Stefan Perovic 18 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me gde da nadjem lezajeve za cagivu to su 6305 2 komada.Kazu da se uzima u kvalitetu c4, da li je to istina.? i gde ih mogu naci? I semerinzi 20x40x7 i 25x40x7 Ja sam nasao ove semeringe za 200 dinara komad u radnji koja prodaje svakakve semeringe, da li mogu oni da izdrze posto su kod radilice? I da li zna neko slucajno koj su dimenzije iglicasti u velikoj i maloj pesnici? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale_cbr 23 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 241 postova Motocikl: Honda Cbr 900 RR Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me gde da nadjem lezajeve za cagivu to su 6305 2 komada.Kazu da se uzima u kvalitetu c4, da li je to istina.? i gde ih mogu naci? I semerinzi 20x40x7 i 25x40x7 Ja sam nasao ove semeringe za 200 dinara komad u radnji koja prodaje svakakve semeringe, da li mogu oni da izdrze posto su kod radilice? I da li zna neko slucajno koj su dimenzije iglicasti u velikoj i maloj pesnici? Malo ces teze da nadjes C4,ja sam ih prvi put jedva nasao..drugi put su mi zavrsili i C3 posao A semerinzi su valjda keramicki,tako nesto..nisam siguran Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
triton 232 Napisano Februar 24, 2014 Svrati ponekad, 298 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Triumph sprint 900 Kawasaki Z500, Triton 650 Gilera 500 LTE 1938g. Prijavi odgovor kao problematičan U specijalizovanim prodavnicama ležaja mogu se poručiti i ležajevi u C 4 klasi zazora,to je najveći unutrašnji zazor u standardnoj ponudi,neznam gde si našao da baš to treba,na radilici su obično C 3 ležaji,ali ni ovo nije nemoguće da je propisano,ali obično ih nema u maloprodaji,moraju se poručiti,i čekati da stignu.Ja ih obično nabavljam u prodavnici FAG u Novom Sadu u ulici cara Dušana kod rasksnice sa Futoškim putem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stefan Perovic 18 Napisano Februar 25, 2014 U prolazu, 53 postova Prijavi odgovor kao problematičan E druze kada sam rastavio masinu ispala mi je neka mala gumica ne mogu da nadjem odakle je jel mozes da mi nadjes neku sliku potpuno rastavljenog motora kao sto je https://www.oemmotorparts.com/oem5.asp?M=Cagiva&T=SUPERCITY%20%20125&Y=1997&L=CA-SUPERC-1&O=CRANKCASE&F=CA-SUPERC-1_DK&L2=CA-SUPERC-1_DK ovo, ali ne mogu je ovde naci nigde gde se nalazi i samo da pitam kod onog biraca brzina gde izlazi poluga za menjanje brzina jel ima onde i sa spoljasnje i sa unutrasnje strane ona caura cini mi se da ima ali nisam siguran i ona mi je isto ispala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...