc ... mrs u pizdu materinu ne znam kome ikome normalnom treba evropski deo turske za autoosiguranjePa kako najbolji auto na svetu da se pokvari,Da pomisliš da može da se pokvari.Trebao si da kupiš auto koji se reciklira, kad se pokvari, baciš ga.Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5083 Napisano Avgust 10 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: pa ovo je screenshot sa sajta. Pa ta je cena, al ti ja govorim razlog cene, idi opet pa vidi, mrzi me da kacim skrinshot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7928 Napisano Avgust 10 Drug član, 2157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Darko Mihajlovic je napisao: pa ovo je screenshot sa sajta. Aha...videh sad na sta mislis .. Pa dobro , pise i da je akcija do 31.07 pa evo ga avgust i jos je... A i ta cena stoji bas odavno kod mene na tel i u app 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5083 Napisano Avgust 10 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad koristio nisam usluge, al placam redovno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2077 Napisano Avgust 10 Drug član, 1300 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije evropa, ali tematika ista. Juce se vracamo sa moto skupa, stariji gospodin gura svoj motor. Mi smo jedini stali, ne hvalim se, nego mi je frapantno bilo. A proslo je milion motora, automobila, kamiona. Probali da ga upalimo i na gurku tajac. Zvali slep sluzbe iz ki, s obzirom da je subota 11h bilo niko se nije odazvao. Mi smo dalje nastavili jer nisam hteo da ga slepamo motor - motor. Em noc, em to nikad nije radio a nismo ni mi. Reko prijatelju, sacekaj da te bilo ko pokupi. I tad mi kroz glavu prodje da ima uplacenu pomoc na putu. Pozoves, sednes pored i sacekas. Ovako nervoza, sekiracija.... I ugrozavanje sebe u saobracaju. A kamioni kako voze, mislio sam popadace nam motori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7928 Napisano Avgust 10 Drug član, 2157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Markone88 je napisao: Ja nikad koristio nisam usluge, al placam redovno Toe zato sto si se ratosiljao PezotA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11150 Napisano Avgust 11 4_tocka_i_karoserija, 2249 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Markone88 je napisao: Ja nikad koristio nisam usluge, al placam redovno Od kas nema Vozzija, i ja isto tako I nadam se da ćemo nastaviti da bacamo pare 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7928 Napisano Avgust 11 Drug član, 2157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem damas 15i put Atlas , da produzim ugovor , i niko se ne javlja..nadam se da ne funkcionise tako i za poziv u slucaju kvara....lopine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5083 Napisano Avgust 11 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Darko Mihajlovic said: Zovem damas 15i put Atlas , da produzim ugovor , i niko se ne javlja..nadam se da ne funkcionise tako i za poziv u slucaju kvara....lopine Ako oces kod njih, dacu broj mojoj agentkinji pa nek te zove ona. Imaju poseban broj za 24/7 podrsku, al ne znam dal se javljaju, nisam imao potrebe do sad da ih zovem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7928 Napisano Avgust 11 Drug član, 2157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, Markone88 je napisao: Ako oces kod njih, dacu broj mojoj agentkinji pa nek te zove ona. Imaju poseban broj za 24/7 podrsku, al ne znam dal se javljaju, nisam imao potrebe do sad da ih zovem Hvala , ne treba... Sastavio sam im mail jedan uzduz i popreko , pa su me ubrzo zvali.. ( Dobio i ekstra popust za lose iskustvo ) Debilcine mrtve , bavis se sos pozivima kad je frka , i ne javljas se na tel.. Sve i da ima poseban SOS broj , losa reklama do jaja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 15158 Napisano Avgust 11 Drug član, 1431 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Moras imati svoju ličnu agentkinju i da joj objasnis da ne zove uveče kad si kući, ako treba ja sam širokog srca, mozemo da je podelimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7928 Napisano Avgust 11 Drug član, 2157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, piki je napisao: Moras imati svoju ličnu