mašica 0 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, ja sam Maša, i nov sam clan i pocetnik. Htela bih da pitam sta mislite o Megelli-u 125r? Nasla sam samo jedan jedini oglas, kosta 2000e, i zanima me misljenje iskusnih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 7, 2014 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,i dobrodosla u Bjb familiju! Imas ovde nesto o Megelli-u Tekst koji želiš Tekst koji želiš Tekst koji želiš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mašica 0 Napisano Februar 7, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvalaaa Svidja mi se i yzfr 125, aprilia je prelepa, al trosi puno, honda mi nije lepa iiii bas sam se zalepila za yamahu. A jel moze neko da mi objasni kako se uvoze i da li je skuplje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan na forum . Mislim da se te motore ne ispalti uvoziti , brzo ces hteti jaci motor , a i sad je carina poskupela. Moze sigurno da se nadje nesto ovde u Srbistanu . edit : Sad sam video da imas 18 godina , tako da mozes odmah da polazes za A2 kategoriju . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano Februar 7, 2014 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za taj novac slobodno preskoci 125cc ma za pola sezone ce ti dosaditi a sto se tice potrosnje sve 2T zna da povuce. I naravno dobro dosla na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mašica 0 Napisano Februar 8, 2014 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje vas nasla. Ne bih da polazem odmah za A2, jer sam pocetnik i ne bih sa 50cc da sednem na 250 ili vise. Bolje ovako za pocetak, hvala vam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
xj550 7 Napisano Februar 8, 2014 U prolazu, 8 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cao svima, ja sam Maša, i nov sam clan i pocetnik. Htela bih da pitam sta mislite o Megelli-u 125r? Nasla sam samo jedan jedini oglas, kosta 2000e, i zanima me misljenje iskusnih. dobro dosla, 2000e za 125ccm - tebi ocito finansije nisu problem...samo ako poslusas ove ljude gore neces se pokajat, slobodno ti preskoci tih 125ccm i lijepo kupi sebi motor od 250-500ccm za 2000e mozs kupit pravo uredan motor.. 125ccm to ti nije neka solucija jer ces se pokajat za dva mjeseca i reci bolje da sam poslusala "i zanima me """ misljenje iskusnih """". " Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cvele 1389 953 Napisano Februar 8, 2014 Bad Boy, 171 postova Lokacija: Banat :) Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Naj pametnije je da uzme nesto jeftinije za prvi motor,da se izvezba,pa tek onda nesto vece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano Februar 8, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan pogledaj GS500, CB500 ili ER500/GPZ500 (jacha varijanta sa oklopima) to su pochetnichki motori i mnogo chesh se slatko navozati a nechesh posle prve sezone razmishljati o nechem maaaalchice jachem. dobrodoshla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 472 Napisano Februar 8, 2014 Zainteresovan, 624 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan I preskoci 2T slobodno, pogotovu ako vozis po gradu, kupis 4T masinu, manja potrosnja, lepse se ponasa na kreni stani rezimu, hladna glava, tako da guraj na 250 odmah @FJ charlie: nisam bas siguran da ode odmah na 500, meni je sa 125cc na 500 u pocetku bilo malo frka a nekome ko je totalni pocetnik jbg. opet samo moje misljenje, a i od svih ovih motora jedino GS500 ili GPZ500 moze da nadje u varijanti ispod 35kw iliti A2 kategoriju, posto pre 24 za punu A ne moze da polaze. Ima da se nadje poneki hyosung 250, ili kawa od zzr ili ninja od 250, mada pomenu gore neko od kolega da uzme neki sto jeftiniji motor, prakse radi, tu se takodje slazem! A koleginica k'o i svaka zena vise gleda koji joj je lep nego ostalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zeleni 83 Napisano Februar 8, 2014 Svrati ponekad, 189 postova Prijavi odgovor kao problematičan dobro dosla na forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...