Krmco 2909 Napisano pre 22 sati Drug član, 1063 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa evropski deo Turske je 3% teritorije... ako idem ,kao sto idem ,u Sarimsakli i tamo mi vrisne auto - sao roma babo babo... eto jos jedne prednosti Atlasa sve otkrijes sam usput , jebem li im semenku , nista ne pricaju... malopre zavo teslu i pitam za tursku ...snajka kaze "evropski deo" ..ja se napravim budala i pitam , a gde je to , koji su to gradovi ?.... aaa,,,hmmmm,, pa znate , pa ima na karti na googlu , pa tuc muc ... mrs u pizdu materinu ne znam kome ikome normalnom treba evropski deo turske za autoosiguranjePa kako najbolji auto na svetu da se pokvari,Da pomisliš da može da se pokvari.Trebao si da kupiš auto koji se reciklira, kad se pokvari, baciš ga.Poslato sa MNA-LX9 pomoću Tapatoka 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5070 Napisano pre 21 sati Drug član, 1565 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Darko Mihajlovic said: pa ovo je screenshot sa sajta. Pa ta je cena, al ti ja govorim razlog cene, idi opet pa vidi, mrzi me da kacim skrinshot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7583 Napisano pre 18 sati Drug član, 2112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Darko Mihajlovic je napisao: pa ovo je screenshot sa sajta. Aha...videh sad na sta mislis .. Pa dobro , pise i da je akcija do 31.07 pa evo ga avgust i jos je... A i ta cena stoji bas odavno kod mene na tel i u app 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5070 Napisano pre 18 sati Drug član, 1565 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Ja nikad koristio nisam usluge, al placam redovno 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 2007 Napisano pre 17 sati Drug član, 1266 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Nije evropa, ali tematika ista. Juce se vracamo sa moto skupa, stariji gospodin gura svoj motor. Mi smo jedini stali, ne hvalim se, nego mi je frapantno bilo. A proslo je milion motora, automobila, kamiona. Probali da ga upalimo i na gurku tajac. Zvali slep sluzbe iz ki, s obzirom da je subota 11h bilo niko se nije odazvao. Mi smo dalje nastavili jer nisam hteo da ga slepamo motor - motor. Em noc, em to nikad nije radio a nismo ni mi. Reko prijatelju, sacekaj da te bilo ko pokupi. I tad mi kroz glavu prodje da ima uplacenu pomoc na putu. Pozoves, sednes pored i sacekas. Ovako nervoza, sekiracija.... I ugrozavanje sebe u saobracaju. A kamioni kako voze, mislio sam popadace nam motori. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7583 Napisano pre 17 sati Drug član, 2112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 34 minuta, Markone88 je napisao: Ja nikad koristio nisam usluge, al placam redovno Toe zato sto si se ratosiljao PezotA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 10910 Napisano pre 4 sati 4_tocka_i_karoserija, 2207 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, Markone88 je napisao: Ja nikad koristio nisam usluge, al placam redovno Od kas nema Vozzija, i ja isto tako I nadam se da ćemo nastaviti da bacamo pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 7583 Napisano pre 1 sat Drug član, 2112 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Zovem damas 15i put Atlas , da produzim ugovor , i niko se ne javlja..nadam se da ne funkcionise tako i za poziv u slucaju kvara....lopine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...