agentkinju i da joj objasnis da ne zove uveče kad si kući, ako treba ja sam širokog srca, mozemo da je podelimo Takoe.. Da je pitam jel pusi , ako je sos u pitanju ? Ali, dobar je mare... Nije mu devojka u imeniku "Steva elektricar" , nego "agentkinja iz atlasa" .. Zensko je , pa ne moz sa zajebe pred zenom sa viber slikom 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2940 Napisano Avgust 11 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Misliš da mu samo pošalje porukuIMAMO AKCIJU VEČERAS Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5083 Napisano Avgust 12 Drug član, 1569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 15 hours ago, Darko Mihajlovic said: Sve i da ima poseban SOS broj Meni su dali odvojen broj 24/7 aktivan za SOS. @Krmco kazem zeni da sam clan Atlasa, idem da spasavam ja, pukla guma nekoj ženi, bilo klizavo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9467 Napisano Avgust 13 nekrunisani kralj moto cigana, 3273 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan On 10. 8. 2025. at 22:36, Markone88 je napisao: Ja nikad koristio nisam usluge, al placam redovno Ja tako poslednjih 15ak godina, AMSS. Onaj od 3.000din. I danas krenem iz Skoplja za Kičevo i pred ulazak u Zajas, uporište UČK (uvek sam se pitao šta rade ljudi kojima pukne guma u Zajasu)mi pukne guma u sekundi. Stanem uz put, neki tucanik, zemlja, nizbrdica... I ne mogu za početak da izvadim rezervni točak , 40+ stepeni, nesigurno za dizalicu... I pozovem AMSS, zovu me posle desetak minuta iz Skoplja, ponovo posle 15ak minuta da je krenulo vozilo iz Kičeva i da će biti za 30-40 minuta. Lik Žika pogledao, kaže da je bolje da me natovari i da to reše na dizalici. Tako je i bilo. Stavili mi rezervnu koja nije dirana mnogo godina. Moja se odvojila od felne uz samu ivicu, pukao neki "filc" ili tako nešto. I sve to besplatno. Žika nas odmah ponudio vodom, natrpao nas u kabinu, nas četvoro, da ne čekaju deca i snajka taksi... Baš sam bio pozitivno iznenađen. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 11150 Napisano Avgust 13 4_tocka_i_karoserija, 2249 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan 'Ajd nek je neko imao i lepo iskustvo s njima Samo ih pljuju. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AndjeoPakla 4162 Napisano Avgust 27 Drug član, 476 postova Lokacija: Petrovac na Mlavi Motocikl: CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Moja zamerka za Atlas je što im još uvek mob. aplikacija nema najosnovnije funkcije koje treba da servis ovakvog tipa. Znači ne mogu, u slučaju potrebe, da otvorim aplikaciju i kliknem SOS poziv, aktiviraj pomoć ili kako već treba da se zove. Gde bi pritom automatski tim jednim klikom poslao i svoju trenutnu lokaciju, podatke o svom nalogu/ugovoru, eventualno naznačio vrstu potrebne pomoći. Umesto toga ja moram da vrtim telefonski broj, da im diktiram svoje podatke kako bi utvrdili da sam korisnik i da li mi je paket važeći, zatim da im objašnjavam odokativno gde se nalazim (npr. u inostranstvu sam, nađem se negde van naselja, noć je, nisam siguran ni gde sam.. ili sam eventualno zalutao...). Možda sad ja malo idem u krajnost, ali valjda zato i uplaćujem da me ne boli glava baš ako se desi tako nešto nepredviđeno. Vozzi je od samo starta imao funkcionalnu aplikaciju i sve ovo. Atlas koji važi za možda i najvećeg igrača u ovoj oblasti to nema posle koliko godina poslovanja, a pritom su to stvari koje su elementarne i koriste se u mnogim banalnim aplikacijama. Dodatak na zamerku je što na pomenutom SOS broju nemaju čak ni mogućnost WhatsApp/Viber poziva ili chat-a, što bi takođe u mnogome olakšalo poziv iz inostranstva, jer su sad sa inostranstvo uveliko popularne eSIM varijante koji najčešće nude samo internet uslugu u inostranstvu a ne i standardne pozive, klasičan roaming se sve manje koristi jer je dosta skuplji. Takođe bi preko WhatsApp/Viber bilo izuzetno lako proslediti trenutnu lokaciju. Za mene je ovo ozbiljno velika rupa u njihovom servisu. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 20661 Napisano Avgust 27 Integrisan, 6413 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Kupljen Atlas paket. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 613 Napisano Avgust 27 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan On 13. 8. 2025. at 2:27, mrle je napisao: Ja tako poslednjih 15ak godina, AMSS. Onaj od 3.000din. Kako tako jeftino? Tesla je 8.000 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7928 Napisano Avgust 27 Drug član, 2157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, markommarko je napisao: Kako tako jeftino? Tesla je 8.000 kad procitas ugovor , shvatis da su najskuplji u slucaju ne daj Boze 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9467 Napisano Avgust 27 nekrunisani kralj moto cigana, 3273 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Darko Mihajlovic je napisao: kad procitas ugovor , shvatis da su najskuplji u slucaju ne daj Boze Za ne daj Bože, voze na kućnu adresu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7928 Napisano Avgust 27 Drug član, 2157 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja kad sam njih zvao, i kad mi snajka ispricala uslove , pitao sam se ko iko normalan kod njih uzima osiguranje... Mozda se nesto promenilo od tada.... Svakako , baci pogled na ugivor...voze oni na kucnu adresu , ali vidi koliko kilometara imas free , a koliko placas , i po kojoj ceni kilometar...pri tom , njihov kilometar se racuna od kad batica krene ka tebi... Opet, mozda su promenili nesto od tada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6037 Napisano Avgust 27 Drug član, 2561 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, AndjeoPakla said: Moja zamerka za Atlas je što im još uvek mob. aplikacija nema najosnovnije funkcije koje treba da servis ovakvog tipa. Znači ne mogu, u slučaju potrebe, da otvorim aplikaciju i kliknem SOS poziv, aktiviraj pomoć ili kako već treba da se zove. Gde bi pritom automatski tim jednim klikom poslao i svoju trenutnu lokaciju, podatke o svom nalogu/ugovoru, eventualno naznačio vrstu potrebne pomoći. Umesto toga ja moram da vrtim telefonski broj, da im diktiram svoje podatke kako bi utvrdili da sam korisnik i da li mi je paket važeći, zatim da im objašnjavam odokativno gde se nalazim (npr. u inostranstvu sam, nađem se negde van naselja, noć je, nisam siguran ni gde sam.. ili sam eventualno zalutao...). Možda sad ja malo idem u krajnost, ali valjda zato i uplaćujem da me ne boli glava baš ako se desi tako nešto nepredviđeno. Vozzi je od samo starta imao funkcionalnu aplikaciju i sve ovo. Atlas koji važi za možda i najvećeg igrača u ovoj oblasti to nema posle koliko godina poslovanja, a pritom su to stvari koje su elementarne i koriste se u mnogim banalnim aplikacijama. Dodatak na zamerku je što na pomenutom SOS broju nemaju čak ni mogućnost WhatsApp/Viber poziva ili chat-a, što bi takođe u mnogome olakšalo poziv iz inostranstva, jer su sad sa inostranstvo uveliko popularne eSIM varijante koji najčešće nude samo internet uslugu u inostranstvu a ne i standardne pozive, klasičan roaming se sve manje koristi jer je dosta skuplji. Takođe bi preko WhatsApp/Viber bilo izuzetno lako proslediti trenutnu lokaciju. Za mene je ovo ozbiljno velika rupa u njihovom servisu. Ti kažeš okvirno gde si, taj sto kreće po tebe stupa u kontakt sa tobom. Ti šalješ lokaciju preko vibera i on dolazi direkt do tebe. Nema potrebe za slanjem lokacije preko aplikacije, to samo dodatno komplikuje. Al znam recimo da su mene iz Pecuja, mađarske, slepali kući tako sto je lik došao iz Subotice po nas, a pri tom je Sombor duplo bliži, i daljim putem nas vozio nazad i ne sme da ima odstupanja jer tako njima oni odrede rutu. E to mi je glupost, al to već nije moj problem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 6037 Napisano Avgust 27 Drug član, 2561 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Africa RD07 Prijavi odgovor kao problematičan 45 minutes ago, mrle said: Za ne daj Bože, voze na kućnu adresu... Voze, al ako si u lokalu. Za 3000 izneseš dve kese iz prodavnice a ne da te neko slepa iz Nemacke kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 9467 Napisano Avgust 27 nekrunisani kralj moto cigana, 3273 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, drmilan_ je napisao: Voze, al ako si u lokalu. Za 3000 izneseš dve kese iz prodavnice a ne da te neko slepa iz Nemacke kuci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...