Pablo 1712 Napisano Septembar 24, 2008 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko sta se desava sa Hondom? Nije valjda da su samo izbacili nove boje za CBR1000rr i CBR600RR... Sta se desava sa legendarnom pricom o VFR1000, sa V5 masinom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxi 567 Napisano Septembar 24, 2008 Drug član, 1694 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kilo Smor L8 Prijavi odgovor kao problematičan Rspitujuci se za Suzuki, saznao sam da ce se sve znati posle izlozbe u Kelnu koja se zavrsava 12 oktobra, to je valjda mesto gde ce svi proizvodjaci da predstave novitete za 2009 godinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boba023 48 Napisano Septembar 25, 2008 U prolazu, 77 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: HONDA CBR 600 F2 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa, čekamo izložbu u Kelnu.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Scapolo 117 Napisano Septembar 25, 2008 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vfr1000... v5... u dve verzije...F i GT http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_vfr1000%2009.htm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1712 Napisano Septembar 25, 2008 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Video sam te slike, ali je to spekulacija, tj. photoshop.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan V5 ? kako to? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 190 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1020 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan I ja mislim da je to neka teska montaza,bar mi tako deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 25, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan V5 ? kako to? Sa jedne strane 2, a sa druge 3 cilindra. http://www.twowheelsblog.com/post/415/2009-preview-honda-vfr-1000-v5 Agregat je nasleđen od stare GP mašine RC 211V od 990 ccm i 237 konja ;D http://en.wikipedia.org/wiki/RC211V Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidio sam sliku agregata koja nije PS, moja procjena je da ce F i GT imati 130-140 KS dok ce R (ako izadje) imati znatno vise, vjerovatno 170-180. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeljko_srb 8 Napisano Septembar 25, 2008 Zainteresovan, 845 postova Lokacija: Srbija/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan prvi put vidim nesto ovakvo. zanimljivo skroz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Septembar 25, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Video sam te slike, ali je to spekulacija, tj. photoshop.. Ja bih molio da ne vredjate renderovan crtez u 3DMaxu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
interceptor 0 Napisano Septembar 26, 2008 U prolazu, 7 postova Lokacija: okolina kragujevca Prijavi odgovor kao problematičan vfr 1000 v5 strava covece,to ce biti prava azdaja........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
_kele 0 Napisano Septembar 28, 2008 U prolazu, 64 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu. Sjajno! Vec sam poceo da mislim da je Honda popustila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan V5 ? kako to? Kako i VW u golfa stavi V5 ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Septembar 29, 2008 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan V5 ? kako to? Kako i VW u golfa stavi V5 ??? V4 napred a 1 u gepek... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hellena 60 Napisano Septembar 29, 2008 Zainteresovan, 927 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Transalp 600V Prijavi odgovor kao problematičan Bezveze, što ne staviše onda šest, nego dva na jednoj, tri na drugoj strani. Ne, ne, nepravilno iskorišten prostor ;D Mnogo je to za motor bre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Septembar 29, 2008 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Kako i VW u golfa stavi V5 ??? http://www.golfv5.co.uk/v5_stats.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kineziolog 5 Napisano Septembar 30, 2008 Zainteresovan, 730 postova Lokacija: Kotor Varos (Republika Srpska) - Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Kako i VW u golfa stavi V5 ??? http://www.golfv5.co.uk/v5_stats.html Ma znam ja za to...Vidjam jednog svaki dan u gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16360 Napisano Jul 22, 2020 Integrisan, 4921 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto - News, Honda CBR 600: il ritorno della Supersport con una WWW.GPONE.COM A quattro anni dall'uscita di scena dell'ultima generazione arrivata in Europa (Euro 3, mai passata alle norme attuali) ora si torna a vociferare di un ritorno di una CBR 600 RR -... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6550 Napisano Jul 22, 2020 Ne silazi, 6509 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je legenda CBR 600....to je za priču i za temu koja ovde postoji.... "Ovo" , ako se i pojavi, biće samo eventualno jedno bledo podsećanje na davna, pradavna vremena....najviše možda zbog svog imena, drugačije, slabo. Pominje se da će biti primenjen Euro5 standard u proizvodnji agregata, tačnije motor će imati emisiju igduvn8h gasova koji je u okviru tih normi...i šta? Ništa. Sve super, štitimo prirodu i nas same, a ispod guzice bledunjavi agregatić ...politički, zagađivački, seksualno korektan i 100% razgradiv. Mislim sve je to sjajno. Biće elektronike, blipera, šiftera, abs, tc i prc... Ne treba to nikome. Podgrejana sarma jedino valja. Sve drugo...hm. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16360 Napisano Avgust 7, 2020 Integrisan, 4921 postova Prijavi odgovor kao problematičan Honda potvrdila: Sti�e novi CBR600RR VIDEO WWW.B92.NET Pre par sedmica su stigle glasine da bi nova Honda CBR600RR trebalo da stigne u avgustu, a sada je Honda to i potvrdila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16360 Napisano Avgust 7, 2020 Integrisan, 4921 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koja je fora sa Evropom, toliki problem prilagoditi eko standardima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6550 Napisano Avgust 7, 2020 Ne silazi, 6509 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da jeste. Ove godine u većini zemalja EU stupa na snagu Euro6d standard za automobile....a za motocikle Euro5! Misli se na registrovanje novih. Stari ostaju u upotrebi, ali im se cirkulisanje ozbiljno limitira. Nema ulaska u centar, u određene zone, vikendom....i sl. Stiglo se do ovde munjevitom brzinom...svi pređašnji zakoni, tačnije norme su trajale, svaka ponaosob, mnogo duže...0, 1, 2...a svaka sledeća sve kraće i kraće. Što to po mom mišljenju realno znači? Jako mali broj proizvođača će biti tehnički u mogućnosti da proizvede takav jedan agregat...pa recimo za par godina opet (ako bude uopšte toliko i trajalo) po novom. Uz tehnički deo priče, postavlja se i pitanje ekonomske isplativosti. Razvoj tehnologije koja sve to omogućava, sigurno nije jeftina. Što se kola tiče tu se definitivno favorizuje Hybrid i što električnije. Kod motocikala deluje, da je budućnost, bliža ili dalja, definitivno električna. Tržišta koja nisu tako ekološki svesna, biće još neko vreme meta za plasiranje "prljavih" vozila. Evropa, Californija...i još po koji kutak na kugli zemaljskoj, rezervisani sa za sterilne agregate sa upolovačenom snagom i gomilom elektronike koja će definitivno ubiti dušu, prljavu (po današnjim merilima), ali ipak dušu u koju je u stvari zaljubljen svaki zavisnik od benzinskih isparenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...