Jump to content

Moto Zajednica

Pozdrav..

Recommended Posts

• U prolazu, 0 postova

Cao svima, ja sam Maša, i nov sam clan i pocetnik. Htela bih da pitam sta mislite o Megelli-u 125r? Nasla sam samo jedan jedini oglas, kosta 2000e, i zanima me misljenje iskusnih. :)

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 0 postova

Hvalaaa :) Svidja mi se i yzfr 125, aprilia je prelepa, al trosi puno, honda mi nije lepa iiii bas sam se zalepila za yamahu. :) A jel moze neko da mi objasni kako se uvoze i da li je skuplje?

• Zainteresovan, 532 postova
  • Motocikl: Ducati 748 S

:dobrodosli2: na forum . Mislim da se te motore ne ispalti uvoziti , brzo ces hteti jaci motor , a i sad je carina poskupela. Moze sigurno da se nadje nesto ovde u Srbistanu .

edit : Sad sam video da imas 18 godina , tako da mozes odmah da polazes za A2 kategoriju .

• Zainteresovan, 624 postova
  • Motocikl: Transalp 650

Za taj novac slobodno preskoci 125cc ma za pola sezone ce ti dosaditi a sto se tice potrosnje sve 2T zna da povuce. I naravno dobro dosla na forum 1zdravo.gif

• U prolazu, 8 postova

Cao svima, ja sam Maša, i nov sam clan i pocetnik. Htela bih da pitam sta mislite o Megelli-u 125r? Nasla sam samo jedan jedini oglas, kosta 2000e, i zanima me misljenje iskusnih. :)

dobro dosla,

2000e za 125ccm - tebi ocito finansije nisu problem...samo ako poslusas ove ljude gore neces se pokajat, slobodno ti preskoci tih 125ccm i lijepo kupi sebi motor od 250-500ccm za 2000e mozs kupit pravo uredan motor..

125ccm to ti nije neka solucija jer ces se pokajat za dva mjeseca i reci bolje da sam poslusala "i zanima me """ misljenje iskusnih """". :)"

• Elbow dragger, 2405 postova
  • Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa

pogledaj GS500, CB500 ili ER500/GPZ500 (jacha varijanta sa oklopima) to su pochetnichki motori i mnogo chesh se slatko navozati a nechesh posle prve sezone razmishljati o nechem maaaalchice jachem.

dobrodoshla :zdravo:

• Zainteresovan, 624 postova
  • Motocikl: Transalp 650

I preskoci 2T slobodno, pogotovu ako vozis po gradu, kupis 4T masinu, manja potrosnja, lepse se ponasa na kreni stani rezimu, hladna glava, tako da guraj na 250 odmah

@FJ charlie: nisam bas siguran da ode odmah na 500, meni je sa 125cc na 500 u pocetku bilo malo frka a nekome ko je totalni pocetnik jbg. opet samo moje misljenje, a i od svih ovih motora jedino GS500 ili GPZ500 moze da nadje u varijanti ispod 35kw iliti A2 kategoriju, posto pre 24 za punu A ne moze da polaze.

Ima da se nadje poneki hyosung 250, ili kawa od zzr ili ninja od 250, mada pomenu gore neko od kolega da uzme neki sto jeftiniji motor, prakse radi, tu se takodje slazem! 0takoje.gif

A koleginica k'o i svaka zena vise gleda koji joj je lep nego ostalo1lol.gif

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja