Jump to content

Moto Zajednica

xj550

Članovi
  • Broj tema i poruka

    8
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

xj550's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

7

Reputacija u zajednici

  1. jest vodeno hladjenje i jest 5 ventila po cilindru kontam je kupit posto sam imam yamaha xj550maxim jako dobra masina mada im ode fazni lanac zato me interesuje da li je i toj masini boljka taj fazni lanac posto je presla 60.000 gazda kaze da je odrzavan i uredna i da nista ne lupa u masini, jer su svi sevisi radjeni vani u svicerskoj i bila je u yamahinom servisu tamo, on je uvezo i drugi je vlasnik prikupljam inforamcije posto sam jednom naletio na motor koji sam vise popravljo nego vozi... pa me interesuje da li je pouzdan motor i da li se kvari cesto da li ima kaku fabricku gresku
  2. nije problem pregledati motor gume karburatore kompresiju kako prima gas ima li rupa u gasu i ostalo...interesuje me da li se kvari posto je ova pregazila 60.000 da li tad dolazi do kvarova inace motor je bio vani i svi servisi su radjeni tamo... tako da mi bas treba neko ko je vozio ovaj motor pa da kaze njegove utiske
  3. interesuje me ako ima koji vlasnik ovog navedenog motocikla, da me posavjetuje da li taj motor valja ili ne, da li je kvalitetan da li se kvari, i na sta treba obratiti paznju prilikom kopovine na ovim informacijama bi bio jako zahvalan.
  4. evo vec neko vrijeme pratim ali nisam htjeo da pisem da nebi koga uvrijedio posto ima nas raznih, i mogu da vam kazem da sam iz bosne i ne pamtim, da je ko kod nas reko da mu je ukraden motor, al kod vas se stalno vrti prica ukraden motor, bolje receno to nisi motori to su sve "STROJEVI od 4000eura pa nadalje" Koda imate neku formiranu grupu koja samo prati i krade te motore. Nego vi se dogvorite posto ovdje ima na forumu dobrih ljudi, parikrate tako motor i cekate po kaficima, parkovima pa kad dodje da ukrade gola ga skinut i natjerat da se sam tuce, kolko je ovo izvodljivo tolko i nije, kad je u pitanju motor, mnogim je to samo hrpa metala i zeljeza al onaj koji se trudi da od svojih usta odvaja i da nabavi motor, i tamo neki jebac-frajer-majmun dodje i UKRADE motor on nije ukro motor ukro je dio tebe, samo ga objesit za jaja i nek visi... a vlasniku ovog ktm sve najbolje akobogda da pronadje stroj.
  5. prilikom selekcije kontrole zmigavaca, koji se tom prilikom upale tj svjetle ali ne trepcu nego samo mrtvo stoje upaljeni ???Ako neko zna o cemu je rjec, unapred se zahvaljujem. ovdje bi ti mozda mogo pomoc to se meni desavalo, pa sam stavio samo jace sijalice jer dok su bile slabije nisu mogle optereti automat i probaj svaki taj automat malo prodrmat pa vidi sta ce biti.
  6. malo je zaluto, to samo govori koliko nam je velika kuca-forum
  7. dobro doso, i dodaj tu kad te izda akumulator da te guraju da upalis.
  8. dobro doso, vecinu ce zanimat garantujem ti samo slikaj i salji slike da vidimo tvoje cudo
  9. dobro doso, da nadjes to sto trazis
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja