Borhez 85 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Da li kod nas po moto prodavnicama ima ovako nesto da se uzme i da li uopste to radi posao? Ni na jednom sajtu prodavaca nisam pronaso da imaju u ponudi ovakve cetkice, mislim u zemlji Srbiji... http://www.louis.de/_309a699aa0d1be23e856f7cb5a37dd62da/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10002790 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tibor 467 Napisano Februar 26, 2014 Zainteresovan, 639 postova Lokacija: Temerin Motocikl: TDM 850, DKW RT175 Prijavi odgovor kao problematičan radios am dugo u servisu za bicikle, i profesionalni biciklisti su u klubu, dobili taj uredjaj za pranje lanca, ali ga nisu dugo koristili..... videli su da ima vise pripreme za pranje nego sto traje pranje... verujem da je isto i sa ovim stvarima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa bolje nisam koristio za pranje lanca. Imamo par motora u garaži i za svaki je potrebno po par minuta da se vrati fabrički izgled. Pritom šta izađe iz lanca đubreta da ne pričam. Na forumu ima par ljudi koji donose artikle iz louis-a i kedo-a, Bera ili Sekula. Nećeš pogrešiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Takodje koristim ovu spravicu i stvarno kida kako radi, nije bash kao na reklami da od jednom ulazi prljav a izlazi chist lanac, treba da se vrti dva tri kruga dok malo ne popusti prljavshtina i onda lanac bude kao nov. Poshto imam zlatni did, zaprlja se da se uopshte ne vidi da je zlatni, kada ga operem ovim gedzitom izgledao kao da je sada izashao iz fabrike. Inache u bocu (infuziju) sipam petrolej. E da on ima i mogucnost da se gurne sprej u crevo i da se podmaze lanac, ali ja tu funkciju nisam koristio. Inache chini mi se da sam ga video kod Mileta u BikerHous-u a mozhe i neko da ti donese iz Louisa, meni je Sekula doneo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 26, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je nas clan Lacky Vladano svojevremeno nabavljao ovu spravicu, ali nisam sasvim siguran. Nadji ga u spisku clanova i proveri privatnom porukom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima, naruceno iz Louisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kabuto 56 Napisano Februar 26, 2014 U prolazu, 81 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam kupio ovo jesenas u Louisu ali nisam se naterao da probam do sad, moraću ovih dana pa javljam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si video ovo: http://www.aliexpress.com/item/TENGDA-TOOLS-Motorcycle-Chain-Brush-Motorcycle-Tools/1195321886.html moglo bi da bude upotrebljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Februar 26, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si video ovo: http://www.aliexpress.com/item/TENGDA-TOOLS-Motorcycle-Chain-Brush-Motorcycle-Tools/1195321886.html moglo bi da bude upotrebljivo. Meni izgleda skroz ok, pogotovo za cenu od cca. 500 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1954 Napisano Februar 26, 2014 Drug član, 1855 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam da li si video ovo: http://www.aliexpress.com/item/TENGDA-TOOLS-Motorcycle-Chain-Brush-Motorcycle-Tools/1195321886.html moglo bi da bude upotrebljivo. Meni izgleda skroz ok, pogotovo za cenu od cca. 500 din Pa svakako nije "eco-friendly", kao ova iz Luisa, ali kad uporedis cenu 2000din:500din, dovoljno je "friendly". A, mozes i da biras, za decake plava ili za devojcice crvena. Moj drugar koristi i kaze da je sasvim ok. Imam je i ja, ali je jos nisam upotrebio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Februar 26, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan da li posle upotrebe KETTENMAX LOUIS 75 provozate motor dva kruga oko bloka zgrada pa tek onda prsakte lanac ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Stigao Kettenmax, spravica je odlicna, svaka preporuka. Posle ciscenja lanca, provozam motor nekih 5min i onda sledi podmazivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 12, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Cime god da peres lanac posle pranja mora da se dobro isushi lanac pa tek onda mazanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guliver 810 Napisano Mart 13, 2014 Zainteresovan, 781 postova Lokacija: Ugljevik; RS; BiH Motocikl: MZ TS250/1, Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Posle čišćenja Kettenmaxom ili bilo čim drugim ja sperem lanac i vodom, zatim ga malo provozam (cca 0,5-1km) da se lanac osuši i 'malo ugrije' i odmah po zaustavljanju ga napršćem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca Strom 134 Napisano Mart 13, 2014 Svrati ponekad, 237 postova Lokacija: Beograd - Žarkovo Motocikl: Suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja posle pranja kerozinom, operem vodom, upalim motor i izvrtim ga na štenderu da izbaci vodu, zatim ga nauljim uljem SAE 90, skinem krpom višak i vozim u lokalu dan dva (60km), onda sprej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22371 Napisano Mart 13, 2014 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Susenje lanca nakon pranja... Pozdrav Nenad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Једно питањце за оне који користе ову справицу је ли може да се сипа шампон за прање ланца (јер на овој Луисовој реклами видим неку Кетенмакс течност)...Имам прилику да добијем ове четкице, па рекох да знам какво је одржавање и да ли да прихватим поклон.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidoff 27 Napisano Mart 20, 2014 Nesvrstan, 756 postova Lokacija: Beograd Motocikl: R21A Prijavi odgovor kao problematičan Imam ovu spravicu vec 5 godina,nista bolje nema za pranje lanca....svaka preporuka... Ja ga koristim u kombinaciji sa eko-klinom i savrseno funkcionise... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 20, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mora Kettenmax tecnost, jer je specijalno dizajnirana da produzi vijek lancu, cetkicama i korisniku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borhez 85 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 206 postova Lokacija: Kikinda Prijavi odgovor kao problematičan Sa ovim cetkicama mozes da koristih bilo koji odmascivac lanca. Ja trenutno imam Ipon sprej, ako imas tecnost onda je jos lakse jer samo sipas u onu bocicu i nema toliko prljanja. Cetkice samo sluze da skinu prljavstinu i masnocu a koje sredstvo ces koristiti, to je na tebi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan davidoff и borhez, хвала вам на одговору...Колико сам могао да схватим, рекло би се и да су дуготрајне?!Значи, од наредног понедељка и ја, ако Бог да, овим изненанђујем ланац Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 20, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan @Gospodar_samoce Mozhesh da sipash bilo shta u tu infuzionu bochicu, ja sam npr. imao vishka nekog motulovog spreja za odmascivanje pa sam ga bukvalno isprskao u bochicu a sada vec duze vreme koristim petrolej, znchi iz boce sa petrolejom prespem u ovu infuziju i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 20, 2014 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Skoro bilo sta... Odnosno zavisi od lanca. Ako ima neke gumice (O.Z, X i slicno) onda nesto agresivno (kao npr nitrorazredjivac) i nije najbolja opcija. Petrolej, s druge strane, se doima kao uvijek sigurna opcija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gospodar_samoce 68 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 143 postova Lokacija: Бијељина Motocikl: Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan @Gospodar_samoce Mozhesh da sipash bilo shta u tu infuzionu bochicu, ja sam npr. imao vishka nekog motulovog spreja za odmascivanje pa sam ga bukvalno isprskao u bochicu a sada vec duze vreme koristim petrolej, znchi iz boce sa petrolejom prespem u ovu infuziju i to je to. Да, имам и ја тај Мотул-ов спреј/шампон за одмашћивање ланца, па сам мислио њега да користим... Хвала на одговору. Поздрав Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
U-Rosh 87 Napisano Mart 21, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ako imash lanac sa gumicama (ringovima) nemoj da koristish benzin, axel i ostala sranja jer su agresivna i nagrizaju, kao sto reche Mile. Taj sprej je ok ali je meni ubedljivo najeftinija varijanta petrolej, flasha 750ml koshta oko 100-150din a tu imash sigurno za 3 pranja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...