sima strahota 181 Napisano Maj 12, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su šanse da se u skorije vreme ponovo organizuje kurs? Prošlo je već dosta vremena, sezona se zahuhtava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 12, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakve su šanse da se u skorije vreme ponovo organizuje kurs? Prošlo je već dosta vremena, sezona se zahuhtava. Ja takođe zainteresovan i pratim kad će da nikne novi termin Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Takodje sam veoma zainteresovan, samo zavisi od termina posto mi je tek 27og maja polaganje voznje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Maj 12, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Da se zapljunem i ja za kurs ako ga bude bilo u skorije vreme! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 18528 Napisano Maj 13, 2014 Integrisan, 8473 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na žalost, kako sada stvari stoje u maju sigurno neće biti novog kursa. Možda bude posle toga, ako se proširi ekipa predavača. Ako ne, novi termin će biti tek na jesen. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 13, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan e jbg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Maj 13, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan za ovaj kurs sam i citao ranije a i cuo od prijatelja/ forumasa. Na zalost ovaj sam propustio, sledeci moram obavezno pozz svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 640 Napisano Maj 13, 2014 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 472 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: NC750X '24 Prijavi odgovor kao problematičan drugar moj je snimao. postavicu video cim budem imao malo vise vremena. nisam ga ni pregledao... Hoce li biti sta od snimka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 15, 2014 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Krajem Juna NAVAK organizuje trackday za motocikliste. Toplo preporucujem svima da razmisle i prijave se jer na stazi najbezbednije mozete provezbati sve tehnike voznje - krivinu, kocenje, polozaj na motoru... Pritom, BJB clanovi imaju i povoljnije uslove, tj. cene. Pogledajte: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/101938-navak-dan-na-stazi-29-jun-2014/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 15, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Eto odlicne kombinacije- da ovaj kurs bude pre toga pa onda dalje na praksu Ne znam za ostale ali verujem da nas ima dosta koji bi rado platili za ovaj kurs, iako znam da je zvanicno besplatan uz mogucnost dobrovoljnih donacija... Nije na meni da odredjujem cenu ali ako je dobrovoljno bilo 500-1000din, mislim da je i 2000 smesna suma za to sto moze da se cuje i nauci na takvom kursu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 15, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eto odlicne kombinacije- da ovaj kurs bude pre toga pa onda dalje na praksu Ne znam za ostale ali verujem da nas ima dosta koji bi rado platili za ovaj kurs, iako znam da je zvanicno besplatan uz mogucnost dobrovoljnih donacija... Nije na meni da odredjujem cenu ali ako je dobrovoljno bilo 500-1000din, mislim da je i 2000 smesna suma za to sto moze da se cuje i nauci na takvom kursu. Ako treba da se plati da se plati. Bezbednost nema cenu. Nek organizatori odrede cenu pa da se vozimo bezbedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lucky70 20 Napisano Maj 15, 2014 U prolazu, 43 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Kawasaki VN2000 Vulkan Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam za , da se plati . Verovatno bi onda mogao da se češće organizuje . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 16, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Eto odlicne kombinacije- da ovaj kurs bude pre toga pa onda dalje na praksu Ne znam za ostale ali verujem da nas ima dosta koji bi rado platili za ovaj kurs, iako znam da je zvanicno besplatan uz mogucnost dobrovoljnih donacija... Nije na meni da odredjujem cenu ali ako je dobrovoljno bilo 500-1000din, mislim da je i 2000 smesna suma za to sto moze da se cuje i nauci na takvom kursu. Ako treba da se plati da se plati. Bezbednost nema cenu. Nek organizatori odrede cenu pa da se vozimo bezbedno Potpuno podržavam kolege MARKO 07, BIGDADDY i LUCKEY70 i pojačavam pritisak da se organizuje kurs pre NAVAK TD. Ako treba i glađu ću da štrajkujem dok se ne ispune svi gore navedeni uslovi. Ovo je ultimatum!!! I još nešto da vam kažem. Neće ni kiša stati dok ne obajvite datum kursa. Pa vi sad vidite šta ćete. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Maj 16, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahaha, bas tako- mislite na sve potopljene gradove i znajte da jednim kursom to mozete da sprecite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 16, 2014 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Gledacemo da organizujemo teoretski deo kursa, sa fokusom na voznju na stazi, pred sam TD. Trenutno ne mogu nista da obecam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 16, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Pabla za predsednika!!! P.S. Kiša pada i dalje za svaki slučaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Maj 20, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Obzirom da je kiša prestala da li to znači da će kursa definitivno biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Maj 30, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Evo kako to izgleda na dalekom zapadu. Pratim ove vremešne momke AWESOME PLAYERS već neko vreme na YouTube Skroz su gotivni, "kad mator svet poludi" Njih nekoliko išli na kurs bezbedne vožnje, a ineče cepaju off road ko manijaci BMWF800Gs, HP2, 1200GS on the Racetrack at Calab…: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko07 282 Napisano Avgust 20, 2014 Svrati ponekad, 387 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Khm, ljudi- ima li nekih planova za novi kurts Verujem da nisam jedini zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 468 Napisano Avgust 21, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Avgust 21, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Avgust 22, 2014 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sima strahota 181 Napisano Avgust 22, 2014 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: Zrenjanin - Pertovgrad - Veliki Bečkerek - Nova Barselona Motocikl: Honda CRF 1100 Africa Twin adventure sport Prijavi odgovor kao problematičan Khm, ljudi- ima li nekih planova za novi kurts Verujem da nisam jedini zainteresovan. U pravu si nisi jedini zainteresovan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tiamat 35 Napisano Avgust 22, 2014 Ministar za originalne BMW delove, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Ima nas ima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikolas02 36 Napisano Avgust 23, 2014 Svrati ponekad, 118 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...